Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πρώτη φορά στα χρονικά που εγώ είμαι ξύπνια τέτοια ώρα!!! Εχω βάλει και village και ακουω σουπερ τραγουδάκια.Ετοιμη σου λέω να την κάνω για ποτό είμαι χαχαχα

Και να δεις ότι μόλις πεσω για υπνο θα ξυπνήσει ο Κωσταντης και θα μου λεει γαλατακι...Μου το φυλαει καθε φορά...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πένυ τον ευχαριστήθηκες τον καφέ στο ανανεωμένο μπαλκόνι?

Κοιτα να δεις... το πρωί πηγα εκκλησία .Οταν γύρισα εφτιαξα ένα καφέ και ότι πάω να κατσω να τον πιω έρχονται κατι οικογενειακοι μας φιλοι απο Αθηνα και πηγα στο κήπο.Το μεσημερι είχε συννεφια ετσι φτιαχνω ενα καφέ (ενω νύσταζα) και παω να κατσω να τον πιω και βγαίνει ένας ήλιος!!! Αποτέλεσμα έιχα πονοκέφαλο την υπολοιπη μερα και δεν κοιμήθηκα.Ετσι δεν το ευχαριστήθηκα...Αυριο αν δεν ξυπνήσω το μεσημερι θα πιω καφέ έξω...

Γκαντεμια παιδί μου....

Προχτες που βγήκα έξω να κατσω λίγο παλι με καφέ ο διπλανος ηρθε με το τρακτερ και ραντιζε οποτε πάλι μεσα.Δεν με θέλει λεμεεεεε

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Καλέ ναι, πώς κι έτσι? Όντως εσύ δεν ξενυχτάς. Πάντως τα παιδιά όντως ξυπνάνε όταν κοντεύει να μας πάρει ο ύπνος.. Εγώ ψιλονυστάζω τώρα, αλλά με πονάει το στομάχι μου και δεν μπορώ να κοιμηθώ!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Δε σε θέλει, οπότε αύριο πάλι! Ουφ, θα σκάσω. Πάω για το δεύτερο σιμέκο. Τι ήθελα κι έφαγα ένα κιλό πίτσα?

Πιτσα ε????Ωραία!!! Εμεις για να φάμε πίτσα πρεπει να κάνουμε 30 χλμ!!! Εχω παααρα πολύ καιρο να φάω.

Και εγώ έτσι τα τρώω πρώτα και μετά πάω να σκασω!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

καλημερα ξενυχτισσες! ηταν η βραδια της αγρυπνιας και της πιτσας μου φαινεται. εγω ημουν ενα πτωμα γιατι εχθες λυσσαξα στις δουλειες και το απογευμα εφτιαξα και πιτσα να φαμε. το βραδυ κοιμηθηκα κατα τις 12 γιατι βλεπαμε το μπασκετ. ελα ομως που εχω ξυπνησει απο τις 4 και ειμαι και ακμαια! η βαφτιση φταιει. δεν μπορω να ηρεμησω. μου φαινεται το Σαββατο το βραδυ δεν θα κοιμηθω! Χριστινα τι να πω γι' αυτη τη βαφτιση; εγω αν ημουν καλεσμενη, θα ελεγα ευχαριστω δεν θα παρω! το γλυκο τουλαχιστον ηταν δωρεαν;

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...