Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , *Vasoula είπε:

Οχι κορίτσι μου λάθος δεν είναι σίγουρα...ο καθε γιατρος εχει τη δικη του λογικη...όλα καλά να πάνε και με το καλό η μεταφορά σου!!🥰

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Πάλι καλά...λέω,πάει το'χασα τελείως!!!

Άσε που ήμουν έτοιμη να ακυρώσω την συνάντηση,γιατί αν πηγαίνει η Σάντυ με σορτσάκι στην εκκλησία,φαντάσου πώς θα έρθει για να πιούμε καφέ και άντε μετά να εμφανιστούμε εμείς οι παχουλοκομψές δίπλα της!!

Την Παρασκευή έρχομαι,δεν θα έρθεις την Τρίτη που θα βρεθούμε??

Και βέβαια θα ερθω (αν δεν προκύψει τίποτα που δεν το χω υπολογίσει) Το μόνο που φοβάμαι έιναι τη γιορτή του παιδικού που δεν μας έχουν δώσει ακομα ημερομηνια και είναι εκεί γύρω.Δεν πιστευω πια να έιμαι τόσο γκαντέμα....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χα χα χα!!! Είστε τελείως τρελές, με σορτσάκι θα πήγαινα στη βάφτιση?

Γιατί καλέ??Αν μη τι άλλο,θα έμενες αξέχαστη,στον παπά,στους καλεσμένους και κυρίως στην Άννα!!!

Εγώ θα αποχωρήσω,μια και είμαι ένα ζωντανό πτώμα.Όλη μέρα γυρνάω στους δρόμους,ελπίζοντας να κάψω τα περιττά λίπη όπως το περασμένο καλοκαίρι,που κάτι έγινε!(Και μετά ξαναχάλασε φυσικά...)

Το περπάτημα είναι σούπερ κορίτσια,το συστήνω ανεπιφύλακτα.Ειδικά τώρα με την ζέστη,είναι και πολύ αποτελεσματικό.Όταν επιστρέψω θα ξεκινήσω συστηματικά δίαιτα,γιατί η πεθερούλα μου θα ετοιμάσει ένα σωρό νόστιμα πράγματα μόνο για μένα,κρίμα δεν είναι να μην τα φάω???

Σας φιλώ πολύ!!!

Καλό βράδυ!!

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου τι κανετε; αυτο ηταν, η αγγελοβαφτιση εγινε και η νεοφωτιστη μια κυρια! πολυ λιγο εκλαψε. το περισσοτερο το εριξε προς το τελος που ηθελε να τη παρω αγκαλια. θελω να ευχαριστησω και δημοσια τη Σαντυ που αφησε αντρα και παιδι μονους τους και τραβηξε ενα σωρο φωτογραφιες. η Χριστινιω ειμαι σιγουρη πως βρισκεται στον εβδομο ουρανο και ονειρευεται το Λονδινο που θα βρισκεται αυριο. παντως νομιζα οτι θα εχω μελαγχολια που τελειωσε, αλλα αντιθετα νιωθω ανακουφιση. ολα πηγαν καλα και η κορη μου ηταν μια κουκλα με το βαφτιστικο της.

υ.γ. Σαντυ το σορτσακι δεν παιζεται! ειναι ολα τα λεφτα!

Άννα,

Να σας ζήσει η Ελένη ! Πάντα γερή και χαμογελαστή να είναι ! Πραγματικά όλα φαίνονται πολύ όμορφα και το φόρεμά της (βαφτιστικό) "τα σπάει" ! Το καπέλο είναι όλα τα λεφτά ! Η μαμά μια κούκλα (σου μοιάζει πολύ καλέ το παιδί) και δεν φαίνεσαι καθόλου ταλιπωρημένη - το αντίθετο μάλιστα !

Να ρωτήσω κάτι η άσχετη ???? Έγινε και η γαμοβάφτιση της Χριστίνας το Σ/Κ που μας πέρασε ???? Είδα τις ευχές αλλά δεν κατάλαβα :idea:

Α!! Βλεπω έχουμε απαρτία και εγώ που νόμιζα ότι μόνο εγώ βρυκολακιάζω. Ηπια καφέ κοιμηθηκα και το μεσημερι και τώρα δεν μου κολλάει ύπνος!!

Ναι καλά Πένυ... κι εγώ εχθές στις 2:30 πήγα για ύπνο και τώρα.... δεν ξεχωρίζω τα γράμματα στο πληκτρολόγιο λέμε !:rolleyes:

Καλή Εβδομάδα !!!

Διαφημίσεις

Καλημερααααα!!!!

Σήμερα έχω άρρωστο τον Κωσταντή μου....Χτες έκανε εμετό το πουλάκι μου και σήμερα ανεβάζει πυρετό.

Χριστινα καλο το περπάτημα αλλά εδώ αφήνουν φίδια οι οικολόγοι και μπορεί να πετύχω κανενα στο δρόμο οποτε το ξεχνάω....Περυσι το χειμώνα έκανα τζοκιν στο χωριό και όλοι σταματούσαν και με ρώταγαν αν θέλω να με πάνε πουθενα χαχαχα

Μα να μην εχουμε ένα γυμναστήριο κοντά με αερόμπικ να κάνουμε....Το είδατε το καινουριο συνδυασμό αερομπικ και χορού?Και τι δεν θα δινα να έκανα!!Χανεις μέχρι και 1000 θερμίδες!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

καλημερα Μεταξια! ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου. εχθες εγινε και η γαμοβαφτιση της Χριστινας, την ιδια ωρα με μενα περιπου.

Ευχαριστώ που μου δίνεις τα φώτα σου !!!

Ε τότε λοιπόν Χριστίνα να ζήσετε και να σας χαίρεστε τον νεοφώτιστο Ιωάννη (αχ βαχ αγαπημένο όνομα του μπαμπάκα μου)... και περιμένουμε τα νέα σας !!!!

καλημερα Μεταξια! ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου. εχθες εγινε και η γαμοβαφτιση της Χριστινας, την ιδια ωρα με μενα περιπου.
Ναι καλά Πένυ... κι εγώ εχθές στις 2:30 πήγα για ύπνο και τώρα.... δεν ξεχωρίζω τα γράμματα στο πληκτρολόγιο λέμε !:rolleyes:

Καλή Εβδομάδα !!!

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Μεταξία που ησουν χτες που το καίγαμε εδώ?????

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...