Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

αφου σου εχει κατσει το Ελινα και το φωναζεις και το παιδι τοσο καιρο, προχωρα το. βαφτισε την Ελενη που ειναι και το πιο κοντινο ηχητικα και τελειωσες. απο νονο/νονα, εκανες τιποτα;

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αφου σου εχει κατσει το Ελινα και το φωναζεις και το παιδι τοσο καιρο, προχωρα το. βαφτισε την Ελενη που ειναι και το πιο κοντινο ηχητικα και τελειωσες. απο νονο/νονα, εκανες τιποτα;

νονα-νονο ...αχ ... αυτο ειναι το δυσκολοτερο ολων! οχι!

νονα-νονο ...αχ ... αυτο ειναι το δυσκολοτερο ολων! οχι!

Από εκεί πρέπει να ξεκινήσεις και μετά να κλείσεις και την εκκλησία.Όλα τα άλλα μπορούν να γίνουν μετά,αλλά αυτά είναι βασικά πράγματα!

Από εκεί πρέπει να ξεκινήσεις και μετά να κλείσεις και την εκκλησία.Όλα τα άλλα μπορούν να γίνουν μετά,αλλά αυτά είναι βασικά πράγματα!

ναι αυτο θα κανω! συντομα κιολας.

Διαφημίσεις

Εμείς την πήγαμε την πρωινή μας βόλτα και δεν κάναμε δουλειές πρωτομηνιάτικα! Το μεσημέρι μπήκα αλλά δεν μπορούσα να στείλω, με πετούσε έξω.

Μαρία εμένα με λένε Σάντυ. Πολύ ωραίο όνομα το Ελίνα, εγώ από το Ευαγγελία έχω ακούσει ότι βγαίνει κι από το Ελένη. Άντε να βρεις και νονά και να κλείσετε και την εκκλησία και τα υπόλοιπα σιγά σιγά!

Χριστίνα μην παρατάς τις προσπάθειες, θα έρθει το 3ο νινί, φουλάρετε στο ταξίδι!

EkcAp3.png

Εμείς την πήγαμε την πρωινή μας βόλτα και δεν κάναμε δουλειές πρωτομηνιάτικα! Το μεσημέρι μπήκα αλλά δεν μπορούσα να στείλω, με πετούσε έξω.

Μαρία εμένα με λένε Σάντυ. Πολύ ωραίο όνομα το Ελίνα, εγώ από το Ευαγγελία έχω ακούσει ότι βγαίνει κι από το Ελένη. Άντε να βρεις και νονά και να κλείσετε και την εκκλησία και τα υπόλοιπα σιγά σιγά!

Χριστίνα μην παρατάς τις προσπάθειες, θα έρθει το 3ο νινί, φουλάρετε στο ταξίδι!

χαρηκα Σάντυ, ετσι λενε τη μανα μου, και εγω ετσι ξερω για το Ελινα :)

Θα συμφωνήσω με τον παπά,αφού σου αρέσει το Ελίνα,να την βγάλεις Ελένη και να την φωνάζεις όπως κάνεις μέχρι τώρα.

Για το Χριστιάννα δυστυχώς θα σου πω ότι πρέπει να έχει και το Άννα μαζί για να κολλάει,γιατί και εγώ Χριστίνα είμαι,αλλά δεν με έχει φωνάξει ποτέ κανείς Χριστιάννα.Και επειδή είχα την δυνατότητα να διαλέξω μόνη μου όνομα,στεναχωριέμαι που δεν μου το είπανε και αυτό,γιατί σίγουρα θα το προτιμούσα,αλλά βλέπετε,η νονά μου είναι Άννα και δεν ήθελε να νομίζουν ότι το έκανε επίτηδες,μια και εκείνη μου έλεγε όλα τα πιθανά και απίθανα ονόματα και εγώ επέμενα στο δικό μου.Και ευτυχώς δεν το μετάνιωσα!

Συγνωμη...κατι δεν καταλαβα καλα μαλλον. ποσων χρονων βαφτιστηκες?:confused:

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Συγνωμη...κατι δεν καταλαβα καλα μαλλον. ποσων χρονων βαφτιστηκες?:confused:

Ήμουν σχεδόν 3,λόγω τάματος που δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί νωρίτερα,για πρακτικούς λόγους.Και η θεία μου που είναι και νονά μου,μου είπε πολλές φορές όλα τα ονόματα και εγώ διάλεγα κάθε φορά το δικό μου.Σωστή??:cool:

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλες!!!!!

Μπηκα στα πεταχτά να σας γράψω!!Παω λαϊκή να πάρω κανενα ζαρζαβατικό !!! Σας είπα που έσπειρα τη ροκα μου. Σημερα θα παρω και ρίζες ντοματες,πιπεριές και μελιτζανες!!! Αν έχει φυτρώσει η ρόκα μέχρι τη συναντηση θα σας φέρω!!!!

Φιλιά τα λέμε μετά!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα! Μπράβο Πένυ, φύτεψε και για μας, στο διαμέρισμα δεν έχουμε τέτοιες επιλογές! Όταν πάω στο χωριό και τρώω ντοματούλες και αγγουράκια από τον κήπο, είμαι πολύ χαρούμενη! Πάντα είναι πιο νόστιμα, δε θέλουνε καν αλάτι!

EkcAp3.png

Μην ανυσηχείτε θα σας προμηθεύω εγώ!!! Θα σας φέρνω τα αυγουλάκια σας (απο τις κότες που δεν έχω αλλά έχει η πεθερά),τα λαχανικά σας (αν βγουνε δηλ δεν το έχω με λουλουδια αλλά το χω παρει ζεστά το θέμα) .Και κότα αλανιάρα άμα λάχει!!Θα ρχεται η βλάχουλα απο το χωριό με το ταγάρι της γεματο!!χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Μην ανυσηχείτε θα σας προμηθεύω εγώ!!! Θα σας φέρνω τα αυγουλάκια σας (απο τις κότες που δεν έχω αλλά έχει η πεθερά),τα λαχανικά σας (αν βγουνε δηλ δεν το έχω με λουλουδια αλλά το χω παρει ζεστά το θέμα) .Και κότα αλανιάρα άμα λάχει!!Θα ρχεται η βλάχουλα απο το χωριό με το ταγάρι της γεματο!!χαχαχα

Γεια σου βρε Πένυ με τα ωραία σου !

Θα σκάσεις μύτη στην πρωτεύουσα με το καλάθι με τα καλούδια από τας εξοχάς .... σαν τον Χατζηχρήστο στις ελληνικές ταινίες !!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...