Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερααααα!!! Εγώ πάω να κάνω μπάνιο το αυτοκίνητο προς το παρόν....και βαριέμαι...αλλά βρωμάει.

Λοιπόν χτες όλο το πρωί δεν έκανα τίποτα και η μπεμπεκα έπαιζε.

Σας αρέσουν?

http://mycraftcenter.blogspot.com/2011/06/blog-post_09.html

Ja5zp3.png

D42op3.png

κοριτσακι μου ζωγραφισες παλι! τι ομορφα που ειναι ολα! και μου αρεσει πολυ το θεμα με τα κουζινικα, το ειχα προτεινει να το κανει και μια φιλη μου, αλλα δεν με ακουσε...

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

kornilia εγω ειμαι πολυ υπερ του ebay, το νυφικο μου απο κει το παρειγγειλα πριν 2 χρονια, και όλα τα συναφη, επισης εντυσα μανα, πεθερα και αδερφη με υπεροχες τουαλέτες, α και το παρανυφάκι σε τιμες σοκ! Φαντασου το ακριβωτερο ηταν το νυφικο μου που στοιχισε 140 ευρω!

Καλημέρα!!Τί κάνετε τσούπρες??

Και εδώ έχει τρελή ζέστη και ψήνομαι...Αύριο θα κατηφόριζα προς Αθήνα μεριά και τώρα το σκέφτομαι και ψυχοπλακώνομαι...Σκέφτηκα να έρθω την άλλη Παρασκευή,αλλά οι γιατροί της έδωσαν οδηγίες να μην σηκώσει ούτε μισό κιλό τον πρώτο καιρό(για εξάμηνο είπανε,αλλά φυσικά δεν θα το εφαρμόσει),οπότε δεν θέλω να της κουβαληθώ και εγώ,γιατί ξέρω ότι θα πρέπει να κάνει κάποια πράγματα και δεν θέλω να κουράζεται.

Πένυ,οι δημιουργίες σου είναι τέλειες,στο είπα και δίπλα!!Αυτές τις μικρές κατσαρόλες πού τις βρίσκουμε??Τις ζαχαρώνω,έτσι όπως τις βλέπω!!

Καλησπέρα!! Μπήκα στα πεταχτά γιατί σήμερα έχει Ολιβια!!! Παντα το χάνω γιατί το ξεχναω σημερα όχι.

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια ολες!!! Εδωσα ιδεα σε μια μαμα απ ότι μου γραψε στο blog μου και θα το κανει στα γενεθλια της κόρης της.Ανυπομονώ να δω τι θα έχει φτιάξει και εκεινη. Χριστινιώ τα κατσαρολάκια είναι από το Τζάμπο. Κανε μια βόλτα και θα βρεις πολλαααααα. Μπορεί να έχω γιο αλλά παντα περναω και από τα κοριτσίστικα.

Κατα τ άλλα ησυχιααααα. Το πρωί εκανε και εδώ ζέστη αλλά τώρα έχει έναν αερα ...Παναγία μου.

Παω να φτιαξω τη σαλατα μου γιατι ξεκιναει όπου να ναι. Κοριτσιαααααα....μαλλον έχω παχύνει......Τι θα κανω??????Πως θα το βουλώσω μια και καλή???

Τώρα που το είπα Μεταξία πως παει η διαιτα?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πρέπει να είμαι εντελώς στραβή,γιατί δεν τα έχω δει ποτέ τα κατσαρολάκια στα τζάμπο!!!Θα είμαι πιο προσεκτική την επόμενη φορά!Πόσο κάνουν?

Εγώ δεν έχω παχύνει,αλλά δεν αδυνατίζω με τίποτα...και πώς να κάνω την δίαιτα,που έχει και αρνί μέσα και διάφορα άλλα που δεν τραβιούνται καλοκαιριάτικα με τίποτα?:confused:

Διαφημίσεις

εγω παλι, παραστρατησα! η Ποπη φταιει με τους πιτογυρους! ζηλεψα κι εφαγα κι εγω σημερα. κατα τ' αλλα ειμαι εξαντλημενη γιατι το πρωι ειχα τρεχαματα στο ΙΚΑ, μετα ενα σωρο δουλειες στο σπιτι και τελος εφαγα ολο το μεσημερι μου καθαριζοντας εξονυχιστικα τη κουζινα μου, γιατι ηρθε μια κοπελα απο το parents να τη δει. το καλο ειναι οτι την εκλεισε κιολας. α! το απογευμα ειχαμε και την καλοκαιρινη γιορτη στο νηπιο με θεμα "ταξιδι στη φαγητοχωρα". ο Νικος ηταν το βουτυρο. το παιδακι μου, μου το κανανε βουτυροπαιδο! σε λιγο εχει το 24 (ο Ορατιος μας τελειωσε, ενος λεπτου σιγη παρακαλω). θα το δω και μετα νανακια!

Πρέπει να είμαι εντελώς στραβή,γιατί δεν τα έχω δει ποτέ τα κατσαρολάκια στα τζάμπο!!!Θα είμαι πιο προσεκτική την επόμενη φορά!Πόσο κάνουν?

Εγώ δεν έχω παχύνει,αλλά δεν αδυνατίζω με τίποτα...και πώς να κάνω την δίαιτα,που έχει και αρνί μέσα και διάφορα άλλα που δεν τραβιούνται καλοκαιριάτικα με τίποτα?:confused:

Νομιζω 1 ή 1,5? δεν έιμαι σίγουρη γιατί τα έχω πάρει πολυυυυ καιρό.Εγώ έχω πάρει την τονοσαλατα μου παραμασχαλα και τρωω.Αλλα σαν να μου φαίνονται πρησμενα τα χέρια μου.Μακαρι να ναι κατακράτηση γιατί...θα καταρρευσω

Από αυριο μονο σαλατες.

Αννα φαντάζομαι συγκινηση.Εμένα είναι λιοντάρι το πουλάκι μου.Τελικα η γιορτή είναι την Πέμπτη

Ja5zp3.png

D42op3.png

αν ειναι η πρωτη σου φορα, οπωσδηποτε! εγω στο πρωτο ποιημα του Νικου το τελος δεν το ειδα. ειχα κρυψει το προσωπο μου με τα χερια μου κι εκλαιγα με αναφιλητα. ημουν κι εγκυος στην Ελενη στο πρωτο τριμηνο, οποτε καταλαβαινεις...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...