Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα!! 

Μπορω να ρωτησω μετά από πόσες ωοληψιες και εμβρυομεταφορες πέτυχες εγκυμοσύνη με φυσικό τροποποιημένο; Για να παίρνουμε λίγο θάρρος όλες 😂

Καλησπερα κοριτσι μου θα σου δωσω πολυ θαρρος εγω στα 35 εκανα 1 φυσικο τροποιημενο 1 ωοληψια 3 αυγουλακια 2 γονιμοποιηθηκαν και το 1 ενα ηταν σωστο για μεταφορα και αυτο πετυχε στη 1 εμβρυομεταφορα!!εγω ημουν σιγουρη για την αποτυχια και ομως εχω ενα κουκκι γιο!!ευχομαι καλη έπιτυχια και δοκιμασε ποτε δεν ξερεις!!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου βρε Πένυ με τα ωραία σου !

Θα σκάσεις μύτη στην πρωτεύουσα με το καλάθι με τα καλούδια από τας εξοχάς .... σαν τον Χατζηχρήστο στις ελληνικές ταινίες !!!!:tongue:

Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν όταν το έγραφα!!!χαχαχα

Με το μαντήλι στο κεφάλι, το ταγάρι με τα λαχανικά και τις κότες απ το πόδι χαχαχα

Αν έρθει και ο άντρας μου θα φέρει και το αρνί στην πλάτη χαχαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

κοριτσια εδω και καμμια ωρα νιωθω αρρωστη. μια ατονια, αλλο πραγμα. περπατουσαμε στο δρομο απο το σχολειο και νομιζα θα πεσω κατω. κι ειχα και την Ελενη στο sling. κι ο λαιμος μου απο το πρωι ψιλοποναει οταν καταπινω. αυτο μου ελειπε τωρα, να παω αρρωστη στη βαφτιση! ουτε που μαγειρεψα. καλαμακια κοτοπουλο τους παραγγειλα να φανε.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εδω και καμμια ωρα νιωθω αρρωστη. μια ατονια, αλλο πραγμα. περπατουσαμε στο δρομο απο το σχολειο και νομιζα θα πεσω κατω. κι ειχα και την Ελενη στο sling. κι ο λαιμος μου απο το πρωι ψιλοποναει οταν καταπινω. αυτο μου ελειπε τωρα, να παω αρρωστη στη βαφτιση! ουτε που μαγειρεψα. καλαμακια κοτοπουλο τους παραγγειλα να φανε.

Ωχ Άννα να προσέξεις λίγο. Δεν παίρνεις καμία βιταμίνη μπας και σε δυναμώσει ??? Και να φας κάτι... μην είναι κι απ΄το άγχος λέω εγώ...

Περαστικά κοριτσάκι !!!:-(

Άννα,πρόσεχε αυτές τις μέρες...είναι και ο καιρός τέτοιος,που σε ξεγελάει.

Ιδρώνεις από την ζέστη και με το αεράκι που φυσάει την αρπάζεις.Κλείνω 2 εβδομάδες που είμαι χάλια,η θεία μου επίσης...η μάνα μου φυσικά δεν κόλλησε τίποτα,γιατί είπαμε...είναι ο Ρόμποκοπ!!

Ωχ Αννουλα πλακώσου σε ντεπονάκια και βιταμίνες που σου λεει και η Μεταξία και μην πολυπλησιάζεις τα μικρά γιατί αν έιναι ίωση θα κολλήσουν!!!Φτου φτου μακρυά τέτοιες ώρες!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Έχει σκοτεινιάσει το σύμπαν και ετοιμάζεται να ρίξει καρέκλες...έχω και το άγχος με τον αναπνευστήρα,μην γίνει καμιά διακοπή και καμιά χοντρή βλάβη και τρέχουμε πάλι στα νοσοκομεία...

Ωχ και εμείς στην κόρινθο που ήμασταν μαυρισε ο ουρανός και απ όπου περνάγαμε πετυχαιναμε στην αρχη τη μπορα και την προσπερνάγαμε. Μακαρι να μην γίνει καμια στραβή και παθεις καμια λαχτάρα με την μανα σου.Αλήθεια γιατί δεν παιρνεις ένα UPS να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Καλέ φιλενάδες πού πήγατε όλες? Άννα μου πώς είσαι? Δεν πιστεύω να μας κρύωσες 3 μέρες πριν τη βάφτιση! Από Δευτέρα μπορείς να κρυώσεις με την ησυχία σου, τώρα απαγορεύεται!

Αυτό ισχύει και για τη νυφούλα μας! Τι κάνεις Χριστινάκι? Εσύ μη μας πάθεις τίποτα μέχρι και το ταξίδι! Άρχισες τις κούρες ομορφιάς? Οι υπόλοιπες τι κάνετε? Πένυ ψώνισες τα κηπευτικά σου?

EkcAp3.png

Τελικά δεν έβρεξε πολύ,τόση αστραπή και βροντή ήταν μόνο για εφέ!!

Άννα,ελπίζω να είσαι καλύτερα.

Πένυ,τί είναι το UPS?Αν εννοείς ένα πράγμα σαν τούβλο που κρατάει την τάση σταθερή,τότε έχω και από αυτό.Απλά αν γίνει καμιά χοντρή βλάβη, όπως το καλοκαίρι του 2007 που κράτησε 1 μέρα,δεν με σώζει τίποτα.Η μπαταρία του αναπνευστήρα κρατάει 10 ώρες το πολύ,πάλι καλά να λέω, μια και ο προηγούμενος που είχα κρατούσε μόλις 1,5 ώρα.

Κατά τα άλλα,θα αρχίσω να ετοιμάζομαι σε λίγες μέρες...και πόσο βαριέμαι να φτιάχνω βαλίτσα δεν περιγράφεται...

Κοριτσάρα μου έχεις διπλό κίνητρο για να φτιάξεις τσάκα τσάκα τη βαλίτσα σου, εκτός από το Χάρη, θα δεις κι εμάς! Γιούπι!! Εγώ πάντως όταν φεύγω, φτιάχνω τη βαλίτσα με πολλή χαρά! Όταν επιστρέφω, σκυλοβαριέμαι.. Άσε που ποτέ δε χωράνε άνετα τα ρούχα στο γυρισμό, ενώ είναι τα ίδια, αλλά έτσι που τα πετάω, πού να χωρέσουν.

Εντωμεταξύ η Άννα δεν έχει εμφανιστεί και ανησυχώ!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...