Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλες! Καλέ τι χαζόκαιρος σήμερα? Το πρωί ήλιος και ζέστη, το μεσημέρι βροχή και αέρας! Βέβαια ευτυχώς δρόσισε λιγάκι! Αχ τι ωραία που θα βρεθούμε, πολύ χαίρομαι! Θα είμαστε σχεδόν όλες, εντάξει η νύφη μας δικαιολογείται να μην έρθει! Για την Πόπη έχουμε ελπίδες! Η Μεταξία θα έρθει? Αθήνα μένεις Μεταξία ή δε θυμάμαι καλά?

EkcAp3.png

Εμένα πάλι που θα με φέρει ο Χάρης??Εκεί να δείτε γέλιο,δεν με αφήνει να κάνω 2 βήματα μόνη μου,όσο δεν μένω μόνιμα στην Αθήνα.Το ότι έχω γυρίσει τον μισό πλανήτη σε πολύ μικρότερη ηλικία δεν τον απασχολεί,νιώθει λέει ότι έχει την ευθύνη μου.Ήμαρτον Κύριε...

Διαφημίσεις

Aννούλα ανησυχώ για τη μικρή οτι θα αρχίσει να τσιρίζει...

Ασε που δεν ξερω πως θα τα καταφερω βαλε βγαλε το καρότσι.

Πείτε μου εσεις μερα κ θα δω αν δουλευει ο συζυγος.

sDmPp3.png

QVD3p2.png

καλημερα! τι παλιοκαιρος ειναι παλι αυτος; κι απ' ο,τι ειδα ετσι θα το παει μεχρι τη Κυριακη το μεσημερι. λοιπον πρεπει να αρχισουμε την οργανωση της συναντησης. ποσες μπορειτε στις 16 Ιουνιου; λεω να προσπαθησουμε να βρουμε μια μερα που να μπορουν και οι δυο Χριστινες για αρχη.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες! Καλέ τι χαζόκαιρος σήμερα? Το πρωί ήλιος και ζέστη, το μεσημέρι βροχή και αέρας! Βέβαια ευτυχώς δρόσισε λιγάκι! Αχ τι ωραία που θα βρεθούμε, πολύ χαίρομαι! Θα είμαστε σχεδόν όλες, εντάξει η νύφη μας δικαιολογείται να μην έρθει! Για την Πόπη έχουμε ελπίδες! Η Μεταξία θα έρθει? Αθήνα μένεις Μεταξία ή δε θυμάμαι καλά?

Ναι ! Πειραιά μένω. Αν κανονίσετε εν τέλει καθημερινή δεν ξέρω τί θα εξυπηρετούσε καλύτερα .... καταρχήν μέχρι τις 16:00 είμαι στο γραφείο. Οπότε, εάν μιλάμε για απογευματάκι πρέπει να πούμε: θα έρθουν ΚΑΙ τα παιδιά ???? Γιατί εάν μου πείτε "Ναι φυσικά κλπ κλπ" να ξέρω να σας φέρω μια φωτογραφία μου να την ακουμπήσω εκεί στο τραπεζάκι με τους καφέδες ... να με βλέπετε !!!! Πλάκα κάνω, απλά, θα πρέπει (και) να κυνηγάω.... Εαν πάλι τα παιδιά εξαιρούνται, πρέπει να τα "φορτώσω" με την καλή έννοια βεβαίως-βεβαίως σε κάποιον.....

Εάν πάλι πείτε να βρεθούμε πρωί θα πρέπει να κάνω κοπάνα από την δουλειά, που πολύ θα στεναχωρηθώ δλδ δεν σας το κρύβω... αλλά για εσάς όλο και κάτι θα βρω να κάνω !!!! :cool::cool::cool:

Έχω πλάκα ε ????? Απλά, ζήτημα είναι εδώ και 3 χρόνια να έχω πιει καφέ 1-2 φορές μόνη μου και μου έχει λείψει...

Κανονίστε εσείς - φιξάρετε ημέρα/ώρα/τόπο και .... θα την βρω την άκρη !!! Trust me !!!:rolleyes:

χαιρομαι που εισαι βολικη και πατριωτακι, οποτε και θα παμε μαζι. τωρα για παιδια οποια θελει τα φερνει. κι εγω θα προτιμουσα χωρις τα παιδια αν γινεται. για βραδακι το συζηταμε; δηλαδη κατα τις 9; γιατι αν ειναι ετσι μπορω σιγουρα χωρις τα παιδια, γιατι θα εχει γυρισει ο Παναγιωτης απο τη δουλεια.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Δύσκολο να μείνω και στις 16,γιατί πρέπει να είμαι οπωσδήποτε Θεσσαλονίκη,μια και έχω συγκεκριμένη δουλειά σε δημόσια υπηρεσία και πρέπει να γίνει οπωσδήποτε εκείνη την ημέρα.Άσε που η Χριστίνα μόλις θα έχει γυρίσει και θα έχει σίγουρα δουλειές,δύσκολο να έρθει.

Μωρέ,μήπως να σας στείλω εγώ μια φωτογραφία μου,να με βλέπετε και να μου μιλάτε??Απάντηση δεν θα πάρετε βέβαια.Θα την επεξεργαστώ κιόλας και θα φαίνομαι κουκλάρα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...