Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , *Vasoula είπε:

Οχι κορίτσι μου λάθος δεν είναι σίγουρα...ο καθε γιατρος εχει τη δικη του λογικη...όλα καλά να πάνε και με το καλό η μεταφορά σου!!🥰

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Ναι, μπορείς να βάζεις λιγότερη κρέμα, για να έχει την πυκνότητα που θέλεις! Κι εγώ με το μάτι τη ν έφτιαχνα. Όντως με την ώρα "κόβει", γίνεται χυλός! Μην ανησυχείς που δεν έφαγε, δεν ξέρει το κουτάλι, θα συνηθίσει σιγά σιγά!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχι η Χριστίνα καλά ήταν, δεν ήταν κρυωμένη! Δεν έχουμε ακόμα νέα από τη γαμοβάφτιση!

Η Άννα ήταν κρυωμένη, αλλά σήμερα στη βάφτιση ήταν (ή τουλάχιστον έδειχνε) μια χαρά!

EkcAp3.png

Όχι η Χριστίνα καλά ήταν, δεν ήταν κρυωμένη! Δεν έχουμε ακόμα νέα από τη γαμοβάφτιση!

Η Άννα ήταν κρυωμένη, αλλά σήμερα στη βάφτιση ήταν (ή τουλάχιστον έδειχνε) μια χαρά!

α! ευτυχως

Να σου ζήσει Αννουλα μου η Ελενίτσα!!!Να είναι καλότυχη,υγιής και πάντα ευτυχισμένη! Πραγματικά ένας αγγελος και με τα βαφτιστικά της!!!!Και εσύ Θεα!!!!! Φτου φτου!!Τελειες φωτό, τελειος ο στολισμος φανταστικά όλα! Μπραβο, μπράβο!!!!

Να ζήσουν και οι νεονυμφοι πάντα ευτυχισμένοι και να χαίρονται και τα παιδάκια τους!!Να τους ζήσει και ο Ιωαννης!!!

Η μικρη ειναι πανεμορφη!

Σας ευχαριστω πολυ και τις δυο. να χαιρεστε τα παιδακια σας και να ειναι παντα καλοτυχα

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Αννα μου να σου ζήσει,να την καμαρώσετε όπως ακριβώς επιθυμείτε.Να είναι πάντα υγιής και χαμογελαστή!:)

Σου μοιάζει το κουκλάκι σου!Η βάπτιση πρέπει να ήταν υπέροχη...εκει όμως που έμεινε το μάτι μου ήταν που έπεφτε το βαπτιστικό στον ώμο της μικρής...μια κούκλα!Οσα αγγελάκια είχες δεν πιάναν μια μπροστά της(φτου φτου το παιδάκι)

Μαρία,μου θύμισες οταν άρχισα να ταιζω πρώτη φορά το ρεβύθι...αχ τι άγχος!Η δικιά μου πάντως την κρεμούλα την τρώει σαν...στόκο!Τόσο πηχτή!Με τον καιρό της το αραιώνω σιγα σιγά αλλά να ξέρεις σου δείχνει το παιδάκι τις προτιμήσεις του.

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Καλησπέρα σε όλες!!!

Άννα μου,σου εύχομαι και δημοσίως να σου ζήσει,να είναι καλότυχη και να έχει πάντα υγεία και ευτυχία στην ζωή της!!Ήταν όλα καταπληκτικά!!!

Και είστε κούκλες μάνα και κόρη!!!

Γεια σου Σάντυ φωτογράφε!!!Έκανες πολύ καλή δουλειά!!

Ξανθιά δεν είμαι,αλλά εκεί που διάβασα Σάντυ και σορτσάκι το συνδύασα και νόμισα ότι έσκασε μύτη η Σάντυ στην εκκλησία με σορτσάκι!!!χαχαχαχα

Χριστινάκι,να ζήσετε,να είστε ευτυχισμένοι και να χαίρεστε τον Ιωάννη σας!!!Εύχομαι σύντομα να μεγαλώσετε και άλλο την οικογένειά σας!!!Και εύχομαι να περάσετε τέλεια στο Λονδίνο!!!

Αυτό ήταν κορίτσια,πάει...τώρα με τί θα ασχολούμαστε??

Διαφημίσεις

Καλα βρε Χριστίνα και εγώ το ίδιο κατάλαβα για τη Σαντυ και το σορτσάκι αν και εγώ δεν είμαι ξανθιά,μήπως να αλλάξουμε αποχρωση???χαχα

Ποτε έρχεσαι κάτω εσύ?

Πάλι καλά...λέω,πάει το'χασα τελείως!!!

Άσε που ήμουν έτοιμη να ακυρώσω την συνάντηση,γιατί αν πηγαίνει η Σάντυ με σορτσάκι στην εκκλησία,φαντάσου πώς θα έρθει για να πιούμε καφέ και άντε μετά να εμφανιστούμε εμείς οι παχουλοκομψές δίπλα της!!

Την Παρασκευή έρχομαι,δεν θα έρθεις την Τρίτη που θα βρεθούμε??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...