Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χριστίνα μάζεψε τα πράγματά σου, πάρε τα πόδια σου κι έλα μόνιμα, άσε κι ένα σημείωμα ότι δε θα ξαναγυρίσεις! Κι ότι θα πας κάθε 3 μήνες να τις βλέπεις!

Αχχχχχχχχχχ...δεν μπορώ να έρθω με τα πόδια,είναι πολύ μακριά...500 χιλιόμετρα είναι αυτά!!!:tongue::tongue::tongue:

φανταζεσαι να βαφτιζει το παιδι του και να μοιρασει μπομπο απο 10 διαφορετικες βαφτισεις; χαχα! και να εχουνε μεσα και ταμπελακια "σας ευχαριστω Μαρια", "σας ευχαριστω Γιαννης" κτλ! χαχα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

καλα του εκανες! μα πες μου τι θα τις κανει 10 μπομπο; θα τις πουλησει; δεν παει καλα ο κοσμος.

Λοιπόν,ξέρω μια γριά συγκεκριμένη που το κάνει πάντα,χωρίς να είναι καλεσμένη.Έρχεται και με μια ειδική τσάντα που χωράει μέσα και εμένα. Στον γάμο ενός φίλου μου τον Οκτώβριο είχε αρχίσει να γεμίζει από την αρχή του μυστηρίου(οι μπομπο ήταν στο γραφείο και δεν ήταν κανείς μέσα,εκτός από μία της εκκλησίας που την άφηνε),την είδα την ώρα που έμπαινα μέσα και εγώ.Είχε και βάφτιση μαζί και είχε 2 μπομπο και γλυκά.Την ώρα που τις μοίραζαν κανονικά έξω,ενημέρωσα τα κοριτσάκια και δεν την άφησαν να πάρει,λέγοντάς της "εσείς πήρατε ήδη,σας είδαμε"!

Αυτή κόντεψε να σκάσει από το κακό της,με έβλεπε και εμένα που ήμουν δίπλα και δεν έλεγα τίποτα,ενώ περίμενε ότι θα της έδινα τουλάχιστον εγώ και λύσσαγε περισσότερο!!

Και όταν μια φορά την ρώτησα τί τις κάνει τόσες πολλές που παίρνει και είναι και ίδιες,μου απάντησε ότι δεν χορταίνει το μάτι της!!!:rolleyes::rolleyes:

φανταζεσαι να βαφτιζει το παιδι του και να μοιρασει μπομπο απο 10 διαφορετικες βαφτισεις; χαχα! και να εχουνε μεσα και ταμπελακια "σας ευχαριστω Μαρια", "σας ευχαριστω Γιαννης" κτλ! χαχα!

αχαχαχαχαχαχχα!!!Θα είναι μια βάφτιση που θα μείνει στην ιστορία!!!

Σε αυτόν ειδικά έπρεπε να χρεώνονται οι μπομπο! Μετά ας έπαιρνε αν ήθελε...

και σου'λεγα βρε Χριστίνα,έλα στη βάφτιση που είμαστε κ κοντά να μοιραζεις μπομπο,τίποτα εσύ!Ειδες τι έπαθα τώρα!Εσύ θα'σουν υποψιασμένη σίγουρα!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

cristina112 με εχετε βοηθησει ηδη, εχω μαζεψει καποιες διευθυνσεις, οσο για την ημερομηνια, πρωτα πρεπει να καταληξω σε νονα και ονομα. Ευχαριστω για την πολυτημη βοηθεια σας.

αντε καλε, σιγα τι καναμε; οπως σου ειπαν και τα κοριτσια, εμεις εδω ψοφαμε για τετοια!

ειναι που δεν εχουμε γειτονισσα με ροντβαιλερ, ετσι Χριστινα; χαχαχα!!!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι!

Αννούλα αυτό με το ροτβαιλερ μη μου το θυμίζεις!!!Πολύ με εκνεύρισε!

Απόψε είμαι ενα πτώμα...το μωρό κοιμήθηκε κ ξύπνησε ως συνήθως επειδή έκαναν φασαρία απο δίπλα..και αντε να την κουνήσω λιγάκι,αντε και λίγες δουλίτσες...τέζαρα!

Βούτηξα τα ποδια μου σε ενα λεκανάκι και τώρα έβαψα και τα νύχια μου και χαλαρώωωωνωωωω....ουφ!Και αύριο με περιμένει γενική καθαριότητα(θα μου κρατήσει ο σύζυγος τη μικρή) και το σκέφτομαι απο τώρα.

Εσειις κοπέλες τι κάνετε?

Κουτσουλίνα εχεις σκεφτεί καθόλου ονοματα για τη μικρή σου?Θα σε βοηθήσουμε να διαλέξεις το καλύτερο!:)Δωσε μας μια ιδέα όμως.

sDmPp3.png

QVD3p2.png

γεια σας κοριτσακια!!!!τουλαχιστον δε θα ειμαι αδιαθετη στο γαμο-βαπτιση...δυστυχως αδιαθετησα....αρα...δεν ειμαι εγκυος. κι αυτοι οι παλιοεμετοι τι ηταν?και η συχνοουρια?αι στο καλο, παλι ξεγελαστηκα!!!!μου κακοφανηκε!!!!μου φαινεται πρεπει να αρχισουμε πιο εντατικα!!!!!χιχιχιχιχιχι!!!!!

αδειουχα λοιπον απο αυριο!!!!οι μερες πλησιαζουν, την παρασκευη εχουμε το 1ο παρτυ γενεθλιων του ιωαννη και τρεχω πανικοβλητη!!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...