Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

κοριτσακια που θελατε παπουτσια αδυνατισματος σας βρηκα αυτα http://cgi.ebay.co.uk/DR-SCHOLLS-FITNESS-WALKING-TRAINING-SHOES-SIZE-4-10-NEW-/290565437760?pt=UK_Women_s_Shoes&vti=Shoe+Size%09UK+6&hash=item895fd68e7c. ειναι πολυ πιο οικονομικα, κομψα και επωνυμα.

Καλε,αυτά είναι και όμορφα(γιατι αυτά που βλέπω ως τώρα είναι απίσια!)

Απο στολισμό,λουλούδια στην κολυμβήθρα ούτε να ακούσει!:mad::xΕιχε πει στη μαμα μου αν θέλουμε ανθοστήλες ή μπαλόνια έξω απο την εκκλησία,χωρίς να ακουμπαν τους τοίχους:shock:,αλλά οταν πήγα να συνεννοηθώ μαζί του μου το ακύρωσε κι αυτό(ασε που μια βδομάδα πριν και Πασχαλιάτικα δεν έβρισκα κ άνθρωπο να με εξυπηρετήσει..)

Επίσης τα κεράκια δεν τα έβαλε στην κολυμβήθρα,γιατί λέει θα καψουν το μωρό:shock::shock::shock::shock::shock:αλλά τα δώσαμε να τα κρατάνε τρια παιδάκια(που σημειωτέον δεν είχα ξαναδεί στη ζωή μου,ήταν κακοντυμένα και μοστράρονται σε όοολες τις φωτο της βάπτισης)

κατα τα άλλα όλα καλά:tongue::tongue::tongue:

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

cristina112 γεια, η αληθεια ειναι οτι γι αυτο ρωτησα ... δεν θελω να ενοχλησω, πραγματικα αν ξερετε αλλη ομαδα και μπορειτε να με κατευθυνετε ... θα ημουν υποχρεη ... αν και εχετε πολυ ωραιο κλιμα εδω μεσα, μπραβο σας, α και ηδη η beloved με βοηθησε πολυ! Να στε καλα ολες και να χαιρεστε τα ζουζουνια σας και αν δεν εχετε ευχομαι να αποκτησετε ;)

Καλησπέρα σε όλες!!!

Κoutsoulina παιδάκι μου,πού θα πας??Πού θα βρεις καλύτερα??Κάτσε εδώ, είσαι στο σωστό μέρος,απλά θα ακούσεις και διάφορα κουφά,άσχετα με βαφτίσεις και επίσης για να το ευχαριστηθείς πρέπει να είσαι φαγανή και κυρίως γλυκατζού,αλλιώς δεν θα αντέξεις!!Όλο για φαγητά-γλυκά μιλάμε εδώ μέσα!!!

Τελικά όλες πίτσα φάγατε χτες...και δεν φτάνει που την τρώτε,το ανακοινώνετε κιόλας...:mad:Πένυ,την δίαιτα την ψιλοχάλασα και εγώ,μια και υπάρχουν πολλά άτομα που φροντίζουν να μου κάνουν καθημερινά τα νεύρα κρόσια και μετά πρέπει κάπου να εκτονωθώ και εγώ.Αλλά έχουμε χρόνο μπροστά μας,θα την ξαναρχίσω σωστά και θα φροντίσω να την τηρήσω.Προς το παρόν,η μόνη που παίρνει καλό βαθμό είναι η Μεταξία,εύγε τέκνον μου και εις ανώτερα!!

Κορίτσια για την βάφτιση δεν κάνω πλάκα,η γυναίκα μας έδειξε και φωτό που τράβηξε με την μηχανή της επίτηδες.Δεν ξέρω αν χρέωναν και το γλυκό,το μάτι μου πήρε κάτι σαν μικρό catering,οπότε μάλλον ήθελαν να πάρουν πίσω τα λεφτά που διέθεσαν εκεί!!!

