Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νομιζω οτι μονο η Ποπη μενει να επιβεβαιωσει για τις 14. οποτε τωρα πρεπει να κανονισουμε το που. φανταζομαι η μεση και πιο δικαια λυση για ολες μας ειναι το κεντρο. βεβαια παιζει ρολο και αν θα εχουμε παιδια μαζι μας, γιατι αυτο θα μας περιορισει τις επιλογες. εγω λεω το που ακριβως να το κανονισουμε 1-2 μερες πριν για να ξερουμε αν θα ερθουν παιδια τελικα.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Τι έγινε κουκλες????Κανονίστηκε 14 τελικα!!Γιουπιιιι!!!Τι ώρα λετε? Να κανονισω και εγώ το ραντεβου απο τώρα να το έχω σίγουρο?

Εγώ σήμερα έχω ψοφήσει!!!Να φανταστείτε ότι πριν απο καμια ώρα άνοιξα τον υπολογιστή...Αλλά είμαι πολύ χαρούμενη!!Πλεον έχω και εγώ μπαλκόνι για καφέ!! Εχω και τραπέζι και καρέκλες!!Μου τις έφεραν σήμερα το πρωι!!Μενουν μόνο μαξιλαρια να βάλω στις καρέκλες και είναι κομπλε.Θυμαστε την συνθεση που έφτιαξα πριν απο καιρό με τα κοχυλια και τους αστεριες που προοριζόταν για το τραπεζι του μπαλκονιου???Το έβαλα και δεν μου κόλαγε στο βουνό κοχύλια και αστερίες.Ετσι τη χάλασα και στο καλαθάκι έβαλα τι λετε???.......

ΦΡΑΟΥΛΕΣ!!! Ακριβώς το ίδιο αλλα με φράουλες και πράσινη γάζα!!Ε!!τώρα μάλιστα!!! Εδειξε!!χαχαχα

Αυριο το πρωί θα πίνω τον καφέ μου στο μπαλκονι αγκαλια με το laptop φυσικα!!

Μαλλον αυριο θα αρχίσω και τα περιβολικά μου!! Θα βάλω μποστάνι δηλ όχι ακριβώς αλλά έχω πάρει να σπειρω ρόκα που τρελαινομαι και τρομαζω να τη βρω.Πολύ θα θελα να έχω και ένα μέρος για περιβόλι αλλά η μάνα μου το έχει γεμισει γκαζόν όλο το οικοπεδο!!Να ξερουμε τι τρώμε βε παιδί μου...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

ροκα, ε; κι εγω τρελαινομαι. κανω και μια μακαροναδα πεστο μ' αυτη, μουρλια! λοιπον θα βρασεις ο,τι ζυμαρικο θες (εγω προτιμω τις πενες μ' αυτο το φαι) και θα βαλεις στο μουλτι ενα ματσο ροκα χωρις τα πολλα κοτσανια, δυο σκελιδες σκορδο (βαλε και μια αν δεν σου πολυαρεσει) και ελαιλαδο. τα πολτοποιησεις και περιχυνεις τα ζυμαρικα σου. μετα προσθετεις κουκουναρι και μπολικη τριμμενη παρμεζανα, ανακατευεις καλα κι εισαι ετοιμη!

Πέστο με ρόκα πρώτη φορά ακούω,ξέρω μόνο για τον βασιλικό.Δεν πικρίζει??

Για το κέντρο που είπατε,ελπίζω να μην έχει πορείες/διαδηλώσεις/επεισόδια/ξύλο εκείνη την μέρα.:rolleyes:

Χαιρετω, γέννησα την μικρη μου στις 14-12 .... λεμε να τη βαφτησουμε τον Σεπτεμβρη...Θα επιχειρησω να τα κανω σχεδον ολα χειροποιητα, εκτος του φορεματος που θα το παραγγειλω απο το ebay. Ειμαι στη σωστη ομαδα οσον αφορα μπομπονιερες, λαμπαδα κτλ ελεγα για να παει πιο οικονομικα να τα φτιαξω ολα μονη μου...οποτε χρειαζομαι ανταλαγη αποψεων και γνωσεων οσον αφορα καταστηματα που πουλανε πχ υλικα για μπομπονιερες...;)

Διαφημίσεις

καλημερα και να χαιρεσαι το κοριτσακι σου. ο,τι χρειαστεις εδω ειμαστε. ειμαστε ολες "χρυσοχερες" εδω. παντως αν ειναι τα κανεις ολα εσυ, πρεπει να κινητοποιηθεις αμεσα, γιατι εχει πολυ αγχος και τρεξιμο. τα εχω πολυ προσφατα και ξερω.

Καλημερα και απο μενα!!! Τι βλέπω νέο μέλος στο team!!! Γεια σου koutsoulina!!! Με το καλό η βάφτιση του μωρού σου!!! Θεματάκι εχεις σκεφτεί?Για να αρχίσουν να πεφτουν οι ιδεες!!!

Λοιπόν κορίτσια σήμερα που έιχα πάει εκκλησία ήτνα ένα μωρό που έιχε βαφτιστει και το ειχαν φέρει με τη λαμπαδα να κοινωνήσει. Τη λαμπαδα την πέρασα με ακτίνες Χ !!!χαχαχα

Μόνο που δεν τους ζήτησα να την ξεστολίσω για να δω πως ηταν φτιαγμενη.Ευκολη κατασκευή με πεταλούδες δυο φιογκους έναν πίσω με τουλι για μπουγιο και μπροστά με ταφτά και κορδέλες φαρδιες.Και σκεφτόμουν τη Χριστίνα κατάσκοπο!!χαχα

Αννουλα σε ευχαριστώ για τις συνταγές!!! Η πρώτη ειδικα με το πεστο ακουγεται φοβερή!! Θα την κάνω οπωσδήποτε!!!

Ανυπομονώ να σας γνωρίσω απο κοντα ολες!!!! Φιλιαααααα

Ja5zp3.png

D42op3.png

τι κανετε κοριτσακια μου; Πενυ η συνταγη δεν ειναι δωρεαν! θελω την εβδομαδιαια ροκα μου με courier οταν με το καλο ευδοκιμισει. χαχα! Χριστινακι δεν ξερεις ποσο στεναχωριεμαι που θα λειπεις απο τη συναντηση. τουλαχιστον εκει που θα εισαι θα περνας καλυτερα. πως εισαι; εγω εχω ενα απιστευτο αγχος, παρολο που ειναι ολα ετοιμα μεχρι τη τελευταια λεπτομερεια .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...