Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

αντε καλε, σιγα τι καναμε; οπως σου ειπαν και τα κοριτσια, εμεις εδω ψοφαμε για τετοια!

ειναι που δεν εχουμε γειτονισσα με ροντβαιλερ, ετσι Χριστινα; χαχαχα!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!Αν και κάποιοι γείτονές μου είναι 10 φορές χειρότεροι από τα ροντβάιλερ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα και καλο μηνα να εχουμε! καλοκαιρακι και ημερολογιακα. σημερα εχω μια βαρεμαρα ανευ προηγουμενου. νυσταζω κιολας γιατι η μικρη μου κατι ειχε το βραδυ κι εκανε προγραμμα για καμμια ωριτσα και μετα αργησα να ξανακοιμηθω. μαζευω τα κομματια μου τωρα και σας αφηνω για λιγο να σιδερωσω και να ριξω κι ενα σφουγγαρισματακι. φιλακια!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

αχ Σαντυ τι μου κανεις! εμεις φετος διακοπες γιοκ, λογω ξεπαραδιασματος με τη βαφτιση και τη μετακομιση. τουλαχιστον θα πηγαινουμε για κανενα μπανακι στα ρεπο του Παναγιωτη.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσούδια μου!!! Τι κάνετε? Εγώ φασινα και μου έχουν σπάσει τα νεύρα!!!Και μολις τα μαζέψω θα ρθει ο σίφουνας Κωσταντης και σε ένα τέταρτο θα ναι όλα πάλι χάλια!!!

Κορίτσια τι ωρα λέτε να βρεθούμε?

Πάω να συνεχίσω....Σκεφτείτε το !!!Φιλιά θα μπω μετά

Ja5zp3.png

D42op3.png

Kαλό μήνα κορίτσια!!!!

Πρωτομηνιά και όλες κάνετε δουλειές??Θα σας μαλώσω....

Για όποια δεν πάει διακοπές,για να την κάνω να νιώσει λίγο καλύτερα,θα πω ότι φέτος κλείνω ακριβώς 10 χρόνια που έχει να με δει η θάλασσα...

Εννοείται ότι μου λείπει,αλλά στέκομαι στο καλό κομμάτι της υπόθεσης που είναι ότι δεν ανησυχώ πώς θα εμφανίσω αυτό το θεϊκό κορμί στην παραλία!!

Καλό μηνα, beloved ευχομαι την επομενη φορα να εχεις ολη την τυχη με το μερος σου και καλή αδεια. revythaki απο τοτε που ημουν εγκυος ηθελα να την ονομασω Ελίνα, και δεν επαιρνα απο λογια, τωρα αρχιζω να συνηδητοποιω αυτο που μου ελεγαν ολοι, οτι το Ελινα δεν γιορταζει, εχω ψαξει ολα τα ονοματα(Αγγελινα, Ευαγγελινα, Μελινα, Ελενη, δηλ οτι εχει το Ελινα μεσα κτλ) και δεν με καλυπτει καποιο. Ειναι δυσκολο και δεν ξερω τι να κανω. Με λένε Μαρία παρεπιπτόντως και σορρυ για τα ορθογραφικα λαθη τα οποια ισως να μην εχω κανει αλλα θα κανω το υποσχομαι(χιουμορ, χωρις παρεξηγηση)!

Μαράκι,το Εβελίνα σου αρέσει??

Ψάχνεις συνδυασμό με κάποιο συγκεκριμένο όνομα ή δεν έχεις πρόβλημα??

Άσχετο,αλλά είχα μια συμμαθήτρια που την έλεγαν Ελίνα και έβγαινε από το Ελένη-Μαρία.

Μαρακι εγω ειμαι η Αννα καταρχην. εχω μια φιλη που εχει βαφτισει τη κορη της Ελενη και τη φωναζει Ελινα. και μην ακουω βλακειες για τα ορθογραφικα λαθη. κι εμεις δεν εχουμε Ά βαθμου συγγενεια με το Μπαμπινιωτη!

Διαφημίσεις

δεν θα κανω τραπεζι τελικα. μονο η οικογενεια θα βγουμε μετα. τα μαντηλακια θα μοιραστουν μαζι με το γλυκο.

Καλύτερα που δεν θα κάνεις τραπέζι.Εγώ γενικά είμαι κατά των περιττών εξόδων.;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...