Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Lela79 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου κ εγώ τα κατάφερα με την πρώτη δοτρια στην πρώτη ετ. Έβαλα δύο βλαστοκυστες έπιασε η μία  κ τώρα έχω μια γλυκύτατη κορούλα 10 μηνών ! Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία με πολύ αισιοδοξία ❤️

Να κάνω μια ερώτηση εμένα γιατί επέμεναν να βάλω ένα εμβρυακι κατι για κινδυνους και αλλα ποσα μ ειχαν πει και επελεξα και εγω ενα ??? Την Τρίτη πρώτα ο Θεός έχω εμβρυομεταφορα  ???

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Να'μαι πάλι.Σκέφτηκα να πάω για μια μέρα να την δω στο νοσοκομείο και να φύγω αμέσως,αλλά είναι σκότωμα κι αυτό,εκτός του ότι έτσι όπως κλείνει το κέντρο,δεν ξέρω πώς θα περάσω για να πάω στα ΚΤΕΛ.Μίλησα και μαζί της στο τηλέφωνο,ο Χάρης δεν την άφηνε,γιατί ακόμα είναι ψιλοχάλια,αλλά εκείνη επέμενε και η γλυκιά μου έκλαιγε γιατί είναι λέει η αιτία που δεν θα πάω στην Αθήνα...Πάλι τους άλλους σκέφτεται και ποτέ τον εαυτό της.

Για τα φάρμακα έχω φάει τρελή φρίκη.Ενδεικτικά θα σας πω ότι φεύγω κάθε φορά από το φαρμακείο με τρεις γεμάτες σακούλες.Αφού μέχρι να πάω στο σπίτι,με κοιτάνε όλοι περίεργα στον δρόμο,γιατί φαίνεται ότι είναι σακούλες φαρμακείου και φαντάζονται διάφορα.Και τώρα πρέπει να τα πληρώνω όλα αυτά και δεν είναι τα μοναδικά.Κάθε μήνα χρειάζεται ένα σωρό αναλώσιμα υλικά τα οποία είναι πανάκριβα και τα πληρώνω εγώ και τα χρήματα τα παίρνω πίσω μετά από περίπου 2 χρόνια.Πού να τα βρω πια τόσα λεφτά??Με λένε Χριστίνα,αλλά όχι Ωνάση...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να 'μαι κι εγώ! Εμείς πήγαμε το πρωί παιδική χαρά καιτο απόγευμα έκανα δουλειές. Πολλή ζέστη, χθες βράδυ ανάψαμε αιρκοντίσιον, τώρα πάλι βάλαμε. Νωρίτερα ρίξαμε κάτι χορούς

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κορίτσια.Εχω έναν πονοκέφαλο αλλο πράγμα...Χτες κοιμηθήκαμε κατά τις 2 ΟΛΟΙ!!Ακομα και το μικρό!!!Και τώρα κουτουλάω.Αντε να ξαναμπώ πάλι στους ρυθμούς μου!!!Εν τω μεταξύ το Σαββατο λέμε να το παιξουμε νιάτα, να βγουμε δηλ σε κλαμπάκι,οπότε να δω πως θα ξαναμπω σε πρόγραμμα.Ολη την άλλη βδομάδα θα κοιμαμαι.

Καλα τι λένε για καυσωνα?Εγώ κρυώνω στο μπαλκόνι.Να ανεβει λιγο η θερμοκρασία να κάνουμε κανα μπανακι.

Εν τω μεταξύ δεν σας είπα που μου ζήτησε μια κοπέλα να της φτιάξω διακοσμηση για βάφτιση με θεμα τον Μικυ!!!!Ανυπομονώ να αρχίσω το παιχνίδι!!!Αννα που έιναι το μαγαζί που αγόρασες τη λαμπαδα για τη βάφτιση?

Του Αγιου Πνευματος τι θα κανετε?

