Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Ήμουν σχεδόν 3,λόγω τάματος που δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί νωρίτερα,για πρακτικούς λόγους.Και η θεία μου που είναι και νονά μου,μου είπε πολλές φορές όλα τα ονόματα και εγώ διάλεγα κάθε φορά το δικό μου.Σωστή??:cool:

αφου ειναι ονοματαρα!!!!χαχαχαχχα!!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέ φιλενάδες πού πήγατε όλες? Άννα μου πώς είσαι? Δεν πιστεύω να μας κρύωσες 3 μέρες πριν τη βάφτιση! Από Δευτέρα μπορείς να κρυώσεις με την ησυχία σου, τώρα απαγορεύεται!

Αυτό ισχύει και για τη νυφούλα μας! Τι κάνεις Χριστινάκι? Εσύ μη μας πάθεις τίποτα μέχρι και το ταξίδι! Άρχισες τις κούρες ομορφιάς? Οι υπόλοιπες τι κάνετε? Πένυ ψώνισες τα κηπευτικά σου?

ειναι τα παντα ετοιμα!!!!

ο γιος μου γινεται ενος σημερα!!!ποτε περασε ενας χρονος?το αντρακι μου το γλυκο!!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

καλημερα. τι κανετε; Χριστινακι να χαιρεσαι το γιοκα σου. παντα γερος και τυχερος να ειναι. εγω κοριτσακια μου ειμαι χαλια. ποναει ο λαιμος μου κι ολο το κορμι μου. το βραδυ ειχα απιστευτες κρυαδες μεχρι να κοιμηθω και το υπολοιπο βραδυ ελιωσα στον ιδρωτα. ελπιζω αυριο να ειμαι καλυτερα.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλημέρα!

Χριστίνα χρόνια πολλά στο αγοράκι σου, να έχει υγεία και με το καλό να βαφτιστεί! Καλέ τι έκανες 4 το πρωί ξύπνια?

Άννα περαστικούλια! Μα τώρα βρήκε το παλιοκρύωμα? Ελπίζω να συνέλθεις μέχρι αύριο, πλακώσου στα ντεπόν, παναντόλ, βιταμίνες, πορτοκαλάδες και μην κάνεις δουλειές, για να μην εξαντλείσαι πιο πολύ!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλες!:)

χρόνια πολλά στο μικρό αγοράκι που έχει τα γενεθλιάκια του!Να είναι πάντα γερός και καλότυχος στη ζωή του!

Αννα,δεν πιστεύω να αρρώστησες???Παρε οοοολα οσα σου είπαν τα κορίτσια και βιταμίνη C (εγω ο,τι κι αν εχω με C το ξεπερνάω!)Περαστικά βρε κοπέλα μου

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Καλημέραααα!!!

Χριστινιώωωωωωωωω!!!!! Πολύχρονος ο Ζουζουνος σου!!!!!! Να είναι πάντα τυχερός υγιής και ευτυχισμένος!!!!!

Αννα ακου τι θα κανεις...Παιρνεις ένα σεικερ ρίχνεις 1depon,1 αναβράζον, 1 ασπιρίνη, οσες βιταμίνες έχεις στο σπίτι, στιβεις ένα πορτοκάλι ,ριχνεις και λίγο νερό να διαλυθεί το αναβράζον κουνας και....στην υγεια σου!!!!Περαστικά

Φτου φτου στα όρη στ 'αγρια βουνα (χαχαχα)

Αυριο περδίκι θα σαι!!!! Μακρυα από τα μικρά!!!!

Χριστινακι!!! Αντε φτιαξε τη βαλιτσα να κατέβεις κοντα μας!!!!!

Φιλια πολλά και στις υπολοιπες κουκλες!!!

Εγώ σήμερα φτιάχνω βιβλία και εχω κατενθουσιαστεί γιατί το ένα έχει θέμα τη μαγειρική για ένα κοριτσάκι και βγαίνει τέλειο!!!!Επ ευκαιρίας θα κανω και δείγματα για σεφ-παρτυ!!!!Ανυπομονώ να αρχίσω το παιχνίδι!!

Το άλλο είναι ένα λευκωμα για μια φίλη μου που γέννησε και θα βάλω οοοολη μου τη μαεστρία!!!Λεω να δοκιμάσω καινουρια πράγματα και αν μου κάτσουν θα τα βαζω σε όλα τα βιβλια!!!

Χτες έριξα πολύ γελιο με τον Κωσταντή...Σταματαμε σε μια βιτρινα με τον Κωσταντή με ντεκόρ ποτιστήρια και του λέω τι θα μου πάρεις δώρο?Και μου λεει αυτά τα πράσινα (τα ποτιστήρια) Του λέω τι να τα κανω εγώ θέλω ρούχα και μου λεει θα πάρουμε και τις γυναικες (τις κούκλες)?Ξελιγώθηκα στα γέλια!!

Χριστινα Αννα μία και σήμερα........

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα σε όλες!!!!!!!!!!!

Χριστινάκι μου,να χαίρεσαι τον κούκλο σου,να είναι πολύχρονος,γερός, πάντα ευτυχισμένος και να τον καμαρώσουμε και γαμπρό!!!Με το καλό να βαφτιστεί!!!

Άννα,ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα,αυτό το "ποτό" που σου πρότεινε η Πένυ ακούγεται καλό!!!

Άλλη μια μέρα που αστράφτει και βροντάει,βρέχει πολύ και τί το ήθελα η γρουσούζα και το σκέφτηκα?Έγινε και διακοπή ρεύματος,ευτυχώς κράτησε πολύ λίγο,γιατί είχαν αρχίσει να περνάνε από το μυαλό μου διάφορα σενάρια,ότι θα τρέχουμε πάλι στα νοσοκομεία και τα σχετικά.Για κάτι τέτοια αγχώνομαι όταν λείπω,γιατί αν είναι μόνη της η θεία μου θα φάει τρελή φρίκη και με το δίκιο της.

Έφτασε ο καιρός κορίτσια,την Κυριακή έχουμε τις χαρές σας!!!Πολύ χαίρομαι!!!:D:D

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου τι κανετε; εγω ειμαι λιγο καλυτερα. εχω ακομα μια μικρη ατονια και ο λαιμος μου ποναει λιγοτερο. ελπιζω να ειμαι duracell αυριο, γιατι εχω του κοσμου τις δουλειες.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

κοριτσακια μου τι κανετε; εγω ειμαι λιγο καλυτερα. εχω ακομα μια μικρη ατονια και ο λαιμος μου ποναει λιγοτερο. ελπιζω να ειμαι duracell αυριο, γιατι εχω του κοσμου τις δουλειες.

Ε,με τόση θετική ενέργεια που σου στείλαμε τα μάζεψε η γρίπη και φεύγει!!!:D:D:DΞεκουράσου και χαλάρωσε τώρα,έφτασαν οι μέρες και το Ελενάκι θα πάρει και επισήμως το ονοματάκι του;)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Κοιμηθήκατε όλες?????Αυτά παθαίνει όποιος πινει καφέ στις 21.00!!!

Παει και η δίαιτα...Πρώτη φορά δοκίμασα τα Oreo τι νόστιμα που είναι!!!Τα τσάκισα....

Βρε κορίτσια να σας ρωτησω κάτι...Μήπως ξέρει καμια σας στο parents τι έιναι μια ζυγαριά που μου έχει βγάλει μεταξύ του online και του τρίγωνου με το θαυμαστικό?Παταω και μου λεει ότι δεν έχω reputation points.Τι έιναι αυτό πάλι?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...