Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου φραουλιτσα, γεια σου φραουλιτσα, γεια σου γλυκεια φραουλιτσα! χαχαχα!

ελπιζω να το ξερεις το τραγουδακι απο το κινουμενο σχεδιο.

ΦΡΑΟΥΛΙΤΣΑ....Μ'αρεσει!!!Ναι αμε πως δεν το ξέρω κάθε Σαββατο το βλέπουμε φανατικά με τον Κωσταντή θέλουμε, δεν θέλουμε!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

θα πω κοτσάνα...κρατηθείτε!

Το Ελεάννα γιαρτάζει ???Γιατί είναι ωραίο ονοματάκι,Μαρία τι λες?

Και το Εβελίνα που πρότεινε η μις Κριστίνα:)

Οσο για τα ορθογραφικά...σιγά καλε,τεστ θα γράψουμε??;)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Καθόλου κοτσάνα!Έχουμε κοριτσάκι στο σόι που το λένε έτσι,από το Ελένη-Άννα φυσικά,μόνο που στην εκκλησία ακούστηκε κατευθείαν το Ελεάννα.Εγώ πάντως τηλεφωνώ για ευχές και στα δύο ονόματά της.

Μαρακι εγω ειμαι η Αννα καταρχην. εχω μια φιλη που εχει βαφτισει τη κορη της Ελενη και τη φωναζει Ελινα. και μην ακουω βλακειες για τα ορθογραφικα λαθη. κι εμεις δεν εχουμε Ά βαθμου συγγενεια με το Μπαμπινιωτη!

χαχαχαχα καλό, Αννα χαρηκα,

Μαράκι,το Εβελίνα σου αρέσει??

Ψάχνεις συνδυασμό με κάποιο συγκεκριμένο όνομα ή δεν έχεις πρόβλημα??

Άσχετο,αλλά είχα μια συμμαθήτρια που την έλεγαν Ελίνα και έβγαινε από το Ελένη-Μαρία.

Απ οτι ειχαμε δει το Εβελινα δεν γιορταζει...επισης προσπαθουσα να αποφυγω τα συνθετα ονοματα οπως το Χριστιαννα διοτι θα καταληξουν να τη φωναζουν ολοι Αννα, το ολο θεμα ειναι οτι τοσους μηνες τη φωναζουμε Ελινα.Εχουμε συνηθισει. το Ελινα απ οτι εχω διαβασει βγαινει απ το Ελένη+Ευαγγελια αλλα δεν εχω μιλησει με παπα για να σου πω σιγουρα.

Εν το μεταξυ βρε κοριτσια ο παπας που μας διαβασε την ευχη σχεδον μας εκραξε, βγαλτο μου λεει Ελενη και φωναξε το οπως θες. Απλα το Ελενη εχει πολλες δυνατοτητες: Ελενα, Ελεάννα και αλλα. Ευχαριστω που βοηθατε. Ξερετε αμα θελησω να παω για το ονομα Χριστιαννα, πως πρεπει να τη βαφτησω? Διαβασα οτι βαφτιζεις Χριστινα και φωναζεις Χριστιαννα. Πρεπει να μιλησω με παπα. Αλλα λεω μηπως ξερετε...;)

Γεννηθηκε 14-12-2010 κοντα στα χριστουγεννα, αρα το Χριστιαννα ειναι και ψιλοταιριαστο ...Αχ δεν ξερω τι να κανω!

Διαφημίσεις

Εν το μεταξυ βρε κοριτσια ο παπας που μας διαβασε την ευχη σχεδον μας εκραξε, βγαλτο μου λεει Ελενη και φωναξε το οπως θες. Απλα το Ελενη εχει πολλες δυνατοτητες: Ελενα, Ελεάννα και αλλα. Ευχαριστω που βοηθατε. Ξερετε αμα θελησω να παω για το ονομα Χριστιαννα, πως πρεπει να τη βαφτησω? Διαβασα οτι βαφτιζεις Χριστινα και φωναζεις Χριστιαννα. Πρεπει να μιλησω με παπα. Αλλα λεω μηπως ξερετε...;)

Θα συμφωνήσω με τον παπά,αφού σου αρέσει το Ελίνα,να την βγάλεις Ελένη και να την φωνάζεις όπως κάνεις μέχρι τώρα.

