Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Καλημέρα!! 

Μπορω να ρωτησω μετά από πόσες ωοληψιες και εμβρυομεταφορες πέτυχες εγκυμοσύνη με φυσικό τροποποιημένο; Για να παίρνουμε λίγο θάρρος όλες 😂

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

αραγε η νιοπαντρη θα μπορει να ερθει; σκεφτομαι οτι μολις θα εχει επιστρεψει στη δουλεια και θα ειναι δυσκολο να ζητησει αδεια. μακαρι να τα καταφερει.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Κι εγώ οk!

Καλέ η Πόπη κι η Μεταξία πού χάθηκαν?

Η Μεταξια μπαινει απο τη δουλεια της, γι' αυτο τη χανουμε τα σ/κ

Τι νέα έχουμε από τη Χριστίνα?

δεν προλαβαμε να πουμε πολλα. μου ευχθηκε για την Ελενη και της ειπα οτι αλλαξαμε μερα στη συναντηση. μετα με ρωτησε λεπτομερειες κι επειδη δεν ηθελα να της πω δημοσια στο fb, της ειπα αν μπορει να ερθει εδω κι εκει την εχασα.

Διαφημίσεις

Ετσι και εμεις Σαντυ κάπου εδώ γύρω λέμε.Το βιβάρι απεχει καμια ωρίτσα απο δω και είναι πολύ ωραια.Φετος θέλουμε να ξεκουραστούμε,θαλασσα όλη μερα υπνο και φαι. Περυσι και μεις έιχαμε παει Κερκυρα οι δυο μας αλλά μας έλειπε πολυ ο ζουζουνος.Χρειαζονται και αυτά πάντως που και που.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Γεια σας κοριτσάρες,τί κάνετε??

Βλέπω κανονίζετε συνάντηση!Θα σας στείλω μια φωτό μου,να την βάλετε στο τραπέζι!(Κάτι μου θυμίζει αυτό...ααα...τον μακαρίτη!!χαχαχα)

Τελικά,δεν είναι γραφτό μου να πάω στο Μοναστηράκι...

καλημέραααααα:)

Τι κάνουν τα κορίτσια τα καλά??

Εγώ εδώ μια χαρά:)Οι μερες πέρασαν με βόλτες και καφεδάκια και τώρα περιμένω το τελος του μήνα για να'ρθει η πεθερά μου να φαμε κανα φαγάκι της προκοπής(δεν το'χω με την κουζίνα..)

mariadi καλά σε θυμάμαι???ΚΑλως ήρθες κοπέλα μου!Πότε γέννησες πότε βαφτίζεις κιόλας???Πω πω πως περνάει ο καιρός!!!Με το καλό και φυσικά να το χαίρεσαι το πουλάκι σου(αγοράκι είναι ή λάθος θυμάμαι?)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

καλημερα κι απο εμενα! τι μου κανετε; εγω θαυμασια! μου λειπουν, βεβαια, τα ταλιμπανακια μου, αλλα απο την αλλη δεν μπορω να πω οτι δεν το απολαυσα που ξυπνησα στις 10 μετα απο πολυυυυυυυυ καιρο. τα κεφαλια μεσα τωρα, γιατι αφησα δουλειες απο χθες και παω να τελειωσω. τα λεμε μετααααααααα! φιλιαααααααααααα!

Καλημέρα !

Ποιός φωνάζει ??? Εδώ είμαι καλέ απλά έχω 5νθήμερο... εγώ στη δουλειά ΚΑΙ σήμερα (τα κράτησε η πεθερούλα τα τέκνα μου τελικά να 'ναι καλά η γυναίκα).

Είχαμε πάει χθες σε βάφτιση εκτός Αθηνών και περάσαμε τέλεια αλλά στο γύρνα φάγαμε την βροχή της αρκούδας !

Mariadi,

Να σου ζήσει ο μπέμπης ! Με το καλό η βάφτιση !

Και κάτι άλλο σημαντικό: όποια έχει fb και θέλει ας μου στείλει ένα μνμ από εδώ αναφέροντας το όνομά της να γίνουμε φίλες ! Έλεος πια !

Φιλιά πολλά σε όλες !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...