Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Lela79 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου κ εγώ τα κατάφερα με την πρώτη δοτρια στην πρώτη ετ. Έβαλα δύο βλαστοκυστες έπιασε η μία  κ τώρα έχω μια γλυκύτατη κορούλα 10 μηνών ! Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία με πολύ αισιοδοξία ❤️

Να κάνω μια ερώτηση εμένα γιατί επέμεναν να βάλω ένα εμβρυακι κατι για κινδυνους και αλλα ποσα μ ειχαν πει και επελεξα και εγω ενα ??? Την Τρίτη πρώτα ο Θεός έχω εμβρυομεταφορα  ???

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Τώρα με πήρε ο Χάρης,είναι και αυτός χάλια.Της κάνουνε τελικά εισαγωγή και περιμένουν να δούνε τί θα γίνει.Τέτοια γκαντεμιά βρε κορίτσια,δεν την περίμενα.

Και μου λέει ο δικός μου το θεϊκό,"ξέρεις τί άγχος τραβάω τώρα?",αλλά δεν μίλησα...Από πολύ μικρή ηλικία είμαι μέσα σε ένα νοσοκομείο και αγωνιώ για τους δικούς μου ανθρώπους και όχι μόνο τώρα με την μάνα μου(που έχω περάσει και 6 συνεχόμενους μήνες σε νοσοκομείο),αλλά και με τον μπαμπά μου,από τότε που ήμουν στην σχολή.Τον άκουγα κάθε βράδυ που σηκωνόταν και έπαιρνε τα υπογλώσσια κρυφά,για να μην μας ανησυχήσει, μια και είχε πρόβλημα στην καρδιά και κάθε βράδυ νόμιζα ότι θα είναι το τελευταίο του και θα τον χάσω.Τελικά έκανε 5πλο μπαι πας,αλλά και πάλι έκαναν οι γιατροί την πατάτα τους και τον έχασα μετά από 5 χρόνια,ενώ θα μπορούσε να ζήσει και άλλο.Και μετά θα μου πουν εμένα για άγχος...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τώρα με πήρε ο Χάρης,είναι και αυτός χάλια.Της κάνουνε τελικά εισαγωγή και περιμένουν να δούνε τί θα γίνει.Τέτοια γκαντεμιά βρε κορίτσια,δεν την περίμενα.

Και μου λέει ο δικός μου το θεϊκό,"ξέρεις τί άγχος τραβάω τώρα?",αλλά δεν μίλησα...Από πολύ μικρή ηλικία είμαι μέσα σε ένα νοσοκομείο και αγωνιώ για τους δικούς μου ανθρώπους και όχι μόνο τώρα με την μάνα μου(που έχω περάσει και 6 συνεχόμενους μήνες σε νοσοκομείο),αλλά και με τον μπαμπά μου,από τότε που ήμουν στην σχολή.Τον άκουγα κάθε βράδυ που σηκωνόταν και έπαιρνε τα υπογλώσσια κρυφά,για να μην μας ανησυχήσει, μια και είχε πρόβλημα στην καρδιά και κάθε βράδυ νόμιζα ότι θα είναι το τελευταίο του και θα τον χάσω.Τελικά έκανε 5πλο μπαι πας,αλλά και πάλι έκαναν οι γιατροί την πατάτα τους και τον έχασα μετά από 5 χρόνια,ενώ θα μπορούσε να ζήσει και άλλο.Και μετά θα μου πουν εμένα για άγχος...

Τι τραβάς και εσύ βρε κοπέλα μου....

Μακαρι να το γλιτώσει η γυναικα το χειρουργείο...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Χριστινάκι μου κρίμα που δεν θα έρθεις τελικά....Αλλά που θα πάει ,δεν θα μας την γλιτώσεις τόσο εύκολα...

Ο Κωσταντής μου χτες το απόγευμα ανεβασε 39 οποτε και σήμερα τον κράτησα σπίτι (που ουτως ή αλλως θα τον κράταγα).Καλα τι λεει ο καιρός 35 βαθμούς?Εγώ στο μπαλκονι με ζακέτα καθομαι γιατι φυσαει.

Χτες ξεπάτωσα κατι ασιδέρωτα και σήμερα έχω δεύτερο γύρο.Ατελειωτα είναι...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Ελπίζω να δικαιωθώ στην άλλη ζωή!!!
Μπαίνει στο χειρουργείο εντός ολίγου,γιατί έχει ιλεό.Είχα μια ελπίδα ότι θα το γλύτωνε,αλλά πάντα με την ελπίδα μένω εγώ.
Μόλις πληροφορήθηκα ότι η μαμά του Χάρη θα βγει από το νοσοκομείο την Δευτέρα,επειδή μεσολαβεί Σ/Κ,οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να έρθω...

Χριστινάκι μου,

Καλημέρα !!!! Τί είναι αυτά που γράφεις ? Εσύ ? Ένας τόσο δυνατός άνθρωπος ? Δεν χάνεται η ελπίδα κορίτσι μου και να θυμάσαι ότι όλα τα καλά θα γίνουν επειδή το αξίζεις ... ξέρω... σου ήρθε κεραμίδα κι έχεις δίκιο επειδή το περίμενες πώς και πώς... ΑΛΛΑ κούκλα μου μπορεί τελικά να είναι για καλό... για φαντάσου να μην την προλάβαιναν την γυναίκα, που, εσύ μας λές, είναι τόσο καλός και γλυκός άνθρωπος...

...Και θα βρεις 1-2-3 μερούλες να ξεκλέψεις μεσ' το καλοκαίρι μην στεναχωριέσαι ! Θα κατέβεις Αθήνα πολύ πιο σύντομα από ότι υπολογίζεις ! Άσε που θα έχεις γίνει (κι εσύ κι εγώ) έως τότε μια σιλφίδα, έτσι βρε αδερφέ, για να κάνουμε εντύπωση !!!!!:rolleyes:

Έλα πάρε λίγο τα πάνω σου μανδάμ και μην στεναχωριέσαι !!!

Καλημέρα σε όλες !!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα:)

Χριστίνα μου τι διαβάζω....σε μάτιασα που θα ερχόσουν να δεις τα κορίτσια και τον καλό σου:(:(Κρίμα βρε πουλάκι μου,περαστικά να είναι για τη γυναίκα βέβαια.

Σκέψου το και ότι ίσως καλύτερα που έγινε πριν έρθεις.Φαντάζεσαι να ερχόσουν και να έτρεχες και στην Αθήνα στο νοσοκομείο?Θα έβλεπες και τον άνθρωπό σου στεναχωρημένο..:(

Θα βρεθεί μέρα κ θα έρθεις και -ελπίζω- θα έρθω κι εγώ!Και θα έχουμε συγκέντρωση Θρακο-Πειραιωτο-Κορινθιων!!!(ξεχναω καμια??););)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

καλημερα κοριτσια! Ποπη λεμε να αλλαξουμε την ημερα συναντησης, τωρα που ηρθαν ετσι τα πραγματα και η Χριστινα δεν θα κατεβει. ετσι θα μπορεσει να ερθει τουλαχιστον η αλλη Χριστινα κι εχουμε ακομα μια ευκαιρια και με σενα.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

κατσε, γιατι αν οντως αλλαξουμε, θα πρεπει να ξεκινησει νεος κυκλος διαβουλευσεων για να καταληξουμε παλι σε μια ημερομηνια. εδω θα εισαι και θα μας παρακολουθεις. χαχα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...