Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμεις θα το πιουμε, αλλα κι εσυ φορα καλου κακου ενα ματοχαντρο σε μεγεθος ιπταμενου δισκου, ωστε να καταφερεις και να ερθεις την επομενη φορα!

Χωρίς πλάκα,πολλοί με γρουσούζεψαν,αλλά φταίω και εγώ που από την χαρά μου δεν κρατιόμουνα και το έλεγα σε όποιον έβλεπα μπροστά μου.

Συγκεκριμένο άτομο μάλιστα χάρηκε πάααααρα πολύ...ονόματα δεν λέω,υπολήψεις δεν θίγω!

Θα έρθεις κι εσύ άλλη φορά, πού θα μας πας???!!! Δε θα το ξανασκάσεις τελευταία στιγμή!

Μα δεν το έσκασα εγώ η κακομοίρα...άσε που είναι από τις σπάνιες φορές που δεν ευθύνεται η μάνα μου!

Διαφημίσεις

καλημερουδια σας, εστω κι αργοπορημενα. πριν λιγο ελιωνα στον ιδρωτα και παρακαλουσα να φυσηξει λιγακι κι ο καιρος το παρακανε. εχει μαυρισει ο ουρανος, φυσαει, αστραφτει κι ετοιμαζεται να ριξει καρεκλες! κατα τ' αλλα ρεπαρω απο τη μητροτητα σημερα και αυριο. ηρθε η πεθερα μου και τους πηρε και θα μου τους φερει αυριο το απογευμα. ευκαιρια για φασινα λοιπον! σας φιλω. να εχουμε μια ομορφη Κυριακη κι ελπιζω εκει που πηγε η Σαντυ για μπανιο να μη πεσει ουτε σταγονα.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Γεια σας κοριτσια και απο μενα.Ειμαι σαν φυτό...Χτες βγήκαμε και τα περάσαμε τέλεια!! Στο κλαμπ που πήγαμε είχαν τους Vegas οι οποίοι κανουν τρομερό κεφι τελικά!! Τα τσουξα για τα κάλα!Γυρίσαμε πρωι και ξυπνησαμε μεσημερι.Παρολα αυτά νυστάζωωωωωωω

Το απογευμα έχει εκκλησια και αυριο βολτουλα παραθαλασσια!!Θέλω να μυρίσω θαλασσιτσα.Ελπίζω να μην βρέχει.

Γεια σου mariadiiiiiiii!!!!Εμεις τα έχουμε πει κατ' ιδίαν.

Φιλια πολλά πάω να πατήω κανα ρούχο να φορέσουμε γιατί θα τρέχω τελευταία στιγμη πάλι.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλησπέρα! Τι κάνετε?

Εμείς χτες περάσαμε πολύ ωραία, πήγαμε για φαγητό και μετά για ποτάκι, γυρίσαμε κατά τις 4 και το πρωί κάναμε αμάν να ξυπνήσουμε! Πήραμε το παιδί από τους γονείς μου, που σημειωτέον ήταν πολύ καλό παιδί και κοιμήθηκε εύκολα. Τον είχα έννοια, γιατί για βράδυ είχαμε από πέρσυ να τον αφήσουμε. Πήγαμε για μπανάκι στο Καβούρι και ευτυχώς είχε ωραίο ηλιάκο, βέβαια η θάλασσα ήταν παγωμένη! Ψιλοκρύωνε ο μικρός και προτίμησε να παίζει με την άμμο και το κουβαδάκι του! Περάσαμε όμως πολύ ωραία, αν και μπελάς να κουβαλάς συμπράγκαλα! Στην επιστροφή το μεσημέρι άρχισε να συννεφιάζει και όταν φτάσαμε σπίτι είχε κατακλυσμό! Χλωμό να πάμε κι αύριο, αν βρέχει έτσι. Τώρα ξεκουραζόμαστε!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Τι κάνετε?

Εμείς χτες περάσαμε πολύ ωραία, πήγαμε για φαγητό και μετά για ποτάκι, γυρίσαμε κατά τις 4 και το πρωί κάναμε αμάν να ξυπνήσουμε! Πήραμε το παιδί από τους γονείς μου, που σημειωτέον ήταν πολύ καλό παιδί και κοιμήθηκε εύκολα. Τον είχα έννοια, γιατί για βράδυ είχαμε από πέρσυ να τον αφήσουμε. Πήγαμε για μπανάκι στο Καβούρι και ευτυχώς είχε ωραίο ηλιάκο, βέβαια η θάλασσα ήταν παγωμένη! Ψιλοκρύωνε ο μικρός και προτίμησε να παίζει με την άμμο και το κουβαδάκι του! Περάσαμε όμως πολύ ωραία, αν και μπελάς να κουβαλάς συμπράγκαλα! Στην επιστροφή το μεσημέρι άρχισε να συννεφιάζει και όταν φτάσαμε σπίτι είχε κατακλυσμό! Χλωμό να πάμε κι αύριο, αν βρέχει έτσι. Τώρα ξεκουραζόμαστε!

Τελεια το πρώτο σας μπανακι!!! Ο Κωσταντης με λίγο κρύο μελανιαζει.Και δεν τον κάνεις καλα να βγει απο τη θάλασσα.Ευτυχώς που δεν σας τα χάλασε ο καιρός και το ευχαριστηθήκατε. Εμεις αυριο λέμε να πάμε Βιβάρι και να βολιδοσκοπήσουμε και για διακοπούλες εκει.Λεμε να μην παμε πολυ μακρια φέτος με το μικρό πρώτη χρονιά.Μπορεί να μας λεει παμε σπίτι μας χαχα

Φαντάζεστε?????Θα το σκοτώσω!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...