Άννα,11.30 δεν είναι η δική σας βάφτιση?Είναι δυνατόν να έχει και άλλη πιο μπροστά??Η λειτουργία κατά τις 10 και κάτι δεν τελειώνει??Α...και τί θα κάνεις με τις γιαγιάδες της γειτονιάς που στήνονται να πάρουν μπομπονιέρα??

Χριστίνα μού φαίνεται εντελώς γελοίο αυτό με τις μπομπό! Άννα δεν πιστεύω να τις χρεώνετε κι εσείς, να ξέρω να μην έρθω! Ιδέα! Μπορείτε να χρεώνετε και τα μαρτυρικά! Χα χα χα χα χα!

Μεταξία ακόμη δεν έχουμε ορίσει μέρος και ώρα συνάντησης, μόνο τη μέρα, η κοσμοϊστορική μέρα είναι στις 14 Ιουνίου!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Ποια θα μου κανει παρέα το βράδυ???Πινω πάλι καφε και φραπέ!!Προβλέπονται τρελα ξενυχτια αποψε!Κορίτσια τι ώρα θα πάμε καταλήξαμε?Α!! Και κάτι άλλο δεν δουλευει ο Ηλεκτρικός από Μοναστηράκι μεχρι Ανω Πατήσια και πάει λεωφορείο?Αλήθεια από ποιες περιοχές είμαστε?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Άννα,11.30 δεν είναι η δική σας βάφτιση?Είναι δυνατόν να έχει και άλλη πιο μπροστά??Η λειτουργία κατά τις 10 και κάτι δεν τελειώνει??Α...και τί θα κάνεις με τις γιαγιάδες της γειτονιάς που στήνονται να πάρουν μπομπονιέρα??

δεν εχεις κι αδικο. δεν το σκεφτηκα οτι ειναι Κυριακη κι εχει λειτουργια. οπως και να 'χει, ομως, ειναι ταλαιπωρια. με τις γιαγιαδες δεν μπορω να κατσω να τσακωνομαι. ας παρουνε και τελειωσε η υποθεση.

Χριστίνα μού φαίνεται εντελώς γελοίο αυτό με τις μπομπό! Άννα δεν πιστεύω να τις χρεώνετε κι εσείς, να ξέρω να μην έρθω! Ιδέα! Μπορείτε να χρεώνετε και τα μαρτυρικά! Χα χα χα χα χα!!

χαχαχα!!! καλο! ξετρελαθηκατε με τα αγγελακια ε; 10 ευρω το μαρτυρικο! παρε-παρε!

Ποια θα μου κανει παρέα το βράδυ???Πινω πάλι καφε και φραπέ!!Προβλέπονται τρελα ξενυχτια αποψε!

εγω βλεπω να σου κανω παρεα. μολις γυρισαμε απο το παιδοτοπο κι εχω πιει κι εγω ενα φρεντο.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Λοιπόν κορίστσια τώρα που λέτε για αυτές που παιρνουν μπομπό,ξερετε τι έπαθε η κοπέλα που τις έκανα τον στολισμό?Το εκκλησάκι ήταν σε μέρος που έρχονταν τουρίστες με λεωφορεια, πήγαιναν και έπαιρναν μπομπό και εκεινοι με αποτέλεσμα να μην φτάσουν για όλους τους καλεσμένους!!! Ειχα πάρει και μπισκότα αυτοκίνητα για γλυκά και καποιοι δικοί της δεν τα δοκίμασαν καν, ούτε και εκεινοι!!Να έχεις πληρώσει 2,5 το μπισκότο και να στο παίρνουν οι τουρίστες και όχι οι καλεσμένοι!!!ΦΡΙΚΗ!!!

