Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , *Vasoula είπε:

Οχι κορίτσι μου λάθος δεν είναι σίγουρα...ο καθε γιατρος εχει τη δικη του λογικη...όλα καλά να πάνε και με το καλό η μεταφορά σου!!🥰

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια αν ξερει καποια να μου πει, σημερα ξεκιναω την κρεμα βανιλια ριζαλευρο στο μωρο (5μιση μηνων ειναι), δεν ειναι σαφης οι οδηγιες, τη δινουμε στο μωρο χλιαρη απ οτι καταλαβα... σωστά?

κοριτσακια μου τι κανετε; αυτο ηταν, η αγγελοβαφτιση εγινε και η νεοφωτιστη μια κυρια! πολυ λιγο εκλαψε. το περισσοτερο το εριξε προς το τελος που ηθελε να τη παρω αγκαλια. θελω να ευχαριστησω και δημοσια τη Σαντυ που αφησε αντρα και παιδι μονους τους και τραβηξε ενα σωρο φωτογραφιες. η Χριστινιω ειμαι σιγουρη πως βρισκεται στον εβδομο ουρανο και ονειρευεται το Λονδινο που θα βρισκεται αυριο. παντως νομιζα οτι θα εχω μελαγχολια που τελειωσε, αλλα αντιθετα νιωθω ανακουφιση. ολα πηγαν καλα και η κορη μου ηταν μια κουκλα με το βαφτιστικο της.

υ.γ. Σαντυ το σορτσακι δεν παιζεται! ειναι ολα τα λεφτα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Άννα μου και πάλι να σας ζήσει η νεοφώτιστη Ελένη, να τη χαίρεστε και να την καμαρώνετε! Και να χαίρεσαι όλη την οικογένεια! :D:DΉταν όλα υπέροχα, πραγματική αγγελοβάφτιση! Από κοντά ήταν όλα ακόμα πιο όμορφα! Ο Μπάμπης είπε τα καλύτερα για τις δημιουργίες σου! Αλλά και οι γονείς μου και η αδερφή μου που τα είδαν μετά, ενθουσιάστηκαν, χωρίς πλάκα! Η αδερφή μου τρελάθηκε με το μαρτυρικό! Και ο στολισμός ήταν τέλειος κι εσύ μια κούκλα μαμά! Τα παιδιά σου, δεν το συζητώ, είναι κουκλάκια! Σου έστειλα ήδη με mail τις φωτογραφίες, δυστυχώς δεν είναι πολύ πετυχημένες, απλά θα πάρεις μια ιδέα..

Χριστίνα να ζήσετε ευτυχισμένοι και να χαίρεστε το νεοφώτιστο Ιωάννη!

:D:DΕίμαι βέβαιη ότι όλα πήγαν τέλεια και πραγματικά λυπάμαι που δεν προλάβαινα να έρθω.. Να σου ζήσει, να έχει υγεία και να χαίρεσαι όλη την οικογένεια! Να περάσετε τέλεια στο ταξίδι, θα περιμένουμε φωτογραφίες και λεπτομέρειες!

Μαρία ναι, η κρέμα χλιαρή να είναι, ειδικά τώρα καλοκαιριάτικα, δε θα τη δέχεται το παιδί ζεστή! Οι οδηγίες στα κουτιά σπάνια είναι σαφείς, χαχα!!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε? Καλά η Σαλονικιά σίγουρα τρώει τα λυσσακά της που ακούει για τα αγγελομαρτυρικά, έχει αγωνία να τα δει από κοντά!:lol:

EkcAp3.png

Άννα χαίρομαι που σου άρεσε το δώρο μας, ωστόσο αν τυχόν θέλεις να το αλλάξεις, έχει κάρτα αλλαγής! Είτε το νούμερο αν θέλεις να αλλάξεις, είτε να πάρεις κάτι άλλο, δεν έχω κανένα πρόβλημα! (Νομίζω πως μπορείς να τα αλλάξεις και μεμονωμένα, αν θέλεις να κρατήσεις το ένα κομμάτι και να αλλάξεις το άλλο, γιατί το σορτσάκι και το μπλουζάκι δεν ήταν σετ, εγώ τα συνδύασα.)

Επίσης ελπίζω να σου άρεσε και η κάρτα μας, εντάξει σχετικά απλή είναι αλλά την έφτιαξα με τα χεράκια μου ειδικά για σένα! Αυτή δεν έχει κάρτα αλλαγής, χι χι!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

ειναι τελεια ολα, ακομα και η καρτα. ειδικα τωρα που ξερω οτι ειναι χειροποιητη απο τα χερακια σου, νομιζω οτι αυτο ειναι το καλυτερο μας δωρο. τις φωτο τις εστειλα ηδη με πμ στις υπολοιπες. και παλι ευχαριστω.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Να σου ζήσει Αννουλα μου η Ελενίτσα!!!Να είναι καλότυχη,υγιής και πάντα ευτυχισμένη! Πραγματικά ένας αγγελος και με τα βαφτιστικά της!!!!Και εσύ Θεα!!!!! Φτου φτου!!Τελειες φωτό, τελειος ο στολισμος φανταστικά όλα! Μπραβο, μπράβο!!!!

Να ζήσουν και οι νεονυμφοι πάντα ευτυχισμένοι και να χαίρονται και τα παιδάκια τους!!Να τους ζήσει και ο Ιωαννης!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Μαρία προτείνω να μην κάνεις πολύ πηχτή την κρέμα, αν είναι η 1η φορά που θα φάει, ίσως δυσκολευτεί λίγο. Βέβαια είναι και στο παιδί, μπορεί να τη χλαπακιάσει και πηχτή! Εμένα ο γιος μου αρχικά σχετικά ρευστή την έτρωγε.

EkcAp3.png

Μαρία προτείνω να μην κάνεις πολύ πηχτή την κρέμα, αν είναι η 1η φορά που θα φάει, ίσως δυσκολευτεί λίγο. Βέβαια είναι και στο παιδί, μπορεί να τη χλαπακιάσει και πηχτή! Εμένα ο γιος μου αρχικά σχετικά ρευστή την έτρωγε

Σημερα ηταν η πρωτη φορα που εφτιαξα κρεμα, πρωτα ηταν πηχτη και μετα αραιωσε ...εγινε χιλος απο μονη της! Ξαναφτιαξα και δευτερη, δεν την εφαγε ουτε τη μια αλλα ουτε και την αλλη! Οτι λεει το κουτι ή μπορω λες να την κανω να ειναι λιγοτερο πηχτη βαζοντας λιγοτερη κρεμα στο νερό?

kornilia Πολυ εντυπωσιακη βαπτηση, να στε καλα να τη χαιρεστε με υγεια :) Θα μιλησουμε αλλη στιγμη για το τι ηταν χειροποιητο....

Άννα μου να είσαι καλά, δεν έκανα τίποτα σπουδαίο με τις φωτογραφίες, ψιλοστεναχωρήθηκα κιόλας που δεν είναι πολύ καθαρές, αλλά τελοσπάντων! Δύσκολη κορίτσια η δουλειά του φωτογράφου, δύσκολο να βγάζεις εν κινήσει! Αλλά ένα 50ρικο σε χρεώνω μόνο, φιλική τιμή, χαχα!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...