Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Αν και είμαι ο πιο απαισιόδοξος άνθρωπος στον πλανήτη νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να δείξει κάτι το τεστ με τα ούρα. Αν κανονικά είσαι για Κυριακή ακόμα και το Σάββατο νωρίς είναι. Εγώ σου εύχομαι μια θετική χοριακή γιατί αυτό είναι το μετρήσιμο. ❤️ 

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από τον γιατρό μου και έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Έχω ξεκινήσει διέγερση από την Δευτέρα και η οιστραδιόλη μου είναι σχετικά χαμηλή (κάπου στα 200). Η μία μου ωοθήκη έχει ένα μικροσκοπικό ωάριο και η άλλη έχει 4 μετρήσιμα και άλλα 3 πιο μικρά. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα για να μου πει με σιγουριά και θα με δει πάλι τη Δευτέρα αλλά είναι πολύ συγκρατημένος. Γενικά είναι πολύ συγκρατημένος πάντα. Επειδή είναι η πρώτη μου διέγερση είναι καλά αυτά τα νέα ή τζάμπα βαράω ενέσεις; Ο γιατρός μου λέει πως πάμε καλά και στοχεύει στα 6, συγκεκριμένα μου είπε αν πάρω 6 θα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μου άλλαξε και τις ενέσεις αντί για Gonal θα κάνω Meriofert τώρα και τον ανταγωνιστή. Βραχύ πρωτόκολλο ανταγωνιστών κάνουμε. 

Κοριτσι καλησπερα. Ειναι νωρις για να δεις τον πραγματικο αριθμο. Στον πρωτο υπερηχο ξεκιναμε με ενδειξεις. Στον δικο μου πρωτο υπερηχο ειχα 5 μικρουλια σε καθε ωοθηκη. Μεχρι την ωοληψια ξεπερασαμε τα 30. Ειχαν γινει "μη μετρησιμα". Πηραμε 20. Ωριμα τα 18, γονιμοποιηθηκαν τα 15. Αποτελεσμα: 8 βλαστοκυστες. Οπως καταλαβαινεις.. δε χρειαζεται να λαβεις καν υποψιν σου αυτο τον υπερηχο. Ευχομαι να πανε ολα τελεια.. Καλη επιτυχια!❤

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Όντως αντί να χαλαρώσουμε όταν λείπουν όλοι, κάνουμε δουλειές! Αλλά δε γίνεται κι αλλιώς! Τέλειωσα για σήμερα, αύριο πάλι! Κατά τις 10 θα έρθει ο μικρός, προλαβαίνω να κάνω και μπάνιο, τι άλλο θέλω! Τα νύχια μου τα έφτιαξα από προχθές που άρχισα να φοράω καλοκαιρινά παπούτσια. Και τα έβλεπε ο μικρός βαμμένα και ερχόταν και με πατούσε! Για τα νύχια στα χέρια κάνω ένα λιμάρισμα και μια κρέμα το βράδυ και είμαι και ευχαριστημένη, ούτε που θυμάμαι από πότε έχω να τα βάψω, νομίζω από τη βάφτιση του Γιώργου το Σεπτέμβρη! Απαπα..

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ κάνω μόνη μου σχεδιάκια στα νύχια(των ποδιών εννοείται).Κορώνες, πουά,λουλούδια και αφηρημένα σχέδια.Μου κόλλησε το μικρόβιο μια φίλη μου γιαπωνέζα στην Φλωρεντία,που ήταν αισθητικός.Τα χέρια είναι εκτός παιχνιδιού,γιατί τα πλένω και 30 φορές την ημέρα,λόγω της μάνας μου, οπότε το βερνίκι τα παίζει σε μια μέρα.:-(

εγω το εκλεισα το μαγαζι για σημερα κοριτσια. τους εκανα μπανιο και κοιμηθηκαν πριν καμμια ωρα, μετα μαζεψα, απλωσα και τωρα παω στη καναπεδαρα μου να δω τον Ορατιο.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!

Τι κάνετε? Εγώ εδω τα ίδια...Σε λίγο θα πάω να φτιάξω το μαλλι μου γιατί η ρίζα έχει κατέβει 3 πόντους!!χαλια χαλια...Να δουμε θα αλλάξει και με αυτό η διαθεσή μου έστω και λίγο?

Κατα τ άλλα έχει έναν μουντό καιρό εδώ και το βράδυ έβρεχε.

Τίποτα άλλο συνταρακτικό,εσεις???

A!! ξεχασα να σας πω...σας αρέσουν τα ποπ κεικς που πηγα στον παιδικό για την γιορτή του Κωσταντή μου?

http://mycraftcenter.blogspot.com/2011/05/blog-post_25.html

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλά είμαι Πόπη μου! Βόλτες αλλά και δουλειές στο σπίτι! Έχω να φτιάξω και την ντουλάπα, ακόμα δεν έχω βγάλει όλα τα καλοκαιρινά, ούτε έχω μαζέψει όλα τα χειμωνιάτικα και γίνεται ένας χαμός! Και πρέπει να αλλάξω και τις κουρτίνες, ευτυχώς αυτές που θα μπουν, είναι πιο εύκολες στο κρέμασμα, οι "χειμερινές" είναι μπελαλίδικες. Ευτυχώς θα με βοηθήσει η μαμά μου!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!Τί κάνετε???Έφτιαξα κι εγώ το μαλλί σήμερα,το κόντυνα και το έκανα πιο φιλαριστό.Σε έναν μήνα πάλι μακρύ θα είναι βέβαια,γιατί είναι βιονικό,αλλά τί να κάνουμε...

Πένυ,τα γλυκάκια είναι τέλεια,αλλά και όλη η σύνθεση που έκανες είναι καταπληκτική!!Εύχομαι του χρόνου να είσαι πολύ πολύ χαρούμενη και να φτιάξεις όμορφα πράγματα,με άλλη ψυχολογία!

τι κανετε φιλεναδιτσες μου; πηγα στην εκκλησια και επιβεβαιωσα την ωρα της βαπτισης (ευτυχως δεν θελουν κανενα αλλο χαρτι), εκανα και κατι αλλα γραφειοκρατικα που επρεπε για να γραψω το Νικολα μου στην Ά Δημοτικου (ακομα δεν το εχω συνειδητοποιησει. νιωθω σαν να εδωσε μια και μεγαλωσε αποτομα!) και πριν λιγο μαζευτηκα. Πενυ τι τελεια που ειναι τα γλυκακια σου! θα τα κανω κι εγω σιγουρα στο Νικο στη γιορτη του.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...