Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Έκανα τεστ στο σπίτι σήμερα και ήταν αρνητικό 😔

Κανονικά θα είχα χοριακη την Κυριακή αλλά λέω ν πάω αύριο ν τελειώνουμε

Κορίτσι μου καλύτερα να πας αύριο για χοριακη,για να δεις τι γίνεται.Ευχομαι να πάνε όλα καλα❤️

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Σας πετυχαααααα!!!! Καποια στιγμή θα πετυχαινα και εγώ κάποια συνδεδεμενη!!Και τώρα πέτυχα 2!!!!

Χριστινάκι μη μου πεις????????Μακαρι!!!! Να γιορτάσετε και γάμο και βάφτιση και εγκυμοσύνη μαζι!!!

Αννα μου μόλις μου βγει η ρόκα θα σας προμηθεύω όλες!!!! Και βιολογική παρακαλώ!!! Προς το παρόν πρεπει κάποιος άντρας του οικοπέδου να μου κάψει για να τη σπειρουμε και δεν βλέπω κάποιον προκομένο!!! Σκεφτομαι πολύ σοβαρά να βγάλω όλα τα λουλουδια που έχει η γιαγια μου σε ένα παρτερι και να βάλω ντομάτες πιπεριές μαρουλια αλλα αν δεν πετύχουν θα με φαει η γκρίνια της που της χάλασα το παρτερι.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλε τι εγινε μεχρι να κανω μπανιο; παλι συμπτωματα ακουω; φιλεναδα σταυρωσε τα δαχτυλα σου και να μη κανουμε καμμια κουβεντα για το θεμα μεχρι δεις τι γινεται. αντε Πενυ μου, γρηγορα και στα δικα σου χαρμοσυνα νεα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Μακαρι Αννα μου αλλά εγώ θα αργήσω λίγο .Ο γιατρός μας είπε να ξεκινήσουμε προσπάθειες για μωρό μετά τους 4 μηνες.Χριστινάκι μου μακαρι να το πετυχες το μπεμπε αυτή τη φορα!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου, εδώ είμαι κι εγώ! Πήγαμε την κλασική Κυριακάτικη βολτίτσα μας και γυρίσαμε, ο Γιώργος κοιμάται του καλού καιρού!

Κοutsoulina καλώς ήρθες στην παρέα, με το καλό η βάφτιση! Περιμένουμε να ακούσουμε αν έχεις κάποιο θέμα ή τι περίπου σκέφτεσαι!

Χριστινάκι ελπίζω να έχουμε ευχάριστα!

Αννούλα και Χριστινάκι σας ευχαριστώ και τις δύο για την πρόσκληση στις βαφτίσεις σας! Λόγω πολύ κοντινής ώρας δυστυχώς δεν προλαβαίνω να έρθω και στις δύο, αν και πολύ θα το ήθελα! Φυσικά δεν μπορώ να διαλέξω και αποφάσισα να ρίξω κλήρο, για να είμαι δίκαιη! Και ας αποφασίσει η τύχη! Κορώνα-γράμματα!:):) Για να δούμε ποια θα είναι η άτυχη που θα μας λουστεί!:tongue: Χι-χι!!!!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

kornilia, glitter, peny, beloved σας ευχαριστω για το πολυ θερμο καλοσωρησμα, καλως σας βρηκα, λοιπον ελεγα για το θεμα της βαφτησης να εχω νεραιδες και ξωτικα σαν κοριτσακι και γω αλλα οσο πιο οικονομικα γινεται, διοτι ανεργη 2 χρονια τωρα... πανε μερες που ψαχνω στο ιντερνετ .... θελει πολυ τρεξιμο, εχετε δικιο. Μενω στο Παγκρατι, μαλλον θα αναγκαστω να κατεβω στο κεντρο, καπου διαβασα οτι στην Πραξιτελους εχει υλικα για μπομπονιερες αλλα δεν εχω ακριβεις διευθυνσεις. Σκοπευω να φτιαξω τη λαμπαδα μονη μου, καπου διαβασα οτι στο Νεο Κοσμο στην Ευδοξου εχει κερι για λαμπαδα, τα λαδοπανα ομως? τις πετσετες ελεγα απο το jumbo και να κοτσαρω κανα κεντημα πανω? Στολισμος κολυμπυθρας με λιγο τουλι κτλ...Εχετε καποια οικονομικα μαγαζια να προτεινετε? Βασικα και φωτογραφο-βιντεο ειναι πολυ ακριβα! 400-500 για μια ωριτσα? ελεως!

beloved καλη επιτυχια :P

Διαφημίσεις

ολα σου τα υλικα θα τα βρεις στη ρομβης!!!και λαμπαδα και οτιδηποτε αλλο εκει τριγυρω!!!οσο για το φωτογραφο σιγουρα ειναι πολλα τα λεφτα αλλα θα σου συνιστουσα να βαλεις επαγγελματια, οσα κι αν σου ζητησει γιατι ειναι αλλιως οι επαγγελματικες φωτογραφιες και σιγουρα η μπουμπου θα θελει να τις εχει μεγαλωνοντας!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Επειδή έχετε μεγάλο καημό κι εγώ έχω πολλή αγωνία να δω πού θα πάω, τώρα θα ρίξω το νόμισμα! Θα βάλω κορώνα για τη Χριστίνα, γράμματα την Άννα, για να δούμε τι θα βγει! Πρώτη φορά ρίχνω νόμισμα και υποστηρίζω και τις 2 πλευρές!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...