Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κορίτσια!!! Κρυο παλι σήμερα και αέρας.Τι πράγμα είναι αυτό βρε παιδί μου.

Λοιπόν σήμερα η ζυγαριά +2 καταρρεω....

Γαμωτο... όλο δηλώσεις είμαι.Δηλωσεις τερμα λοιπόν.

Εγώ πάλι Χριστινα στις βαφτίσεις στενοχωριέμαι και μου σπάνε τα νευρα οι παπαδες. Εδώ κάποιοι παπαδες βουτανε τα παιδια όλα μεσα. Και τα κακομοιρα έτσι όπως κλαινε ,τζουζουν τα ματάκια τους από τα λαδια προσπαθούν να ανασάνουν τα λυπάμαι. Στη βάφτιση του γιου μου ήμουν έτοιμη να βάλω τα κλαματα γιατί ενώ το μωρό μου δεν έκλαιγε ποτε εκείνη την ημερα μπλανταξε.Ευτυχώς ο παπας δεν το βούτηξε μέσα. Αν το κανε δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα μπορει και να σταματαγα τη λειτουργία. Στου ανιψιου μου τη βάφτιση πάντως επαθα σοκ. Ο παπας προσπαθούσε ντε και καλα να βουτήξει μέσα ένα παιδάκι 9μηνων και 13 κιλα.Σοκαρίστηκε μεχρι και ο φωτογράφος να φανταστεις!! Περιττο να σου πω όλοι οι καλεσμενοι έλεγαν για την έκφραση τη δική μου και για τη γιαγια που πεταχτηκε και είπε Παναγία μου το παιδι. Από τότε έχω πει ότι όταν το βάζουν στην κολυμπυθρα εγώ δεν θα είμαι μπροστά.

Ja5zp3.png

D42op3.png

............................

Παω να φτιαξω τη σαλατα μου γιατι ξεκιναει όπου να ναι. Κοριτσιαααααα....μαλλον έχω παχύνει......Τι θα κανω??????Πως θα το βουλώσω μια και καλή???

Τώρα που το είπα Μεταξία πως παει η διαιτα?

Χμμμμ... Καταρχήν καλημέρα !!!

Κοίτα να δεις Πένυ μου -- καλά ξεκίνησε (την 1η εβδομάδα έχασα δλδ 3 κιλά) αλλά, όλα κι όλα, την 2η μόνο 1/2 κιλό... :shock: και την κάνω κανονικά κανονικότατα χωρίς ατασθαλίες... τί να φταίει άραγε ???

Μου συνέστησε η διαιτολόγος (α) να κάνω έναν υπέρηχο για τον θυρεοειδή και (β) να πάρω κάτι σε φυτικό σκεύασμα από το φαρμακείο για την δυσκοιλιότητα... άλλο "πονεμένο θέμα" κι αυτό... λεφτά δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή... από βδομάδα και βλέπουμε ...

Καλημέρα !!!!

Κλασσική περίπτωση Μεταξια μου και εγώ έτσι έχανα με βήματα χελώνας τις επόμενες βδομαδες. Να υπολογίζεις κανενα 150? για εξετάσεις θυροειδή. Με ειχε στείλει και εμενα να κάνω.Εκανα τις αιματολογικες και αφου δεν βρήκε τίποτα μου έλεγε για υπέρηχο τον οποιο δεν πηγα να τον κάνω λόγω τιμης.Μου είχε πει να κάνω και ένα τεστ δυσανεξίας 300? !!! Μην τρελαθούμε!!! Μια φιλη μου που το είχε κανει τις απέρριψε τις μισες τροφές!!!! Ε τοτε σίγουρα θα χασεις!!!Να σε ρωτήσω, εσύ που μενεις Αθηνα αν υπολογίσεις την αμοιβη του διαιτολογου +εξετασεις + κοστος υλικών που μαγειρευεις δεν σε συμφερει να κάνει ένα πρόγραμμα σε gilli diet που χανεις στα σίγουρα και δεν κολλας ποτε? Είχε κανει καποτε ο θειος μου τερααααααστια διαφορα.

Παντως από διαιτολογους εναν παραδεχομαι Κορινθιο που πηγε μια γνωστη μου και σε ενα μήνα εχασε 10 κιλα.Ετσι μαλιστα αλλα οχι να παιζουν με τα νευρα σου και τις αντοχες.Εγω θυμαμαι με ζυγιζε δεν ειχα χασει και μου λεγε τη μια εχω κατακρατηση ,την αλλη εχεις χασει λιπος ,την αλλη μηπως εχεις θυροειδη, την αλλη δυσκοιλιοτητα.Και όταν της έλεγα έχω πάρει κάτι ένα νουμερο μικρότερο και μου βαζε ψητα σαλατες πως έχανα και δεν κολλαγα δεν είχα κατακρατηση, θυροειδή κλπ???

