Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

cristina112 γεια, η αληθεια ειναι οτι γι αυτο ρωτησα ... δεν θελω να ενοχλησω, πραγματικα αν ξερετε αλλη ομαδα και μπορειτε να με κατευθυνετε ... θα ημουν υποχρεη ... αν και εχετε πολυ ωραιο κλιμα εδω μεσα, μπραβο σας, α και ηδη η beloved με βοηθησε πολυ! Να στε καλα ολες και να χαιρεστε τα ζουζουνια σας και αν δεν εχετε ευχομαι να αποκτησετε ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρααα!!! Μπορεί να κοιμήθηκα χτες στις 3 αλλά όπως βλέπετε πρωινή πρωινή!!Σαν φυτό θα είμαι σήμερα όλη μερα!!!

Αννα έχεις καιρό ακομα να αγχωθείς!!Ειναι νωρις!!!Εγώ πάντως την τελευταία μέρα τα έτσουζα με τις θείες μου!!! Είχαμε μαζευτεί γυναικοπαρέα στο σπίτι μου είχαμε βάλει το μικρό για ύπνο και εμεις πιναμε τα κρασάκια μας.Την επόμενη τρέχαμε οοολοι μαζί για να στολίσουμε!!!Ειχαμε πολύ πλακα!!

Κουτσουλίνα τι να ενοχλήσεις καλέ!!!Όλες εδώ ψοφάμε για βαφτίσεις!!Εχουμε δεν εχουμε παιδιά!!!Αν ρίξεις μια ματιά στο τόπικ με τις βαφτίσεις θα μας βρεις σε όλα τα θέματα μεσα!!Εισαι στο σωστό μερος λοιπόν!!!Απλά δώσε μας λιγο χρόνο να πάρουμε μπροστά γιατί έιναι πρωι ακομα και σε λίγο θα αρχίσουν να πεφτουν ιδεες!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

τι νωρις καλε κοριτσακι; τη Κυριακη ειναι η βαφτιση!

koutsoulina φυσικα και δεν ενοχλεις! το θεμα σου ειναι καλο απο την αποψη οτι θα εχεις πολλες επιλογες. δες κι εδω http://www.barkas.gr/index.php?page=shop.browse&category_id=102&option=com_virtuemart&Itemid=57〈=el. εγω απο κει πηρα τις δικες μου μπομπονιερες. υλικα για τα μαρτυρικα πηρα απο τον Ταξιαρχη (Μιλτιαδου 5), εχει απιστευτη ποικιλια και εδωσα 30 ευρω για 200 μαρτυρικα (παραμανες, κρικακια, σταυρουδακια). για τη λαμπαδα πηγα στην Ευριπιδου, σχεδον γωνια με την Αθηνας και πηρα μασιφ κερι και τα κερακια της κολυμπηθρας με 5 ευρω. δες κι αυτο το θεμα, θα σε βοηθησει πολυ. http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=23256

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Να αγχωθείς το Σαββατο κυρια μου!!! Γιατί αν αγχωθείς από τώρα το Σαββατο θα είσαι χώμα και τότε θα πρέπει να τρέχεις και δεν θα μπορείς. Ολα καλά θα πάνε!!!!Περιμένουμε φωτό να μπουμε και εμεις στο κλίμα!!!

Πωπω η Χριστίνα που έχει γάμο,βάφτιση, γενέθλια εκει να δεις αγχος....Εγώ στο γάμο μου ήμουν πολύ αγχωμένη γιατί παράλληλα δούλευα και τα απογεύματα έτρεχα και έλεγα εκεινες τις μέρες "θα καταρρευσω" (τι ατακα και αυτή! χαχα).Αλλα ήμουν ντουρασελ!! Χορευα 4 βράδια σερί μεχρι το πρωί.Μετά στο ταξιδι του μελλιτος όπου με άφηνες κοιμομουν.

