Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κανετε κοριτσάκια μου? Μα να μην πετυχαινω καμια σας όταν μπαινω εγώ!!!Λοιπόν πηγα και εφτιαξα μαλλι η ρίζα τζιτζι και τα κοψα και λιγο!!Λοιπόν θα τα πουμε στα σίγουρα Αθηνα όταν θα ρθει και το Χριστινιώ και βρεθούμε όλες!!! Θα μπορέσω να ρθω και εγώ!!! Μου έκανε δώρο ο άντρας μου ένα πρόγραμμα για κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος και θα έρθω 5 φορές οπωσδήποτε Αθηνα.Ετσι θα το κανονισω να έρθω και να βρεθούμε κιόλας!!Για να δούμε θα γίνει τίποτα ή τζάπα τα λεφτά? Η που θα πλακωθώ αν μου πανε να μου πασσαρουν και κανενα πρόγραμμα άλλο...

Οποτε απο αύριο πρέπει να γκαζωθω με τη σκαρντέιλ!!Μακαρι να κανει δουλεια γιατί έιμαι τίγκα στην κυτταριτιδα.Καλα για την κοιλιά δεν το συζητάω μόνο κοιλιοπλαστικη με σώζει αλλα είμαι πολύ φυγόπονη για κατι τέτοιο!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Δεν το πιστεύω!Πένυ μου,θα έρθεις και εσύ???Είμαι πολύ χαρούμενη!!!

Και μην σκάτε για την κυτταρίτιδα...η ζωή είναι πολύ μικρή για να μας χαλάνε τέτοια ασήμαντα πράγματα.Τα έχω ξεπεράσει αυτά εδώ και πολύ καιρό και πλέον δεν με ενοχλεί τίποτα.;)

Καλά να πάθουμε Χριστίνα που παίρνουμε άσπρους καναπέδες!!

Με γεια το μαλλί και στις δύο τσούπρες!

Πένυ μου πολύ χαίρομαι που θα έρθεις κι εσύ! Μακάρι να τα κατάφερνε κι η Πόπη μας!

Καληνύχτα!

EkcAp3.png

Καλημεραααα!!!

Τι κάνετε κουκλες? Τι χαλια καιρός παλι....Αμαν πια θέλω να κάτσω στο μπαλκονι να πιω ένα καφέ και κάνει ψόφο!!!

Χριστινάκι πότε θα κατέβεις εσύ στα μέρη μας?

Τι καλα θα μαζευτούμε όλες παρέα!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

καλημερα. ναι, εχει μουχλοκαιρο. παω να πιω κι εγω καφεδακι στο μπαλκονι επιτελους. μολις εβαλα τη μικρη για υπνο. παντως εδω κρυο δεν εχει, απλα ο ηλιος μπαινοβγαινει.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες:)

Εδω πάντως έχει πολύ ζέστη και ήλιο,μονο που φυσάει και ενα ελαφρύ αεράκι...εμένα μου αρέσει βέβαια να σπάει και τη ζεστούλα λίγο.Μόλις ξυπνήσει το ρεβυθάκι μου θα την ταισω και θα πάμε βολτίτσα!Γιουπιιιιι!

Κοριτσάκια ποτε λέτε να βρεθείτε?εγώ πολύ δύσκολο το βλέπω να έρθω γιατί έχω τη μικρή πάντα.Είμαστε και στην άλλη άκρη,δεν είναι να την αφήσω στο μπαμπα της κι αν γκρινιάξει να γυρίσω γρήγορα..

Εντιτ...μολις το'πα συννεφιασε!Δεν πτοουμαι ομως τη βολτουλα θα την κανω!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

καταρχην θα κανονισουμε να βρεθουμε καπου που να μοιρασουμε ολες την αποσταση και τη μικρη μπορεις να την παρεις μαζι σου. δεν γινεται να εχουμε απουσιες απο τη συναντηση κορυφης!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλησπέρα σε όλες !!!

Πένυ,

όπως πάντα και τα cakepops είναι φανταστικά... άντε και του χρόνου με πολύ πολύ καλή ψυχολογία !!!

Εγώ σήμερα πήγα στη Διαιτολόγο που πήγαινα και στο παρελθόν .... χωρίς "βούρδουλα" από πάνω, δεν τα κάνω -ή μάλλον τα παρατάω με το που δεν δω αποτέλεσμα και ξανα-γουρουνιάζω-... έλα μωρέ δεν έχω και πολλά 20 κιλά έξτρα.... τί είναι ???? ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩ όμως ο κόσμος να χαλάσει. Παει. Μουλάρωσα τώρα. Και μετά έχει ο Θεός (για πλαστική) χα χα !!!!

Καλημέρα!!!Ελάτε όλες στην Θεσσαλονίκη,που έχει τέλειο καιρό!!!Αχ, κορίτσια,καλοκαίριασε....άλλη μια χρονιά που θα βράζω στο ζουμί μου...φέτος κλείνω επισήμως 10 χρόνια που έχω να πάω διακοπές.:mad::x:x

Πένυ,έρχομαι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος,καμιά μέρα πριν και κανά δυο μετά.Σύνολο 5 μέρες.Θα αρχίσουμε σιγά σιγά να το οργανώνουμε.

Μεταξία,καλά έκανες και πήγες σε διαιτολόγο,αρκεί να τηρείς την δίαιτα. Πάντως έχω παρατηρήσει ότι μέχρι πριν λίγα χρόνια έχανα αμέσως κιλά, τώρα είμαι όπως φαίνεται στην ηλικία που ο μεταβολισμός κοιμάται και πολύ μου την σπάει αυτό.

καταρχην θα κανονισουμε να βρεθουμε καπου που να μοιρασουμε ολες την αποσταση και τη μικρη μπορεις να την παρεις μαζι σου. δεν γινεται να εχουμε απουσιες απο τη συναντηση κορυφης!

Θα το παλέψω παααρα πολύ για να έρθουμε εγώ κ το ρεβύθι!Αν είναι μέρα που δεν δουλεύει ο άντρας μου,θα του πω να μας φέρει αν μπορεί,οπότε κάτι γίνεται;)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...