Εγώ πάντως ακομα και τώρα καφέ πίνω Αννα...Ελεγα να κάνω το παστίτσιο τώρα αλλά μετά το μετάνιωσα και εβρασα μόνο τα μακαρόνια...Να με πιάσει ύπνος και να έχω το παστίτσιο να περιμένω!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Σε κάθε εκκλησία υπάρχουν διάφοροι άσχετοι που παίρνουν μπομπονιέρες. Αυτό μάλλον κανείς δεν μπορεί να το αποφύγει.Στην δική μου βάφτιση που έγινε στον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης,ενώ τότε μέναμε στην Ορεστιάδα(ήταν τάμα,όχι ότι είμαστε ψωνάρες),δεν μπόρεσαν να έρθουν λόγω απόστασης όλοι οι γνωστοί και φίλοι.Αντιθέτως η εκκλησία ήταν γεμάτη τουρίστες,μια και ήταν 3 Αυγούστου.Οι γονείς μου έδωσαν από μόνοι τους σε όλους μπομπονιέρες και δεν μιλάμε για 5-10 άτομα,αλλά για γκρουπ.Αλλά και αυτοί είχαν καθίσει χωρίς να μιλάνε καθόλου και παρακολουθούσαν με σεβασμό,όχι σαν τους δικούς μας που λένε όλα τα κουτσομπολιά κατά την διάρκεια των μυστηρίων.Την λαμπάδα μου μάλιστα την κρατούσαν 2 παιδάκια από την Γαλλία.Αργότερα κάποιοι από αυτούς μας έγραψαν γράμματα και έστειλαν δώρα.Με μία συγκεκριμένη κυρία μάλιστα από τη Νότιο Αφρική αλληλογραφούσαμε μέχρι το '99 που πέθανε ο μπαμπάς μου.Ακόμα και σήμερα απορώ πώς είχαμε τόσες πολλές μπομπονιέρες που έφτασαν για τόσους ξένους και για να δώσουμε σε όσους δεν μπόρεσαν να έρθουν.

Πάντως Πένυ,αυτό που έγινε στην βάφτιση της κοπέλας ήταν μεγάλη ντροπή.Άλλο να περισσεύουν πράγματα και να πεις δεν βαριέσαι και άλλο να τα φάνε οι άσχετοι.

Διαφημίσεις

Ναι βρε παιδιά, αηδία έχει καταντήσει το να βουτάνε άσχετοι τις μπομπονιέρες! Εμείς σ' αυτό το θέμα ευτυχώς ήμασταν τυχεροί, τη βάφτιση του Γιώργου την κάναμε σε εξωκκλήσι κοντά σε μια μικρή λίμνη, γίνονται μόνο μυστήρια και δεν περνάνε άσχετοι! Οπότε δεν είχαμε χασούρα!

EkcAp3.png

τι τελεια η ιστορια της βαφτισης σου!

Ναι,αλλά δεν είχα μαρτυρικά.:mad:Είπα στην γνωστή θεία,που είναι και νονά να με ξαναβαφτίσει και να τα κάνουμε όλα σωστά,αλλά δεν της πολυάρεσε η ιδέα...απορώ γιατί!!:tongue:

Επίσης ήμουν 3 χρονών και όπως καταλαβαίνεις ντρεπόμουν περισσότερο.

Άσε που το γυμνό βίντεο κυκλοφόρησε σε πολλές χώρες,μέχρι και την Τζούλια έχω βάλει κάτω!!!!:cool:

Αυτό που θυμάμαι πολύ καλά είναι ότι πριν την βάφτιση με κυνηγούσαν γύρω από το προαύλιο καμιά δεκαριά άτομα(όπως στον Μπένυ Χιλ,για όσες θυμούνται)για να με καταφέρουν να μπω στην εκκλησία.Και μετά στην ταβέρνα πήγαινα από τραπέζι σε τραπέζι,σε άσχετους όμως ανθρώπους και τους έλεγα περήφανη ότι έγινα χριστιανή και δεν θα με κάψουν στην πυρά όπως τις μάγισσες!!!χαχαχαχαχα Έβλεπα πολλά τέτοια έργα...ε...ήμουν και λίγο πυροβολημένο!!!:P:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...