Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Καλημέραααα!!! Τι βλέπω??Η νυφούλα μας είχε αϋπνίες χτες βράδυ?Και η Χριστίνα η βόρεια?

Εμένα χτες ουτε καφές με έπιασε ουτε τίποτα, ξερή έπεσα!Και έλεγα να βάλω και το παστίτσιο...Θα το χα κάψει!!

Σήμερα έχω πολλές δουλειές εξωτερικές αλλά βαριέμαι...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια μου!

τι τελεια η ιστορια της βαφτισης σου!

Ναι,αλλά δεν είχα μαρτυρικά.:mad:Είπα στην γνωστή θεία,που είναι και νονά να με ξαναβαφτίσει και να τα κάνουμε όλα σωστά,αλλά δεν της πολυάρεσε η ιδέα...απορώ γιατί!!:tongue:

Επίσης ήμουν 3 χρονών και όπως καταλαβαίνεις ντρεπόμουν περισσότερο.

Άσε που το γυμνό βίντεο κυκλοφόρησε σε πολλές χώρες,μέχρι και την Τζούλια έχω βάλει κάτω!!!!:cool:

Αυτό που θυμάμαι πολύ καλά είναι ότι πριν την βάφτιση με κυνηγούσαν γύρω από το προαύλιο καμιά δεκαριά άτομα(όπως στον Μπένυ Χιλ,για όσες θυμούνται)για να με καταφέρουν να μπω στην εκκλησία.Και μετά στην ταβέρνα πήγαινα από τραπέζι σε τραπέζι,σε άσχετους όμως ανθρώπους και τους έλεγα περήφανη ότι έγινα χριστιανή και δεν θα με κάψουν στην πυρά όπως τις μάγισσες!!!χαχαχαχαχα Έβλεπα πολλά τέτοια έργα...ε...ήμουν και λίγο πυροβολημένο!!!:P:p:p

δεν πειραζει Χριστινα μου. σε λιγες ημερες θα εχεις το αγγελομαρτυρικο μας δικο σου για παντα.

εγω δε σας μιλαω....ηταν σικε το νομισμα!!!!!!αχαχαχαχχαχαχαχα!!!!!

τι κανετε κοριτσαρες μου?

κοπελια πρεπει να μαθεις να χανεις, ετσι; δεν ειμαστε ισα κι ομοια! χαχα!

Καλημέραααα!!! Τι βλέπω??Η νυφούλα μας είχε αϋπνίες χτες βράδυ?Και η Χριστίνα η βόρεια?

Εμένα χτες ουτε καφές με έπιασε ουτε τίποτα, ξερή έπεσα!Και έλεγα να βάλω και το παστίτσιο...Θα το χα κάψει!!

Σήμερα έχω πολλές δουλειές εξωτερικές αλλά βαριέμαι...

κι εγω ξερη επεσα και το πρωι δεν ειχα σηκωμο. τις σιχαινομαι τις εξωτερικες δουλειες. ειδικα αν ειναι να παω σε δημοσια υπηρεσια, εκει ειναι το χειροτερο μου.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς τα 3 μοναδικά παντελόνια που μου κάνουν...

Αμοιβή σε όποιον τα βρει!!!

Η θεία μου εν τω μεταξύ,βρίσκεται μέσα σε ένα βουνό ρούχων και ουρλιάζει επειδή έχω τόσα πολλά...άλλο που έστειλα την περασμένη χρονιά 3 τεράστια κιβώτια σε κάτι συγγενείς που τα ήθελαν.Από τα δικά της δεν έχει δώσει τίποτα απολύτως και επιπλέον κουβάλησε πριν 3 χρόνια μια βαλίτσα με ρούχα της αδερφής της που πέθανε και τα έβαλε στο πατάρι.

Αλλά φυσικά ενοχλούν μόνο τα δικά μου πράγματα εδώ μέσα,όπως παλιά, που το τραπέζι ήταν γεμάτο με χαρτιά με ομιλίες της μάνας μου και τους πείραζε ένα μικροσκοπικό δικό μου χαρτάκι.Έχω πετάξει όλες μου τις σημειώσεις από τα 4 χρόνια της σχολής,που έφτυσα και αίμα για να τις μαζέψω,μια και αν δεν παρακολουθούσες μαθήματα,δεν υπήρχε περίπτωση να βρεις το διδακτικό υλικό και όλα τα παλιόχαρτα της μάνας μου βρίσκονται όμορφα τοποθετημένα σε ντοσιέ και καταλαμβάνουν τα 3/4 της βιβλιοθήκης.Όταν της λέω ότι ήρθε η ώρα να τα πετάξω,με κοιτάει με το δολοφονικό βλέμα του Ντέμιαν,εκείνου του παιδιού που έπαιζε τον Αντίχριστο!!!χαχαχαχαχα