Για το Χριστιάννα δυστυχώς θα σου πω ότι πρέπει να έχει και το Άννα μαζί για να κολλάει,γιατί και εγώ Χριστίνα είμαι,αλλά δεν με έχει φωνάξει ποτέ κανείς Χριστιάννα.Και επειδή είχα την δυνατότητα να διαλέξω μόνη μου όνομα,στεναχωριέμαι που δεν μου το είπανε και αυτό,γιατί σίγουρα θα το προτιμούσα,αλλά βλέπετε,η νονά μου είναι Άννα και δεν ήθελε να νομίζουν ότι το έκανε επίτηδες,μια και εκείνη μου έλεγε όλα τα πιθανά και απίθανα ονόματα και εγώ επέμενα στο δικό μου.Και ευτυχώς δεν το μετάνιωσα!

Νομιζω βγαινει απο το Ελενη και πρεπει να βαφτιστει Ελενη.

Καθόλου κοτσάνα!Έχουμε κοριτσάκι στο σόι που το λένε έτσι,από το Ελένη-Άννα φυσικά,μόνο που στην εκκλησία ακούστηκε κατευθείαν το Ελεάννα.Εγώ πάντως τηλεφωνώ για ευχές και στα δύο ονόματά της.

Αρα πρεπει σε οτιδηποτε χαρτουρα στη ζωη της να γραφει αλλα και να την φωναζουν αλλιως, αυτο προσπαθω να αποφυγω

Θα συμφωνήσω με τον παπά,αφού σου αρέσει το Ελίνα,να την βγάλεις Ελένη και να την φωνάζεις όπως κάνεις μέχρι τώρα.

Για το Χριστιάννα δυστυχώς θα σου πω ότι πρέπει να έχει και το Άννα μαζί για να κολλάει,γιατί και εγώ Χριστίνα είμαι,αλλά δεν με έχει φωνάξει ποτέ κανείς Χριστιάννα.Και επειδή είχα την δυνατότητα να διαλέξω μόνη μου όνομα,στεναχωριέμαι που δεν μου το είπανε και αυτό,γιατί σίγουρα θα το προτιμούσα,αλλά βλέπετε,η νονά μου είναι Άννα και δεν ήθελε να νομίζουν ότι το έκανε επίτηδες,μια και εκείνη μου έλεγε όλα τα πιθανά και απίθανα ονόματα και εγώ επέμενα στο δικό μου.Και ευτυχώς δεν το μετάνιωσα!

αααααααα

Αν και τώρα που στρόφαρε ο εγκέφαλος,έχω μια απορία.

Νόμιζα ότι ήθελες αποκλειστικά το Ελίνα σε κάποια παραλλαγή,αλλά μιλάς και για Χριστιάννα,άρα δεν έχεις πρόβλημα?Γιατί θα μπορούσες να βρεις και άλλα όμορφα ονόματα!

Αν και τώρα που στρόφαρε ο εγκέφαλος,έχω μια απορία.

Νόμιζα ότι ήθελες αποκλειστικά το Ελίνα σε κάποια παραλλαγή,αλλά μιλάς και για Χριστιάννα,άρα δεν έχεις πρόβλημα?Γιατί θα μπορούσες να βρεις και άλλα όμορφα ονόματα!

ναι, η αληθεια ειναι οτι εχω διαβασει πολλα ονοματα απο οσα εορτολογια μπορεις να φανταστεις, φαινεται οτι εχω συνηθυσει πολυ το Ελινα , τοσο που ολα μου κακοφαινονται! Αν και βλεπω να πηγαινω προς το Ελένη απλα εξεταζω πως ακουγεται και κανα αλλο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...