Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Tέτοια ώρα, τέτοια λόγια.. Και μου αρέσει κι ο χαλβάς. Και όχι μόνο..

Άννα τώρα που το σκέφτομαι κι εμένα το παιδί και νωρίτερα να κοιμηθεί, πάλι στις 10 ξυπνάει, άντε στις 9.30.

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχεις φαει χαλβα απο τον Κοσμιδη;

Όχι,πού είναι αυτός??Πάντως θυμάμαι ότι την Καθαρά Δευτέρα του 2009,είχαμε φάει τον τόπο με τον Χάρη να βρούμε χαλβά Δραπετσώνας με σοκολάτα και δεν υπήρχε πουθενά ούτε για δείγμα.Βλέπεις,είχαν προνοήσει όλοι εγκαίρως!

Είναι με τις ώρες του. Άλλοτε τρώει τσάκα τσάκα κι άλλοτε 10 ώρες για 3 μπουκιές. Συνήθως το δεύτερο. Αλλά αν τρώμε εμείς κάτι, ζηλεύει. Ειδικά στα γλυκά. Σ' αυτό μου έμοιασε! Αλλά δεν του δίνω συνέχεια βέβαια. Εσένα τρώει ή μόνο κοιμάται εύκολα?

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

ο Κοσμιδης ειναι αυτος που κανει το δραπετσωνιτικο χαλβα. τρομερη γευση! αμα κατεβεις θα σου φερω. τι γευση προτιμαει η κυρια;

Η κυρία είναι ο καλός ο μύλος που αλέθει τα πάντα!!!

απο φαγητο αν την αφησεις θα φαει κι εμας! δεν υπαρχει φαγητο, φρουτο ή λαχανικο που να μη το τρωει. ειναι και μεζεκλου. εχει φαει μεχρι και τυροκαυερη κι ηθελε κι αλλη! ασε που ειναι ικανη να τρωει ολη μερα! ο γιος μου ομως, μου ειχε βγαλει το λαδι! 5-6 κουταλιες ετρωγε κι αυτες με πολυ ζορι και ωρα. κι οταν κοψαμε τα αλεσμενα εκει να δεις. ουτε να το δει το πιατο! παρ' ολα αυτα ετρωγε και τρωει σχεδον τα παντα. μετα τα 2 εστρωσε κι αυτος, ειδικα οταν αρχισε να τρωει μονος του.

οκ. τους κανω 2 τους χαλβαδες λοιπον

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

οκ. θα σου φερω ενα ποτ πουρι απο χαλβαδες!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!!

Μια και δεν έχω παιδιά για να σας πω ιστορίες φαγητού,θα σας πω κάτι που πρέπει να αποφύγετε.Μην τα πιέζετε,είτε τρώνε είτε όχι,γιατί θα καταντήσουν σαν και μένα!!Όταν ήμουν μωρό,έβγαζα αμέσως ότι μου έδιναν επίτηδες,μέχρι που έφαγα μια ξεγυρισμένη σφαλιάρα από την μάνα μου(τόσο δυνατή που η γιαγιά μου της είπε ότι αν το ξανακάνει θα φάει ξύλο εκείνη) και από τότε έχει καταγραφεί στο υποσυνείδητό μου ότι πρέπει οπωσδήποτε να τρώω!!Μόνο έτσι μπορώ να το εξηγήσω...(γιατί έτσι με βολεύει!!)

να σου πω κι εγω μεχρι τα 10 μου ημουν αδυνατη, οχι κοκκαλιαρα ομως. ελα ομως που η μοδα της εποχης ηταν το "μπουκωνε". ακομα θυμαμαι τη γιαγια μου να με κυνηγαει στο πεζοδρομιο για να φαω. τωρα μονο το ψυγειο που δε μου κλειδωνουν. τωρα πια τολμω να πω οτι ειμαι εθισμενη στη κακη διατροφη. δεν μπορω να αντισταθω οσο κι αν το παλευω. αφου περιμενω να κοιμηθουνε τα παιδια μου για να φαω. δεν θελω να με βλεπουν και να με παρουν σαν πρωτυπο. οποτε Χριστινακι καταλαβαινεις οτι δεν τα ζοριζω καθολου!

Κι εγώ μικρή ήμουν κορμάρα.Μετά άνοιξαν τα Goody's και ο μπαμπάς μου μού έφερνε διάφορα από εκεί 2-3 φορές την εβδομάδα,συν ωραιότατες παστούλες και πήρα φόρα.Έχω αδυνατίσει και ξαναπαχύνει πολλές φορές.

Τώρα με τον Χάρη έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά,γιατί του αρέσουν οι χοντρούλες και με μπουκώνει συνέχεια,όταν είμαστε μαζί.Αλλά είμαι εθισμένη στα γλυκά.Μπορώ να φάω και 10 πάστες σε μια μέρα...δεν το έχω κάνει,αλλά σίγουρα μπορώ.Αφού πιστεύω ότι αν έπαιρνα ναρκωτικά, θα ήταν πιο εύκολο να τα κόψω,από το να σταματήσω να τρώω γλυκά...

εγω παλι γλυκο δεν μπορω να φαω σε μεγαλη ποσοτητα, εκτος απο το παγωτο. εγω ειμαι εθισμενη στο κρεας και ιδιαιτερα στα σουβλακια. δεν καιγομαι για αλλαντικα, κρεμες γαλακτος κλπ, αλλα κρεας μπορω να τρωω καθε μερα χωρις να το βαρεθω. η αληθεια ειναι οτι επειδη ο πατερας μου εχει μανια με την υγιεινη διατροφη, οσο εμενα μαζι τους το κρεας το βλεπαμε μια φορα το μηνα (εκεινος τρωει μονο αρνι και κατσικι). νομιζω οτι μου εχει μεινει καταλοιπο και ο οργανισμος μου ζηταει οσο κρεας στερηθηκε ολα αυτα τα χρονια.

Εγώ αδιαφορώ για το φαγητό(κάτι πίτσες τις τσακίζω βέβαια),αλλά αν δω γλυκό,γυαλίζει το μάτι μου!!Μεγάλη αρρώστια βρε παιδί μου.Και ένα ολόκληρο γουρουνόπουλο να φάω,που λέει ο λόγος,αν δεν φάω και κάτι γλυκό στο τέλος,νιώθω ότι κάτι λείπει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...