Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Lela79 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου κ εγώ τα κατάφερα με την πρώτη δοτρια στην πρώτη ετ. Έβαλα δύο βλαστοκυστες έπιασε η μία  κ τώρα έχω μια γλυκύτατη κορούλα 10 μηνών ! Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία με πολύ αισιοδοξία ❤️

Να κάνω μια ερώτηση εμένα γιατί επέμεναν να βάλω ένα εμβρυακι κατι για κινδυνους και αλλα ποσα μ ειχαν πει και επελεξα και εγω ενα ??? Την Τρίτη πρώτα ο Θεός έχω εμβρυομεταφορα  ???

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πενυ βλέπω....Ναι μπορώ να ξαναρθω!! Εχω άλλες 4 επισκέψεις να κάνω. Εγώ θα ανέβω την Τεταρτη 22/6 αλλά έχω επίσκεψη με τον γυναικολόγο μου (αν είμαι τυχερη και δεν έχω τις δύκολες μερες...και χασω το ραντεβού) Τι λέτε για Παρασκευή 24 να ξανακανονίσω να ανεβω?Μπορούμε όλες τότε?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλησπέρα,τί κάνετε κορίτσια?Εγώ έχω μια ψυχολογία ένα με τα πατώματα.Ο Χάρης είναι ακόμα στο νοσοκομείο,δεν έφυγε καθόλου από τις 8 χτες το βράδυ.Της έβαλαν πλέγμα μέσα της και πλέον δεν έχει αφαλό.

Να σας πω την αλήθεια,από αλλού περιμέναμε να στραβώσει η δουλειά και από αλλού μας προέκυψε.Την προηγούμενη εβδομάδα πέθανε ο αδερφός της μαμάς του Χάρη,είχε καρκίνο και τον περίμεναν,αλλά κρατούσε γερά.

Και μου έλεγε,ελπίζω να μην πεθάνει ο θείος μου τις μέρες που είναι να έρθεις και όντως έτσι έγινε και λέμε τέλος τα απρόοπτα.Αυτό ήταν το τελευταίο που περίμενα να συμβεί.Καλά,εμένα μου έχουν ρίξει φάσκελα από την ημέρα που γεννήθηκα...

Και σα να μην έφταναν όλα μου τα προβλήματα,πάω στο φαρμακείο να πάρω τις 15 σακούλες με φάρμακα και αλοιφές της μάνας μου και μαθαίνω ότι πλέον δεν τα δικαιούται δωρεάν,σαν τετραπληγική,αλλά πρέπει να τα πληρώνω.Να πω τώρα καμιά χοντρή κουβέντα για το κράτος??Φέρτε μου πίσω τις 11000 ευρώ που πλήρωσα για τον αναπνευστήρα της,να έχω και εγώ να πληρώνω τα φάρμακα.Όλα στραβά μου πάνε...

Διαφημίσεις

Χριστίνα μου,

Δυστυχώς δεν έχω να σου γράψω κάτι που να μπορούσε να σε παρηγορήσει -έστω λίγο- ! Έχεις δίκιο ότι και να πεις...

Δίκιο έχω και δίκιο δεν βρίσκω...ουφ,βαρέθηκα πια...

Χριστίνα μου τώρα είδα το ποστ, τα είπαμε και στο τηλ! Το διάβασα χθες για τις περικοπές, κ@@όκρατος. Πολλά μαζεμένα βρε παιδί μου..

Καλά,με βλέπω σε λίγο να κάνω πιάτσα για να τα βγάλω πέρα...θα βγάλω και την μάνα μου στο κλαρί,τόσοι βιτσιόζοι υπάρχουν εκεί έξω!!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

μεχρι που θα φτασει η ντροπη μας πια; να απαιτουμε να πληρωνουν τετραπληγικοι ανθρωποι; ετσι τους ξεπληρωνει το κρατος τα χρονια που ηταν παραγωγικοι και προσφεραν στα ταμεια του; και μετα σου λεει γιατι εξαγριωνεται ο κοσμος και τους πεταει πετρες. γιατι μια τριχα μας χωριζει απο την τρελλα και πως να μη τρελλαθεις οταν σε αρμεγουνε με ξεδιαντροπο τροπο απο παντου; τελοσπαντων, μου βγηκε η συγχιση που μαζευω καιρο τωρα και δεν μπορω να κατεβω και στο Συνταγμα με τη μικρη που θα θελει να ζουζουνιζει εδω κι εκει.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

εγω κοριτσάκια πάλι δεν μπορώ..τι πρωτότυπο:(:(

θα μπορούσα την ακριβώς επόμενη παρασκευή αλλά και πάλι έρχεται η πεθερά μου να μας δει και δεν μου αρέσει να φύγω μόλις έρθει...συγνώμη αν σας κουράζω:(

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Απαπα να ξημερωσει αυριο να παει παιδικό το παιδάκι μου γιατι με έχει φάει η γκρινια του....δεν αντέχω άλλο!!Αυτό το παιδί αμα κάθεται μεσα αφηνιάζει!!Το πηγα στην πεθερά μου με το ποδήλατο έπεσε δυο φορές πως τα καταφερε ουτε τα μωρά έτσι.Εν τω μεταξύ τον κατεβάζω στον κηπο αρχιζει η γιαγια μου ντυστο το παιδί κανει κρυο επειδή εκεινης έχουν χαλασει τα θερμορυθμιστικά της.Από την άλλη μου λεει ο Κωσταντής η γιαγια μου έδωσε καφε!!!Αν είναι δυνατόν καφέ στο παιδί!!!!!!Ριξαμε και ένα ματς!!!Να στα μεγαλώνουν άλλοι τα παιδιά να πεις μου το κακομαθε αλλά τι να κανω.Μα να τον μεγαλώνεις μονη σου και να κανουν όλοι του κεφαλιου τους!!!!

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!Τα πα και ξαλαφρωσα.

Εσεις τι κανετε?

Ποπη μου κρίμα που δεν θα μπορεσεις ουτε την Παρασκευή.Μακαρι να αλλαξει κατι μεχρι τότε...

Χριστινάκι τι κανει η πεθερά σου? Ολα καλα με την επεμβαση?Μα καλα τι γαιδούρια από που κοιτάνε να τα αρπάξουν....απο αρρωστους ανθρωπους...Δεν πέφτει μια βόμβα στη βουλή μπας κα ησυχάσουμε? Ειχαμε μια ελπιδα τώρα που σκοτωσαν και τον Μπιν Λαντεν τη χάσαμε και αυτή.

Αννα φαντάζομαι έισαι στην παιδικη χαρα

Σαντυ εσυ που είσαι?

Ja5zp3.png

D42op3.png

λαθος φανταζεσαι, δυστυχως! ειμαστε στον παιδιατρο να κανει η Ελενη μαντου και πρεπει να ξαναπαω μεθαυριο να κανει και 2 εμβολια. εχω βαρεθει τα τρεξιματα αυτες τις μερες. θελω μια μερα να μην εχω να παω πουθενα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...