Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 22 ώρες πρίν, siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλησπέρα κορίτσι μου κ εγώ τα κατάφερα με την πρώτη δοτρια στην πρώτη ετ. Έβαλα δύο βλαστοκυστες έπιασε η μία  κ τώρα έχω μια γλυκύτατη κορούλα 10 μηνών ! Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία με πολύ αισιοδοξία ❤️

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωραία,θα σου την στείλω με φορτηγό,γιατί είναι τόμοι ολόκληροι!!χαχαχα

Ο Κωνσταντής πώς είναι σήμερα??

Μια χαρά ήταν απο χτες και σήμερα πηγε παιδικο και μπορεσα και εγώ να κανω καμια φτωχεια. Μόνο που χτες κοιμηθηκε στις 2 τα μεσανυχτα και το πρωί δεν ξύπναγε.Κανεις μας δηλ όχι μονο ο Κωσταντης...

Εσενα η πεθερά σου πως παει?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Μια χαρά ήταν απο χτες και σήμερα πηγε παιδικο και μπορεσα και εγώ να κανω καμια φτωχεια. Μόνο που χτες κοιμηθηκε στις 2 τα μεσανυχτα και το πρωί δεν ξύπναγε.Κανεις μας δηλ όχι μονο ο Κωσταντης...

Καλά είναι η πεθερά μου,ευτυχώς.Έβγαλε και τον καθετήρα και τον ορό αμέσως.

Εγώ πάλι έχω τέτοια νεύρα,που θα πάω μετά να πάρω εκμέκ με παγωτό για να ξεσπάσω κάπου.

Καλά είναι η πεθερά μου,ευτυχώς.Έβγαλε και τον καθετήρα και τον ορό αμέσως.

Εγώ πάλι έχω τέτοια νεύρα,που θα πάω μετά να πάρω εκμέκ με παγωτό για να ξεσπάσω κάπου.

Μπραβο η γυναίκα αντε να βγει και από το νοσοκομειο

Μην θίγεις το παγωτό έχω τρία λιτρα στο ψυγειο και συνεχεια εκει με πετυχαινεις....1 κιλό πάνω αυριο...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας:):)

Οσο για παγωτό,σας πρόλαβα!Εχω ήδη τσακίσει δυο μικρά πυραυλάκια,ενα βανίλια και ενα σοκολάτα και περιμένω πιτόγυρο που θα φέρει ο καλός μου.Σας ξελίγωσα ή αντέχετε?χαχαχα

Χαρηκα για τον μικρούλη και για την πεθερά,περαστικά για όλους να είναι!

Μαρία πως πάει η μικρή με τις κρεμούλες?Σε ζορίζει?

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Κατά τα άλλα,ψάχνω γνωστό που να μένει σε όροφο πάνω από τον 5ο,για να πάω να πηδήξω από εκεί!!Κάθε προσφορά δεκτή!!

εγω μενω στον εβδομο. σου κανει; χαχαχα!

καλησπέρεςςςςςςς:P:p

Χριστίνα απο αυτή τη φράση και μόνο θα σου πω το ρητό που λέει "Η νύφη σαν θα γεννηθεί την πεθερά θα μοιάσει!"...Περαστικά της την καημενούλα:(:(

Σήμερα που λέτε γιορτάζω,είναι της Αγιας Καλλιόπης:D:Dαλλά δεν έκανα και τίποτα φοβερό.Πήγαμε λιγάκι mall αλλά επειδή είμαι αδιάθετη ζαλίστηκα και καθίσαμε μόνο και φάγαμε.Ούτε να ψωνίσω δεν είχα κουράγιο...τώρα θα πιω το καθιερωμένο απογευματινό μου καφεδάκι μπας κ συνέλθω:(γιατί νιώθω ολίγον κουνουπίδι!

Ποπακι μου γλυκο, να εισαι πολυχρονη κι ευτυχισμενη στην αγκαλια της ομορφης οικογενειας σου!

kornilia με εντυπωσιασες με τις τιμες! Πολυ ψαγμενη σε βρισκω φιλη μου! Το υπολοιπο(τουλι και κουκλακι αγγελακι) που τα βρηκατε?

το τουλι ειχε περισσεψει απο το γαμο της αδερφης μου, αλλα ειναι ευκολο να βρεις στην Αθηνα και τη κουκλα απο το ebay, μας κοστισε 16 ευρω!

Σιδερενιος ο Κωσταντης! χαιρομαι που αναρρωσε τοσο γρηγορα το παιδακι.

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας:):)

Οσο για παγωτό,σας πρόλαβα!Εχω ήδη τσακίσει δυο μικρά πυραυλάκια,ενα βανίλια και ενα σοκολάτα και περιμένω πιτόγυρο που θα φέρει ο καλός μου.Σας ξελίγωσα ή αντέχετε?χαχαχα

Χαρηκα για τον μικρούλη και για την πεθερά,περαστικά για όλους να είναι!

Μαρία πως πάει η μικρή με τις κρεμούλες?Σε ζορίζει?

ο πιτογυρος με τσακισε! Ποπηηηηη τι μας κανεις απογευματιατικα και καλοκαιριατικα;

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

εγω μενω στον εβδομο. σου κανει; χαχαχα!

Πες οδό και αριθμό και έφτασα!!!

Τελικά εκμέκ δεν πήρα...είχα τέτοια νεύρα,που ούτε γλυκό δεν ήθελα. Πρωτοφανές για τα δικά μου δεδομένα!!

Καλημέρα!

Ευχαριστώ πολύ και εσείς ο,τι επιθυμείτε:)

Σήμερα ευτυχώς είμαι καλύτερα και το απογευματάκι θα πάμε στην παιδική χαρά να κουνήσουμε το Ιωαννάκι μας!

Πολύ ζέστη και δυστυχώς για μπάνιο δεν μπορώ να παω:(

Εσεις τι νεα?

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...