Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ζησε Μαη μου Χριστινα. στη βραση κολλαει το σιδερο. θα βρεθουμε οπως και να 'χει. τις Αθηναιες τις βλεπω πιο ευκολα. εσυ και η Πενυ ειστε οι δυσκολες περιπτωσεις. για βραδυ θα εχεις προβλημα;

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Γειαααα!!! Τι βλέπω έχουμε καινουριες αφίξεις??????Γεια σου Pepi1979!!Γνωστή από το τόπικ με τις βαφτίσεις!!!Μόνο που εδώ θα δεις πως μόνο για βαφτίσεις δεν μιλάμε!!χαχαχα

Δηλαδή μιλάμε γιατί εχουμε τρεις στα σκαριά αλλά τα λέμε γενικά!!!

Λοιπόν τι βλέπω??Ορισαμε ημερα συναντησης? Εγώ απόγευμα και βράδυ δυστηχώς δεν μπορώ....Για τεχνικους λόγους...που θα μεινω στο παγκάκι οεο?

Να πω και εγώ μια ιδέα???? Θελετε να πάμε μεσημέρι να φάμε??????Κατά τις 13:00 και όσο πάει??????Ή μήπως προτιματε καφεδάκι χαλαρά???Πάντως να βρεθουμε κάπου κεντρικά να μοιρασουμε τις αποστάσεις, τι λετε?

Ja5zp3.png

D42op3.png

ουσιαστικο προβλημα με την ωρα δεν εχω. απλα επειδη μαλλον αντρας μου θα δουλεψει ολο τον Ιουνιο χωρις ρεπο, καλο θα ηταν να γινει σ/κ για να μπορω να αφησω καπου τα παιδια.

Για να είμαι ειλικρινής, εμένα πάλι "δεν μου πάει" να αφήσω τα παιδιά βράδυ με τον άντρα μου κι εγώ να βγω πχ για ποτό... δεν το έχω κάνει ποτέ...

Κανένας παιδότοπος δεν παίζει ?????? Μήπως να παίρναμε και τα πιτσιρίκια οεο ?

Δεν έχω πρόβλημα για το πότε, αρκεί να το ξέρω αρκετά νωρίτερα να κανονίσω...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Λοιπόν,εγώ(και το ρεβύθι)μπορούμε στις 16/6 αλλά εφόσον δεν βολεύεται το Χριστινάκι να μου πείτε άλλη μερα να ξανακοιτάξω.Βράδυ σίγουρα δεν μπορώ γιατί η μικρή κοιμάται νωρίς.Οπότε Αννούλα πες κι εσύ ποιο Σ/Κ θελεις να το κοιτάξουμε και οι υπόλοιπες...τι λέτε?

Αχ,εχω μια μικρη ελπίδα να τα καταφέρω και να έρθω να σας γνωρίσω και χαίρομαι πολυυυυ!!!Μακάρι να βολέψει!

Πεπη καλωσήρθες!!!Πως πάει το ξεκίνημα στη δουλεια?...με τη μικρή πως τα κατάφερες?Θα πρέπει να σου λείπει πολύ:(

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Τώρα νιώθω τύψεις,γιατί σας χαλάω εγώ το πρόγραμμα.Είναι που κρέμομαι και από άλλον για να με φέρει και να με πάρει και επιπλέον υποτίθεται ότι έχω έρθει γι'αυτόν(γκουχ,γκουχ).Σαββατοκύριακο θα τον συνοδέψω σε γάμο και σε βάφτιση,νομίζω στην Ηλιούπολη.

Σαν περιοχή πού σας βολεύει,για να ξεκινήσουμε από εκεί.

Σορυ αλλά εγώ δεν θα μπορέσω Σαββατοκυριακο γενικά γιατί δεν έχω τι να κάνω το μικρό.Τι αλλες μέρες πάει παιδικό και μπορώ να τον φορτωσω καπου για 3 ωρες και μετά να τον πάρει ο άντρας μου,σ/κ όμως λείπει όλη μερα και δεν έχω τι να κανω τον Κωσταντη....

