Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

εδω εχει απνοια και ζεστη. καλα Χριστινα η βαφλα ηταν ονειρο! ειχε μερεντα, φρεσκια μπανανα και τριμμενο μπισκοτο! μου τρεχουν τα σαλια τωρα που τη θυμηθηκα. παω να τσακισω ενα μακαρον απο τη βαφτιση!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εγώ έχω εξοπλιστεί καταλλήλως!!Έχουμε και σιροπιαστά,αλλά και 5 νοστιμότατες παστούλες!!Τώρα που το σκέφτομαι,δεν τις λες παστούλες, αλλά παστάρες!!Δεν βαριέσαι,μια ζωή την έχουμε!!Τί ψυχή έχει ένα κιλό πάνω,ένα κάτω??

Πενυ εχεις κλεισει ραντεβου για τις 24; αμα ειναι να αρχισουμε να κανονιζουμε το που και τι ωρα. καλως εχοντων των πραγματων, ο αντρας μου θα μπορεσει να παρει ρεπο εκεινη την ημερα, οποτε θα ειμαι και free απο παιδια και παω οπου θελετε.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια! τι μου κανετε; Σαντυ τι επαθε ο υπολογιστης σου;

εγω χθες βγηκα με τις φιλεναδες μου και ξεσκασα λιγακι. πηγα στα μαγαζια να κανω κατι αλλαγες σε δωρα και μετα πηγαμε Θησειο να πιουμε καφεδακι, τσακισαμε και μια βαφλα στα τρια. στο τελος τσακισαμε κι ενα σουβλακι! ειχε τελεια βραδια!

Καλημέρα!!!Τί κάνετε??

Φυσάει και έχει κρύο...πολύ σπαστικό.

Άννα,μια βάφλα στα τρία??Με απογοητεύεις...τουλάχιστον το έσωσες με το σουβλάκι!!!:tongue:

Γεια σας κι από μένα! Μία βάφλα στα 3?? Ντροπή, χιχι!:lol: Καλά στα λέει η Χριστίνα ότι το έσωσες με το σουβλάκι!

Κορίτσια δεν ξέρω τι έχει πάθει το κομπιούτερ, δεν μπορώ να γράφω μεγάλα ποστ, μου τα σβήνει!

Εμείς πήγαμε στα μαγαζιά για ψώνια του μικρού και για καφεδάκι και έκατσε ήσυχα όλως παραδόξως! Το απόγευμα θα πάμε παιδική χαρά και το βραδάκι λέμε να βγούμε για αργούτσικα και θα τον αφήσουμε στους γονείς μου να κοιμηθεί, ελπίζω να είναι φρόνιμος.. Θα τον πάρουμε αύριο το πρωί για να πάμε για μπάνιο. Ελπίζω να μας κάνει καλό καιρό αύριο και μεθαύριο, για να κάνουμε και 2ο μπανάκι!

Για να δούμε αυτό το ποστ θα βρει τον προορισμό του?

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ είμαι μια χαρά και για πρωινό καφεδάκι και για μεσημεριανό κρασάκι!

βασικα κι εγω. αν ειναι εδω ο αντρας μου, φευγω χαραμα και γυρναω την αλλη μερα το πρωι αν θελετε!

χαχαχαχχ! Πήρες φόρα φιλενάδα από χτες κι είπες να αρχίσεις τις εξόδους? Εννοούσα ή το ένα ή το άλλο καλέ!!! Κάτσε να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιπες, να γυρίσει και η Χριστίνα και βλέπουμε!

EkcAp3.png

γεια σας!! κ εγω εδω, στο κλιμα της προετοιμασιας της βαφτισης μας!

εχω οργανωσει καποια πραγματα, αλλα θα ηθελα να ακουσω κ ιδεες απο εσας!

να ρωτησω κατι πολυ κοινο κ χαζο, αλλα επειδη δεν ξερω, θα ρωτησω... που μπορω να βρω γαζα για διακοσμηση;;:oops::oops::oops::oops::oops::oops: σε μαγαζια με ειδη συσκευασιας εχουν;; επισης, οικονομικα ζαχαρωτα, τυπου μελοους που μπορω να βρω;;

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...