Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Δεν ξερεις ποσο θέλω να έρθω...αλλά απο όσο μπορώ να υπολογίσω δουλεύει ο άντρας μου και Δευτέρα και Τρίτη:(Επειδη ειμαι και λιγάκι "δύσκολη" στις μετακινήσεις μου,γι'αυτο δεν μιλησα και την προηγούμενη φορά που κανονίζατε,μη σας πάρω και στο λαιμό μου.Βολευτείτε εσεις και αν ταιριάσει θα ερθω να σας βρω κι εγώ.

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

13 Ιούνη που είναι του Αγ. Πνεύματος, είναι για αρκετούς αργία, ο άντρας μου σίγουρα δε δουλεύει και θα πάμε καμιά εκδρομούλα ή για μπάνιο. Οπότε στις 13 ούτε εγώ μπορώ δυστυχώς!!

EkcAp3.png

Aπό μένα δεν υπάρχει πρόβλημα,αρκεί να είναι πρωινή ώρα,μια και από το απόγευμα θα αρχίσω να πακετάρω.Μακάρι να μπορούσα να μείνω περισσότερο,νομίζετε εμένα μου αρέσει το 5μερο??Και πάλι καλά να λέω,γιατί τον πρώτο καιρό έμενα μόνο 3 μέρες και το θεωρούσα κατόρθωμα.

Διαφημίσεις

καλημερα! τι παλιοκαιρος ειναι παλι αυτος; κι απ' ο,τι ειδα ετσι θα το παει μεχρι τη Κυριακη το μεσημερι. λοιπον πρεπει να αρχισουμε την οργανωση της συναντησης. ποσες μπορειτε στις 16 Ιουνιου; λεω να προσπαθησουμε να βρουμε μια μερα που να μπορουν και οι δυο Χριστινες για αρχη.

κι εγω θα εχω γυρισει!!!!τσουπ πεταχτηκα κι εγω!!!!γεια σας καταρχην!!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

καλε σε ποιο μαγαζι σου ζητανε 15 ευρω για το κερι; εγω πηγα σε ενα πολυ μικρο στην Ευριπιδου (σχεδον γωνια με Αθηνας) και πηρα μασιφ λαμπαδα 4,50 ευρω! εδωσα 5 ευρω μαζι με τα τρια κερακια της κολυμπηθρας. ποτε ειπαμε ειναι η δικη σας βαφτιση;

12 Ιουνιου ειμαστε..

Βασικα σε ενα κηροπλαστειο ρωτησα εδω στην πολη μας(μενω επαρχια) αλλα θα παω σε αλλα δυο και μετα θα αποφασισω...για να δουμε!!

Διαφημίσεις

Χριστινα το θεμα εισαι εσυ κοριτσι μου. οι υπολοιπες ειμαστε πιο κοντα και μπορουμε να κανονισουμε και μια αλλη φορα. λοιπον η μερα εκλεισε στις 14 Ιουνιου. τωρα μενει να αποφασισουμε το που και την ωρα.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Ε,καλά,δεν θα χάσετε και τίποτα αν δεν με δείτε από κοντά,πίστεψέ με!!:tongue:

Ούτως ή άλλως θα έρθω ξανά,να μην βάζω εμπόδια στην συνάντηση.

Το θέμα είναι ότι αν το κάνω μια εβδομάδα πιο μετά,πάλι θα έχουμε μυστήρια το Σ/Κ και μάλιστα εκεί θα είμαι και καλεσμένη(μια φορά με είδαν και με θέλουν και στην βάφτιση...:o),οπότε πάλι θα πάει αναγκαστικά για καθημερινή.

Χριστινακι αν μπορεις να ερθεις μια εβδομαδα αργοτερα, θα μπορει να ερθει και η αλλη Χριστινα. δεν ξερω βεβαια αν μπορει να τα βολεψει με τη δουλεια της, γιατι η συναντηση θα γινει καθημερινη πρωι. αν εχει προβλημα το αφηνουμε ως εχει.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...