Ja5zp3.png

D42op3.png

ωραια, το παμε απο την αρχη. οι μερες που μενουν ειναι ή Δευτερα 13 ή Τριτη 14 του μηνα και μιλαμε παντα για πρωι ή μεσημερι. οκ μεχρι εδω; εγω δεν εχω προβλημα ποια απο τις δυο θα ειναι.

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια,

ειχα καιρο να μπω απο την τελευταια φορα που ζητησα την γνωμη σας για τα της βαφτισης μας και τωρα διαβασα τα νεα σας μαζεμενα...

Πενυ...δεν εχω λογια να σου πω για αυτο που περασες!!!Ευχομαι η επομενη φορα να ειναι ευχαριστη κοπελα μου και να ερθει φυσιολογικα στην ολοκληρωση της...

Ελπιζω να εχεις αναθαρρησει καπως...

Κορνηλια...αντε πλησιαζει και η δικια μας βαφτιση...κι εγω ολο κατι λεπτομερειες εχω,και εννοειται να τηλεφωνησω στην εκκλησια γιατι τρεμω μην μου γινει καμια στραβη...

Οσο για την νονα σας...μην ανησυχεις απο ηλιθιους υπαρχουν πολλοι...ενας κι ο δικος μας νονος που μας πηρε τηλεφωνο το Σαββατο του Λαζαρου να μας πει οτι δεν μπορει να βαφτισει το κοριτσι μας...καταλαβες????Επειδη ειχε λεει επαγγελματικο ταξιδι στην Ιταλια που δεν μπορουσε να αναβαλλει ή να μεταφερει...αλλα δεν μπηκε στον κοπο να ρωτησει μηπως μπορουσαμε εμεις να μεταφερουμε την ημερομηνια της βαφτισης....

Ασε...κι εμενα κολλητος φιλος απο το σχολειο...αλλα καλα μου την εφερε..Καλυτερα ομως,γιατι ετσι καταλαβα πολλα...κυριως οτι ο καθενας σημερα κοιτα την παρτη του.Οποτε κι εμενα ο αδελφος μου θα βαφτισει την κορη μου...

Λοιπον,τα προσκλητηρια μας βγηκαν πολυ ωραια και πρωτοτυπα,δεν εχω ακουσει σχολια αλλα αφου αρεσαν σε εμενα...ποσως με ενδιαφερει η αποψη των αλλων..και καπελακι τελικα πηρα αλλο απο εδω...

Το καπελακι με τα λουλουδια αλα Μιμη Ντενιση μας εμεινε για καθημερινο..ειναι απαιχτο το βαμβακερο του και το λουλουδι εγινε μια υπεροχη καρφιτσα δικια μου..

Τωρα μου εμεινε η λαμπαδα(15 ευρω ζητανε για μασιφ κερι στο κηροπλαστειο),ο στολισμος της,να παραλαβω τα παπουτσακια,τις μπομπονιερες απο το Χαμογελο του Παιδιου και να κανονισω το γλυκο του τραπεζιου!!!

Επισης ναι...θα κανω κι εγω αυτην την Σκαρντειλ...Πενυ...αν λες οτι σε 15 μερες εχασες 5 κιλα...θα το τολμησω!!Μπορω να σε ενοχλησω με πμ για καποιες ερωτησεις που εχω σχετικα???

Κατα τα αλλα οι προετοιμασιες φανταζομαι κορυφωνονται για ολες μας...

καλε σε ποιο μαγαζι σου ζητανε 15 ευρω για το κερι; εγω πηγα σε ενα πολυ μικρο στην Ευριπιδου (σχεδον γωνια με Αθηνας) και πηρα μασιφ λαμπαδα 4,50 ευρω! εδωσα 5 ευρω μαζι με τα τρια κερακια της κολυμπηθρας. ποτε ειπαμε ειναι η δικη σας βαφτιση;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...