Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , *Vasoula είπε:

Οχι κορίτσι μου λάθος δεν είναι σίγουρα...ο καθε γιατρος εχει τη δικη του λογικη...όλα καλά να πάνε και με το καλό η μεταφορά σου!!🥰

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Aαααααααα τι τέλειο κουτί!!!!!!!!!!Μπράβο χέρι ο ξάδερφος!

Γεια σας κοπελίτσες μου,πως είστε?

Αννούλα πως νιώθεις,καλύτερα?

Οι υπόλοιπες τι κάνετε σήμερα?Εδω μαλλον θα βρέξει...

Μελλόνυμφη Χριστίνα η ώρα η καλή!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Εβρεξε,εβγαλε ήλιο και τώρα πάλι βρέχει πολύ δυνατά...φθινόπωρο μύρισε!Ελπίζω αύριο να έχει όμορφη μέρα να σας πάει καλά:)

Αχ,βαφτίζονται 2 παιδάκια της καφεδοπαρεούλας μας!Καλοφώτιστα να είναι και υγιή πάντα!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

να εισαι καλα Ποπακι μου. να σου ζησει κι εσενα η ρεβυθουλα σου. να εχει μια ζωη τελεια, οπως τη φανταζεται. το ιδιο, βεβαια, ευχομαι και για τα υπολοιπα παιδακια της παρεας μας. Τον Κωσταντη, το Γιωργο, τον Ιωαννη και τη Μαρκελλα. εδω δεν εχει βρεξει καθολου μεχρι στιγμης κι απο ο,τι ειδα ετσι θα ειναι και αυριο.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

ρε κοριτσια να ρωτησω κατι; μηπως αυτα τα αναλγητικα ειναι και αδυνατιστικα παραλληλα; τρεις μερες τωρα εχω χυσει λιτρα ιδρωτα! χαχα! αμα ειναι να τα παιρνω πιο συχνα.

Αννουλα και Χριστίνα,φαντάζομαι τώρα ξεκουράζεστε για την αυριανή μέρα!

Σας στέλνω τις καλύτερες ευχές μου,να πάνε όλα καλά καταρχήν και η αυριανή μέρα να είναι μια απο τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής σας.

Ο κόπος τόσων μηνών επιτέλους θα αναγνωριστεί(βλ. μπομπο και άλλα...)!:)

Φιλια πολλά και στις δυο σας

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακι μου, με συγκινεις πολυ. μακαρι να μπορουσατε να ερθετε ολες κι ολες μαζι μετα να πηγαιναμε στη Χριστινα. τελεια δεν θα ηταν; αλλα βλεπεις δεν το κανονισαμε μονο την ιδια μερα, αλλα και την ιδια ωρα.

καλε,τι κάνεις εδω τέτοια ώρα?Γρήγορα πανε κάνε καμια μάσκα ομορφιάς! Η συχνή χρήση υπολογιστή προκαλεί μαύρους κύκλους στα ματάκια.Θα κλαις που θα κλαις αύριο (χεχεεχε)μην έχεις και κύκλους!!!Εγω πάντως πλάνταξα στη βάφτιση του ρεβυθιού μου...

Σοβαρά τώρα,πλακώσου στα χαπάκια και ξεκουράσου.Αύριο πρέπει να λάμπετε μαμα και κόρη!

Να μου φιλήσεις το κοριτσάκι σου:)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Κορίτσια μου με το καλό να βαφτίσετε τα παιδάκια σας, να γίνουν όλα τέλεια, όπως τα έχετε ονειρευτεί! Να είναι από τις πιο ευτυχισμένες μέρες! Χριστίνα σε σένα επιπλέον η ώρα η καλή, καλά στέφανα!

EkcAp3.png

καλε,τι κάνεις εδω τέτοια ώρα?Γρήγορα πανε κάνε καμια μάσκα ομορφιάς! Η συχνή χρήση υπολογιστή προκαλεί μαύρους κύκλους στα ματάκια.Θα κλαις που θα κλαις αύριο (χεχεεχε)μην έχεις και κύκλους!!!Εγω πάντως πλάνταξα στη βάφτιση του ρεβυθιού μου...

Σοβαρά τώρα,πλακώσου στα χαπάκια και ξεκουράσου.Αύριο πρέπει να λάμπετε μαμα και κόρη!

Να μου φιλήσεις το κοριτσάκι σου:)

σ' ευχαριστω για τις συμβουλες. ειμαι καλα τωρα. τελειωσα και το σιδερο κι ετοιμαζομαι για κουρες ομορφιας τωρα.

Άννα για να το επιβεβαιώσουμε, 11.30 στον Αγ.Φανούριο, στη Δραπετσώνα, έτσι? Είναι κάποιο κεντρικό ή γνωστό σημείο κοντά? Κάποιος κεντρικός δρόμος?

σου εστειλα π.μ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...