Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εμενα κανονικα τα δειχνει. στο αλλο εχω πρβλημα που απο τοτε που αλλαξαν server η σελιδα ειναι λες και τη εχεις ζουληξει στη μεση!

Κι εγώ νόμιζα ότι τα έχει παίξει ο υπολογιστής μου και φαίνονται όλα έτσι!

Μπράβο για τις προσκλήσεις σας Κορνηλία,ένα έξοδο λιγότερο.;)

Και δεν φτανει που γραφω αναποδα,ειμαι κ τελειως εκτος θεματος!!

Αυτό που σου είπε και η Κορνηλία!!Που και που πετάμε μέσα και την λέξη βάφτιση,έτσι για ξεκάρφωμα,αλλά μάλλον πρέπει να αλλάξουμε όνομα στο τόπικ και να το κάνουμε "Το καφέ των 4... και όσοι πιστοί προσέλθετε"!!!!!!!

Διαφημίσεις

κι εμενα κανονικα τα δειχνει. στο αλλο εχω πρβλημα που απο τοτε που αλλαξαν server η σελιδα ειναι λες και την εχεις ζουληξει στη μεση!

Στο άλλο κάπου διάβασα ότι αυτό θα είναι πια το σταθερό πλάτος!

Πουφφφ μολις συνδεθηκα βρηκε να χαλασει...οχι οχι δεν ειμαι γρουσουζα το ορκιζομαι!
Και δεν φτανει που γραφω αναποδα,ειμαι κ τελειως εκτος θεματος!!

Revythaki άσε κι εγώ μπερδεύομαι με το ανάποδο. Σήμερα μία μου βγαίνει ανάποδα και μία κανονικά.. Εκτός θέματος δεν είσαι, μάλλον εμείς λέμε άσχετα. Πώς πάει η προετοιμασία? Πολύ ωραία όσα μας έδειξες ως τώρα! Ειδικά το προσκλητήριο με την κορωνίτσα! Με τα χωνάκια βρήκες τελικά πώς θα βάλεις το χαρτί αφής?

εδω ειμαι κι εγω. εκανα κατι δουλιτσες και τωρα ταϊζω τα παιδακια μου

Εγώ τάϊσα το μωρό και τώρα κοιμάται! Αλλά πρέπει προλάβω να κάνω και καμιά δουλειά όσο κοιμάται..

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Έλα ντε. Όλο σκούπισμα και σφουγγάρισμα και μετά ο μικρός πετάει μπισκότα, τα πατάει κιόλας και γίνεται το πάτωμα .... Αλλά όταν τον έχω μες στα πόδια μου, δεν μπορώ να κάνω τίποτα! Ευτυχώς έρχεται η μαμά μου και με βοηθάει, είναι σίφουνας!

EkcAp3.png

η αλλη η Χριστινα για ποσο ακομα θα ειναι απουσα;

Μέχρι να κάνει την γαμοβάφτιση,να πάει και ταξιδάκι και να είναι σίγουρη ότι δεν πρόκειται να μας δει μπροστά της,την ώρα που θα βγαίνει φωτογραφία στο Big Ben!!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...