Αννα μόνη σου θα στολίσεις και την εκκλησία?Να τους χώσεις όλους να κάνουν κατι!!Ετσι θα στολιστουν όλα μπαμ μπαμ. Εχετε και άλλη βάφτιση πριν από εσας ή μετά?Γιατί εκει θα ναι λίγο ζόρι...

Ja5zp3.png

D42op3.png

το στολισμο τον αναθεσαμε σε ανθοπωλειο, γιατι θα ηταν πολυ δυσκολο να εχω κι αυτο στο κεφαλι μου απο την αποψη οτι θα υπαρχει βαφτιση πριν και μετα απο εμας. ακομα και αλλος να το αναλαμβανε, παλι θα επρεπε να ειχα το νου μου. ασε που πρεπει να ξεστολισεις την ωρα που αρχιζεις να χαιρετας τους καλεσμενους σου, για να στολισει ο επομενος και να αρχισει να βγαζει φωτογραφιες. κι ολα αυτα πανω σε τακουνια που φοραω πλεον καθε Πασχα και Χριστου! ευτυχως δεν μας κοστισε ακριβα. 200 ευρω μας πηρε για 2 φτερα αγγελου που θα μπουν στις κολωνες στην εισοδο του ναου κι απο εκει θα ξεκινανε δυο χρυσα υφασματα που θα σχηματιζουν ενα διαδρομο. πανω στα υφασματα θα βαλει 4 λευκες ανθοσυνθεσεις, λευκα φαναρια και καποια κεραμικα αγγελακια. στην κολυμπηθρα θα εχουμε ενα λευκο υφασμα με μακριες ακρες, πανω στις οποιες θα ειναι δεμενες 4 ανθοδεσμες απο λευκα τριανταφυλλα βουτηγμενα στη χρυσοσκονη.

Διαφημίσεις

Πολύ ωραία μου ακουγονται ολα!!!! Οντως είναι πολύ δύσκολο να επιχειρήσεις να στολίσεις μόνη σου στην Αθήνα.Θα σου βγει απο τη μύτη!Εμείς εδώ έχουμε ρεζερβέ και τον παπα και την εκκλησία και μπορουμε να στολίσουμε μια μερα πριν και να ξεστολίσουμε μια μερα μετά με την ησυχία μας. Ενας λογος παραπάνω λοιπόν για να μην αγχώνεσαι απο τώρα!! Ολα έτοιμα τα έχεις!!

Χριστινιώ πως πάει η δίαιτα ???Εγώ της άλλαξα τα φώτα το Σ/Κ.Τι γλυκά,τι φαγητό μεσημερι βράδυ, τι τηγανιτα....Εγώ στερουμαι όλη τη βδομαδα για να τα παιρνω το Σ/Κ...τρομαρα μου...σημερα τα κεφαλια παλι μεσα....Εσυ πως πας???Ανεβηκες στη ζυγαρια?

Μεταξια εσύ πως πας???

Ja5zp3.png

D42op3.png

το στολισμο τον αναθεσαμε σε ανθοπωλειο, γιατι θα ηταν πολυ δυσκολο να εχω κι αυτο στο κεφαλι μου απο την αποψη οτι θα υπαρχει βαφτιση πριν και μετα απο εμας. ακομα και αλλος να το αναλαμβανε, παλι θα επρεπε να ειχα το νου μου. ασε που πρεπει να ξεστολισεις την ωρα που αρχιζεις να χαιρετας τους καλεσμενους σου, για να στολισει ο επομενος και να αρχισει να βγαζει φωτογραφιες. κι ολα αυτα πανω σε τακουνια που φοραω πλεον καθε Πασχα και Χριστου! ευτυχως δεν μας κοστισε ακριβα. 200 ευρω μας πηρε για 2 φτερα αγγελου που θα μπουν στις κολωνες στην εισοδο του ναου κι απο εκει θα ξεκινανε δυο χρυσα υφασματα που θα σχηματιζουν ενα διαδρομο. πανω στα υφασματα θα βαλει 4 λευκες ανθοσυνθεσεις, λευκα φαναρια και καποια κεραμικα αγγελακια. στην κολυμπηθρα θα εχουμε ενα λευκο υφασμα με μακριες ακρες, πανω στις οποιες θα ειναι δεμενες 4 ανθοδεσμες απο λευκα τριανταφυλλα βουτηγμενα στη χρυσοσκονη.