Αλλά,παρά το γεγονός ότι τους ενοχλώ γενικά τόσο πολύ,δεν με αφήνουν και να φύγω,να πάρω τα υπάρχοντά μου και να τους αδειάσω την γωνιά.:mad:

Διαφημίσεις

Χριστινα παρ' τα στο κρανιο stop.

ελα κατω stop.

ο λαος σου σε ζηταει stop.

υπογραφη

Χαρης & parentholics

Τα έχω πάρει στο κρανίο εδώ και χρόοοοοοοοοοονια!!!!!!!!!

Ο καημένος ο Χάρης από την χαρά του που θα με δει,με παίρνει κάθε 10 λεπτά τηλέφωνο(αλλιώς με παίρνει κάθε 30)και από τα τόσα γλυκόλογα κοντεύω να ανεβάσω ζάχαρο!!!!!!χαχαχαχα

Πάντως,πριν φύγω οριστικά,θα ρίξω ένα τρελό σκίσιμο σε όλα τα χαρτιά της,θα χοροπηδάω πάνω τους και στο τέλος θα τα ρίξω στο τζάκι.:mad::x:x

Απο peny: Κουτσουλίνα τι να ενοχλήσεις καλέ!!!Όλες εδώ ψοφάμε για βαφτίσεις!!Εχουμε δεν εχουμε παιδιά!!!Αν ρίξεις μια ματιά στο τόπικ με τις βαφτίσεις θα μας βρεις σε όλα τα θέματα μεσα!!

Απο koutsoulina: χααχαχαα ...πολυ καλο, σαν απειλη ακουγεται, χαχαχαχα!

kornilia με εντυπωσιασες, revythaki + love4four καλως σας βρηκα, glitter merci, cristina112 σε ευχαριστω για την ενθαρυνση! Σορρυ που αργησα να απαντησω, επεξεργαζομαι τις πληροφοριες που μου παρεχετε και σας ευχαριστω πολυ πραγματικα. Δεν εχω κλεισει εκκλησια ακομα, δεν εχω αποφασισει νονα-νονο και ουτε ειμαι σιγουρη για το ονομα, αλλα κατα τα αλλα απο καπου πρεπει να αρχισω! Καποια στιγμη που θα εχω ατομο να τη κρατησει θα παω κεντρο, διοτι τη μεγαλωνω μονη μου, προς το παρον συλλεγω πληροφοριες. Με βοηθησατε ηδη πολυ :) Σας ευχαριστω ολες ;)

Κοριτσάκι μου,(πες και το όνομά σου αν θέλεις),γράψε ξανά τί θέμα θα έχεις,να σκεφτούμε ιδέες.Και κλείσε πρώτα πρώτα την εκκλησία,αυτό είναι το σημαντικότερο,για να βρεις και στην ημερομηνία που θέλεις.Τα άλλα θα τα κάνουμε λίγα λίγα.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο μενα:)

Δεν θυμάμαι αν σας είπα για τη βάπτιση...εμένα δεν μου κλεψαν οι γριες τις μπομπο(ή και αν το καναν δεν το έμαθα...)αλλά ο...φωτογράφος!!!Μιλάμε για πολυυυυυ γύφτο.

Οταν μετά το μυστήριο πήγαμε για φαγητό καποιοι συγγενείς,η ανιψια μου που μοίραζε μπομπο κ ενας θειος του αντρα μου μου είπαν οτι τον είδαν να βάζει σε μια τσάντα καμια 10αρια μπομπο,χωνάκια με ζαχαρωτά και γλυκάκια!Και νόμιζαν του είπα εγω!Γκρρρρρρρρρρρ!Ελεος πια να χορτάσει ήρθε?!ΚΑι οταν του το'πε ο σύζυγος απάντησε πως παίρνει κανα 2 απο κάθε βάπτιση ετσι για το καλο!Τι να πεις που μας είχε στο χέρι με τις φωτο...αλλά και εγώ ενω θα έκανα εξτρα αλμπουμ για τη νονα σ'αυτον,το ακύρωσα και θα κανω ενα μονη μου(και ο Θεος βοηθος!)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...