Ja5zp3.png

D42op3.png

Τί να σου πω βρε Πένυ...

Η συγκεκριμένη είναι δοκιμασμένη.. είχα ξαναπάει μετά την γέννα του Νικόλα και έχασα μαζί της 16 κιλά, αλλά, στα 61 έμεινα εν τω μεταξύ έγκυος 2η φορά και η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ βλακεία μου ήταν που δεν την συνέχισα και στην εγκυμοσύνη με αποτέλεσμα.... τα σημερινά !!!!

Μια φίλη/κουμπάρα που πήγε σε αυτήν έχασε μέσα σε 4 μήνες και κάτι περίπου 20 κιλά...

Τί σκ... να φταίει ??? Θα πάρω τηλ να ρωτήσω για την εξέταση πόσο κοστίζει.

Αυτό που λες με το gilly diet το κακό είναι πως εκεί τα δίνεις "μαζεμένα" τα χρήματα..

Διαφημίσεις

Τί να σου πω βρε Πένυ...

Η συγκεκριμένη είναι δοκιμασμένη.. είχα ξαναπάει μετά την γέννα του Νικόλα και έχασα μαζί της 16 κιλά, αλλά, στα 61 έμεινα εν τω μεταξύ έγκυος 2η φορά και η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ βλακεία μου ήταν που δεν την συνέχισα και στην εγκυμοσύνη με αποτέλεσμα.... τα σημερινά !!!!

Μια φίλη/κουμπάρα που πήγε σε αυτήν έχασε μέσα σε 4 μήνες και κάτι περίπου 20 κιλά...

Τί σκ... να φταίει ??? Θα πάρω τηλ να ρωτήσω για την εξέταση πόσο κοστίζει.

Αυτό που λες με το gilly diet το κακό είναι πως εκεί τα δίνεις "μαζεμένα" τα χρήματα..

E, Τότε μην το συζητάς μπορεί να φταίει όντως κάτι στον μεταβολισμό σου.Κανε τις εξετάσεις γιατί μου είχα πει εκεινη ότι μπορεί να δημιουργηθεί προβλημα με τον θυροειδή μετά απο εγκυμοσύνη.Εχεις πολλα κιλά παραπανισια? Εγώ σε αυτή που πήγαινα όλοι μου έλεγαν ότι παει με ρυθμούς χελώνας και εγώ δεν φημίζομαι για την υπομονή μου. Να φανταστείς ότι εγώ σε 6 μήνες είχα χάσει 6 κιλα.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα κόρες!Τί κάνετε??

Και εδώ φυσάει δυνατός αέρας,καλά που δεν είμαστε αδύνατες να μας παρασύρει,όπως μια φίλη μου!!χαχαχα

Κορίτσια,να ξέρετε ότι και οι διατροφολόγοι κάνουν και αυτοί τις "βρωμιές" τους πολλές φορές.Πήγε μια γνωστή μου να κάνει λιπομέτρηση και της έβγαλαν ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό λίπους,ενώ το μόνο που έχει πάνω της είναι κόκαλα.Και μετά της σφύριξε μια φίλη της που δούλευε εκεί μέσα ότι πειράζουν τα μηχανάκια,για να σε ψήσουν να αρχίσεις πρόγραμμα.

Τα Gilli Diet ακούγονται ωραία σαν λύση,αλλά πόσο να βγαίνει στο σύνολο κάθε μήνα??

Που είστε κορίτσια μου?????Να υποθεσω σε μια παραλία,για καφέ έστω στις κουνιες βρε παιδί μου!!Το βρήκα....Τριήμερο!!!!

Εγώ παντως σπίτι και σήμερα και έχει αρχίσει να μου τη βαράει.Όπως κάθε Παρασκευή...Αυτό το Σ/Κ/Δ ευτυχως έχει προδιαγραφές να έιναι πολύ καλό για να δουμε όμως ...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια! τι μου κανετε; Σαντυ τι επαθε ο υπολογιστης σου;

εγω χθες βγηκα με τις φιλεναδες μου και ξεσκασα λιγακι. πηγα στα μαγαζια να κανω κατι αλλαγες σε δωρα και μετα πηγαμε Θησειο να πιουμε καφεδακι, τσακισαμε και μια βαφλα στα τρια. στο τελος τσακισαμε κι ενα σουβλακι! ειχε τελεια βραδια!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...