Πω πω πρέπει να είναι υπέροχα όλα!Μπραβο Αννούλα :D

Τελικά μόνο ο παπας μας απαγορεύει το στολισμό?:shock::shock:τρομάρα του...

Κουτσουλίνα καλως ήρθες και να χαίρεσαι το ζουζουνάκι σου.Καλη ευκολία με τις ετοιμασίες της βάπτισης;)

Και καλημέρα σε όλες,τι όμορφη μέρα σήμερα!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Εδώ και μια ώρα γράφω και μόλις πάω να το στείλω, μου σβήνεται! Ουφ!

Κοutsοulina φυσικά είσαι ευπρόσδεκτη στην παρέα και δε στο λέμε καθόλου τυπικά, γιατί τρελαινόμαστε όλες για βαφτίσεις! Απλά εκτός από βαφτίσεις, λέμε και τα νέα μας!

Εγώ υλικά πήρα από το Μαμμωνά στη Ρόμβης, έχει τον κατάλογο του Παρίση, τον οποίο θα βρεις στο ίντερνετ, αλλά χωρίς τιμές. Μπορείς να σταμπάρεις σελίδες και να ρωτήσεις μετά τιμές. Υλικά μπορείς επίσης να βρεις στο Νewman, στη Θησέως και στον Κυριακού, στη Σαρρή, κοντά στην Πλ. Κουμουνδούρου.

EkcAp3.png

Ο Κυριακού δεν έχει κουφέτα, ζαχαρωτά και στολιδάκια για μπομπό (τουλάχιστον πέρσυ δεν είχε), έχει όμως κορδέλες και κορδόνια. Οι άλλοι έχουν απ' όλα (σαν το σουβλάκι). Νομίζω αναφέρθηκε πιο πάνω ο Μπάρκας στην πλ. Κουμουνδούρου, οπότε αν πας προς τα κει, δες και στον Κυριακού. Ετοιμάσου να λιώσεις σόλες! Α νομίζω τα περισσότερα είναι ανοιχτά μόνο πρωινές ώρες, ως τις 3 ή τις 4.

EkcAp3.png

Καλημέρα + καλή Εβδομάδα !

Εγώ έχω πέσει με τα μούτρα στην δίαιτα και μου φαίνεται ότι έχω ήδη ξεφουσκώσει ! Είναι απίστευτο τό πόσο καλά αρχίζω να νοιώθω ! Βέβαια, θα ζυγιστώ την Πέμπτη -είναι νωρίς ακόμη-.

koutsoulina,

καλώς όρισες !

Τί έγινε κορίτσια με την συνάντηση ? Φιξάρατε τίποτις ?????

Άννα ο στολισμός ακούγεται υπέροχος! Ανυπομονώ να τον δω κι από κοντά! Εδώ που τα λέμε, καλά έκανες και τον έκλεισες έξω.. Δεν είναι πολύ εύκολο μεταξύ 2 βαφτίσεων να στολίσεις μόνη την εκκλησία. Εμείς γι' αυτό το λόγο είχαμε μόνο μπαλόνια στην εκκλησία, ενώ στο τραπέζι είχαμε στολίσει από το πρωί με τον άντρα μου.

EkcAp3.png

κοριτσακια που θελατε παπουτσια αδυνατισματος σας βρηκα αυτα http://cgi.ebay.co.uk/DR-SCHOLLS-FITNESS-WALKING-TRAINING-SHOES-SIZE-4-10-NEW-/290565437760?pt=UK_Women_s_Shoes&vti=Shoe+Size%09UK+6&hash=item895fd68e7c. ειναι πολυ πιο οικονομικα, κομψα και επωνυμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...