Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Lela79 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου κ εγώ τα κατάφερα με την πρώτη δοτρια στην πρώτη ετ. Έβαλα δύο βλαστοκυστες έπιασε η μία  κ τώρα έχω μια γλυκύτατη κορούλα 10 μηνών ! Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία με πολύ αισιοδοξία ❤️

Να κάνω μια ερώτηση εμένα γιατί επέμεναν να βάλω ένα εμβρυακι κατι για κινδυνους και αλλα ποσα μ ειχαν πει και επελεξα και εγω ενα ??? Την Τρίτη πρώτα ο Θεός έχω εμβρυομεταφορα  ???

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Πένυ,περαστικά στον Κωνσταντή σου,ελπίζω να περάσει γρήγορα.

Μεταξία,θα έρθεις και εσύ στην συνάντηση??

Μην ονειρεύεστε γάμους και τρελά γλέντια για μένα,εγώ βλέπω νυφικά και βγάζω φλύκταινες!!!Θα σας αποζημιώσω στην βάφτιση...λέμε τώρα...

Αν πάλι θέλετε να σχεδιάζετε διάφορα...ελεύθερα!!!Και εγώ είχα σχεδιάσει την ώρα του μαθήματος στην σχολή(αντί να κρατάω σημειώσεις)2 νυφικά για τις κολλητές μου,αλλά καμία δεν προτίμησε τις δημιουργίες μου...

Λέτε να έφταιγε το γεγονός ότι τις ζωγράφισα με άσπρο δερμάτινο σορτσάκι και αντίστοιχο μπούστο,αντί για το κλασικό νυφικό???Πάντως πέπλο είχα βάλει,για να κρατάμε και τις παραδόσεις!!!Α...είχα προσθέσει και ένα μαστίγιο στο χέρι τους,συμβολικά,σαν αξεσουάρ,έτσι για να δείξουμε και ποιός είναι το αφεντικό!!

Καλημέρα! Πένυ περαστικά στο παιδί! Πολύ γέλασα με το περπάτημα, αναρωτιέμαι τι είναι χειρότερο, τα φίδια ή οι συγχωριανοί που αναρωτιούνται γιατί περπατάς ή γιατί τρέχεις? Ευτυχώς οι δικοί σου είναι κι ευγενικοί, προσφέρθηκαν να σε πάνε παρακάτω!

EkcAp3.png

Καλημέρα! Πένυ περαστικά στο παιδί! Πολύ γέλασα με το περπάτημα, αναρωτιέμαι τι είναι χειρότερο, τα φίδια ή οι συγχωριανοί που αναρωτιούνται γιατί περπατάς ή γιατί τρέχεις? Ευτυχώς οι δικοί σου είναι κι ευγενικοί, προσφέρθηκαν να σε πάνε παρακάτω!

Ναι στην αρχή προσφέρονται να σε πάνε πιο κάτω και μετά αρχίζουν οι μυθοπλασίες...Τι έχουν ακουσει τα αυτιά μου...

Να σας πω να γελάσετε.Καποτε μου έιχε πιαστεί ένα νευρο στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού μου και κουτσαινα.Περνάω λοιπόν από το καφενείο μπροστα και μαθαίνω μετά (από ένα γνωστό μας που ήξερε την πραγματικότητα) ότι έλεγαν: έπεσε η Πενυ με το μηχανακι και χτύπησε το πόδι της γι αυτό κουτσαίνει.Ναι λεει ο άλλος το είδα ήμουν μπροστά χαχαχαχα

Το παιδάκι μου του έβαλα υπόθετο και είναι καλύτερα τώρα.Μιλησε και με την Χριστίνα τη σαλονικιά και τωρα είναι πολυυυυ καλυτερα.Μακαρι να είναι της μιας μερας και αυριο να είναι περδίκι το πουλακι μου.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

η δοκτωρ Χριστινα εδωσε τη λυση; δεν το ηξερα κι εγω και ημουνα χαλια 3 μερες! τωρα που το λεμε, μιλησα κι εγω μαζι της το Σαββατο το μεσημερι κι απο εκεινη την ωρα αρχισα να συνερχομαι. τι πολυδιαστατο πλασμα ειναι η φιλεναδα μας; εκτος απο χρυσοχερα καλλιτεχνιδα ειναι και τηλεγιατρος!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

η δοκτωρ Χριστινα εδωσε τη λυση; δεν το ηξερα κι εγω και ημουνα χαλια 3 μερες! τωρα που το λεμε, μιλησα κι εγω μαζι της το Σαββατο το μεσημερι κι απο εκεινη την ωρα αρχισα να συνερχομαι. τι πολυδιαστατο πλασμα ειναι η φιλεναδα μας; εκτος απο χρυσοχερα καλλιτεχνιδα ειναι και τηλεγιατρος!

Κορίτσια,δεν ήθελα να σας το πω,για να μην με περάσετε για ψωνάρα, αλλά έχω πτυχίο τηλεϊατρικής,από την σχολή της ΝΑSA και μάλιστα με άριστα...Με ζητούσαν από πολλά μέρη του πλανήτη,αλλά προτίμησα να επιστρέψω στην πατρίδα και να αφιερωθώ στον πολύπαθο ελληνικό λαό...

Δεν θέλω όταν βρεθούμε να νιώσετε αμήχανα...παραμένω πάντα ένας απλός άνθρωπος...

Πολύ γέλασα με το περπάτημα, αναρωτιέμαι τι είναι χειρότερο, τα φίδια ή οι συγχωριανοί που αναρωτιούνται γιατί περπατάς ή γιατί τρέχεις?