Ja5zp3.png

D42op3.png

καλημερα κοριτσακια μου! τι κανετε; Πενυ το κηροπλαστειο ειναι στο μοναστηρακι, στην Ευριπίδου, σχεδον γωνια με την Αθηνας. ειναι ενα πολυ μικρο κι εχει μονο μασιφ λαμπαδες. μου κοστισε 4,50 ευρω κι εδωσα 5 μαζι με τα κερακια της κολυμπηθρας. διαγωνιως απεναντι, επι της Αθηνας, ειχε κι ενα μεγαλο κηροπλαστειο που ειδα οτι ειχε και κουφιες λαμπαδες. δεν μπηκα, ομως, να ρωτησω τιμες. για την ιστορια, την ιδια λαμπαδα που αγορασα 4,50 ευρω, μου τη δινανε στον Πειραια με 9!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!Πολλή ζέστη και εδώ και μου κάνουν καθημερινά όλοι τα νεύρα κρόσια.Πήγα στην τράπεζα να πάρω λεφτά και τώρα θυμήθηκαν ότι έχει λήξει το πληρεξούσιο που μου είχε κάνει η μάνα μου και δεν μου τα δίνουν,γιατί θέλουν καινούριο.Κατέβαινε Χριστίνα τώρα άλλα 150...Τους μίλησα όμως και εγώ τόσο "ωραία",πάντα με ευγενικό τρόπο και τους ξεκαθάρισα ότι θα τα πάρω όλα και θα φύγω από εκεί...την έτσουξε τρελά την διευθύντρια και προσπαθούσε να με μεταπείσει,αλλά έκανα δυναμική και ηρωική έξοδο και την άφησα να βράζει στο ζουμί της!!

Κατά τα άλλα,ψάχνω γνωστό που να μένει σε όροφο πάνω από τον 5ο,για να πάω να πηδήξω από εκεί!!Κάθε προσφορά δεκτή!!

Καλημέρα!Πολλή ζέστη και εδώ και μου κάνουν καθημερινά όλοι τα νεύρα κρόσια.Πήγα στην τράπεζα να πάρω λεφτά και τώρα θυμήθηκαν ότι έχει λήξει το πληρεξούσιο που μου είχε κάνει η μάνα μου και δεν μου τα δίνουν,γιατί θέλουν καινούριο.Κατέβαινε Χριστίνα τώρα άλλα 150...Τους μίλησα όμως και εγώ τόσο "ωραία",πάντα με ευγενικό τρόπο και τους ξεκαθάρισα ότι θα τα πάρω όλα και θα φύγω από εκεί...την έτσουξε τρελά την διευθύντρια και προσπαθούσε να με μεταπείσει,αλλά έκανα δυναμική και ηρωική έξοδο και την άφησα να βράζει στο ζουμί της!!

Κατά τα άλλα,ψάχνω γνωστό που να μένει σε όροφο πάνω από τον 5ο,για να πάω να πηδήξω από εκεί!!Κάθε προσφορά δεκτή!!

Ποια σε στενοχωρεί κοπέλα μου να ρθω να καθαρίσω!!!!

Καλά της είπες της μανδάμ!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Να'μαι πάλι.Σκέφτηκα να πάω για μια μέρα να την δω στο νοσοκομείο και να φύγω αμέσως,αλλά είναι σκότωμα κι αυτό,εκτός του ότι έτσι όπως κλείνει το κέντρο,δεν ξέρω πώς θα περάσω για να πάω στα ΚΤΕΛ.Μίλησα και μαζί της στο τηλέφωνο,ο Χάρης δεν την άφηνε,γιατί ακόμα είναι ψιλοχάλια,αλλά εκείνη επέμενε και η γλυκιά μου έκλαιγε γιατί είναι λέει η αιτία που δεν θα πάω στην Αθήνα...Πάλι τους άλλους σκέφτεται και ποτέ τον εαυτό της.

καλησπέρεςςςςςςς:P:p

Χριστίνα απο αυτή τη φράση και μόνο θα σου πω το ρητό που λέει "Η νύφη σαν θα γεννηθεί την πεθερά θα μοιάσει!"...Περαστικά της την καημενούλα:(:(

Σήμερα που λέτε γιορτάζω,είναι της Αγιας Καλλιόπης:D:Dαλλά δεν έκανα και τίποτα φοβερό.Πήγαμε λιγάκι mall αλλά επειδή είμαι αδιάθετη ζαλίστηκα και καθίσαμε μόνο και φάγαμε.Ούτε να ψωνίσω δεν είχα κουράγιο...τώρα θα πιω το καθιερωμένο απογευματινό μου καφεδάκι μπας κ συνέλθω:(γιατί νιώθω ολίγον κουνουπίδι!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Πόπη μου να ζήσεις,πολύχρονη και ευτυχισμένη!!Από το πρωί σε είχα στο μυαλό μου,αλλά από την ταραχή μου,μπήκα,έγραψα βιαστικά και βγήκα.

Να έχεις υγεία και ευτυχία και εσύ και όλη η οικογένειά σου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...