Εκεί που μένει ο Χάρης είναι σαν εξοχή και όταν τον βλέπουν να περπατάει τον κοιτάζουν περίεργα.Το ωραίο είναι ότι ένα σωρό κόσμος και περπατάει και τρέχει,αλλά μόνο για τον Χάρη αναρωτιούνται!!!

Και το καλύτερο είναι ότι μια φορά τον είδε μια γιαγιά στον δρόμο,εκείνη την ώρα μιλούσε μαζί μου στο τηλ με το bluetooth και είχε το τηλέφωνο στην τσέπη.Τον είδε,τον ξαναείδε,πάντα να μιλάει έτσι και πήγε και ρώτησε την μαμά του αν το παιδί είναι χαζό και παραμιλάει μόνος του στο δρόμο!!!χαχαχαχαχαχαχα

Ναι στην αρχή προσφέρονται να σε πάνε πιο κάτω και μετά αρχίζουν οι μυθοπλασίες...Τι έχουν ακουσει τα αυτιά μου...

Να σας πω να γελάσετε.Καποτε μου έιχε πιαστεί ένα νευρο στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού μου και κουτσαινα.Περνάω λοιπόν από το καφενείο μπροστα και μαθαίνω μετά (από ένα γνωστό μας που ήξερε την πραγματικότητα) ότι έλεγαν: έπεσε η Πενυ με το μηχανακι και χτύπησε το πόδι της γι αυτό κουτσαίνει.Ναι λεει ο άλλος το είδα ήμουν μπροστά χαχαχαχα

Το παιδάκι μου του έβαλα υπόθετο και είναι καλύτερα τώρα.Μιλησε και με την Χριστίνα τη σαλονικιά και τωρα είναι πολυυυυ καλυτερα.Μακαρι να είναι της μιας μερας και αυριο να είναι περδίκι το πουλακι μου.

χαχαχαχαχ! Μήπως έπεσες από το μηχανάκι και δεν το θυμάσαι??;)

Χαίρομαι που ο Κωσταντής είναι καλύτερα!

Μπράβο Χριστίνα τηλεγιατρέ!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια,δεν ήθελα να σας το πω,για να μην με περάσετε για ψωνάρα, αλλά έχω πτυχίο τηλεϊατρικής,από την σχολή της ΝΑSA και μάλιστα με άριστα...Με ζητούσαν από πολλά μέρη του πλανήτη,αλλά προτίμησα να επιστρέψω στην πατρίδα και να αφιερωθώ στον πολύπαθο ελληνικό λαό...

Δεν θέλω όταν βρεθούμε να νιώσετε αμήχανα...παραμένω πάντα ένας απλός άνθρωπος...

:lol::lol::lol:

EkcAp3.png

Τελικά είμαι πολύ άτυχη σ'αυτή την ζωή...Πήγε ο Χάρης την μαμά του για εξέταση στο μάτι και ξαφνικά την έπιασαν πόνοι και την τρέχει στα νοσοκομεία.Έχει ομφαλοκήλη και έπρεπε να είχε χειρουργηθεί εδώ και πολλά χρόνια,αλλά το αμελούσε.Τώρα βγάζει ακτινογραφίες και την ψάχνουνε γενικά και μπορεί να μην αποφύγει την επέμβαση,οπότε καταλαβαίνετε ότι σ'αυτή την περίπτωση το ταξίδι μου ακυρώνεται...

Να μην πάρω μια χαρά και εγώ,αμέσως να χαλάσει...

ελα βρε Χριστινακι, μη στεναχωριεσαι. ακομα και να χειρουργηθει η γυναικα, μπορεις να κατεβεις λιγες μερες αργοτερα και να ξανακανονισουμε συναντηση που θα μπορει να ερθει και η αλλη Χριστινα και η Ποπη.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Στεναχωριέμαι και για το ταξίδι,αλλά κυρίως για την μαμά του,γιατί είναι χρυσός άνθρωπος και την λατρεύω.Άσε που μετά έχω πάλι δουλειές που πρέπει να κάνω,με επιτροπές και δημόσιες υπηρεσίες,σχετικά με την μάνα μου και δεν είναι εύκολο να έρθω.Τώρα μια χαρά με βόλευε,ώστε να προλάβω να γυρίσω.Δεν έχω κανέναν άλλον που θα μπορούσε να πάει στην θέση μου.

Τελικά είμαι πολύ άτυχη σ'αυτή την ζωή...Πήγε ο Χάρης την μαμά του για εξέταση στο μάτι και ξαφνικά την έπιασαν πόνοι και την τρέχει στα νοσοκομεία.Έχει ομφαλοκήλη και έπρεπε να είχε χειρουργηθεί εδώ και πολλά χρόνια,αλλά το αμελούσε.Τώρα βγάζει ακτινογραφίες και την ψάχνουνε γενικά και μπορεί να μην αποφύγει την επέμβαση,οπότε καταλαβαίνετε ότι σ'αυτή την περίπτωση το ταξίδι μου ακυρώνεται...

Να μην πάρω μια χαρά και εγώ,αμέσως να χαλάσει...

Ωχ τι έπαθε η γυναικα....Περαστικά να ναι....Μακαρι να πανε όλα καλά και μην σε ανυσηχεί Χριστινάκι μου θα βρεθούμε.Πανω απ΄ολα η υγεία.Κριμα πάντως να τα έχεις οργανώσει όλα και τελικά να μην καταφερεις να κατεβεις.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...