Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Αν και είμαι ο πιο απαισιόδοξος άνθρωπος στον πλανήτη νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να δείξει κάτι το τεστ με τα ούρα. Αν κανονικά είσαι για Κυριακή ακόμα και το Σάββατο νωρίς είναι. Εγώ σου εύχομαι μια θετική χοριακή γιατί αυτό είναι το μετρήσιμο. ❤️ 

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από τον γιατρό μου και έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Έχω ξεκινήσει διέγερση από την Δευτέρα και η οιστραδιόλη μου είναι σχετικά χαμηλή (κάπου στα 200). Η μία μου ωοθήκη έχει ένα μικροσκοπικό ωάριο και η άλλη έχει 4 μετρήσιμα και άλλα 3 πιο μικρά. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα για να μου πει με σιγουριά και θα με δει πάλι τη Δευτέρα αλλά είναι πολύ συγκρατημένος. Γενικά είναι πολύ συγκρατημένος πάντα. Επειδή είναι η πρώτη μου διέγερση είναι καλά αυτά τα νέα ή τζάμπα βαράω ενέσεις; Ο γιατρός μου λέει πως πάμε καλά και στοχεύει στα 6, συγκεκριμένα μου είπε αν πάρω 6 θα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μου άλλαξε και τις ενέσεις αντί για Gonal θα κάνω Meriofert τώρα και τον ανταγωνιστή. Βραχύ πρωτόκολλο ανταγωνιστών κάνουμε. 

Κοριτσι καλησπερα. Ειναι νωρις για να δεις τον πραγματικο αριθμο. Στον πρωτο υπερηχο ξεκιναμε με ενδειξεις. Στον δικο μου πρωτο υπερηχο ειχα 5 μικρουλια σε καθε ωοθηκη. Μεχρι την ωοληψια ξεπερασαμε τα 30. Ειχαν γινει "μη μετρησιμα". Πηραμε 20. Ωριμα τα 18, γονιμοποιηθηκαν τα 15. Αποτελεσμα: 8 βλαστοκυστες. Οπως καταλαβαινεις.. δε χρειαζεται να λαβεις καν υποψιν σου αυτο τον υπερηχο. Ευχομαι να πανε ολα τελεια.. Καλη επιτυχια!❤

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

παει η κουζινα κοριτσια, δεν πουληθηκε. την ηθελε ο ανθρωπος, αλλα επειδη δεν μπορουσε να περιμενει μεχρι τελος Ιουλιου, προτιμησε μια αλλη. ηταν too good to be true!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!Θα προσποιηθώ ότι δεν διάβασα για τα παγωτά...κακούργες!!!

Πολλά κιλά μαζεμένα φεύγουν βρε κορίτσια,τί γίνεται??Σήμερα αρχίζω δίαιτα,αλλά επειδή έφαγα ήδη 2 μέρες κοτόπουλο και θα βγάλω πούπουλα στο τέλος,θα φάω μόνο ντοματούλες και ψωμάκι.Ελπίζω μέχρι το τέλος του καλοκαιριού να ξαναγίνω κορμάρα.Του Χάρη δεν του πολυάρεσε η ιδέα,αλλά καλύτερα να μου αρέσει εμένα αυτό που βλέπω στον καθρέφτη, παρά να είναι εκείνος ευχαριστημένος.

Άννα,δεν πειράζει για την κουζίνα,σίγουρα θα βρεθεί κάποιος.Να την βάλεις και στο aggeliopolis.

δικιο εχεις Χριστινακι. το θεμα ειναι να αρεσουμε πρωτα σ' εμας. καλη επιτυχια σε ολες μας κοριτσια!

τη κουζινα εκει την εβαλα πρωτα κι απο εκει την ειδε ο κυριος απο τη Λεσβο.

Διαφημίσεις

Λοιπόν,έφαγα τις ντοματούλες μου με μισή φέτα μαύρο ψωμί.Γενικά δεν τρώω ψωμιά,γιατί δεν μου αρέσουν,αλλά το έφαγα για να χορτάσω.Και οι ντομάτες χωρίς καθόλου λάδι,γιατί δεν το συμπαθώ ιδιαίτερα.Αν ήμουν τόσο λιγόφαγη και με τα γλυκά,τώρα δεν θα είχα κανένα πρόβλημα.

Πάντως,για να μην έχω πειρασμούς στο σπίτι,χτες το βράδυ έφαγα την τελευταία Lacta και τις 2 τελευταίες σοκοφρέτες.Κάτι σοκολάτες υγείας μου έχουν μείνει,αλλά δεν με συγκινούν και ιδιαίτερα.

Καλά δεν ξεκίνησα??Ε???ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???????????

Μπραβο Χριστινάκι!Μπήκες στο σωστό δρόμο.

-Αποτάσσεσαι τις σοκολάτες τέκνο μου Χριστίνα?(ειμαστε και καφε...η βάπτιση!)

-Απεταξάμην!!!!χαχαχαχαχαχα!!:):):)

Εγω μόλις κοίμισα τη μικρή,εφτιαξα το αγαπημένο μου καφεδάκι με γεύση αμαρετο και μπήκα να το απολαύσω παρεα με σας αλλά εσεις είστε όλες άφαντες!Που γυρνάτε σουσουράδίτσες!!???

Σήμερα φούσκωσα και μια πισινούλα που της πήραμε για το μπαλκόνι.Μόλις ζεστάνει λίγο ακόμη ο καιρός θα κάνουμε πλιτς πλατς στο σπίτι μας!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Γεια σας και απο μένα. Χριστινάκι πως πάει η πεινα???Μεταξια εσυ ξεκινησες ή σου φάνηκε δύσκολη?Μπορουσες να φας Χριστινα οποιοδήποτε κρεας.Και πρεπει να τρως οτι λεει η διαιτα και οχι να παραλειπεις πραγματα.Εγώ δευτερη μερα με τα φρουτακια μου, έφαγα μια φέτα καρπούζι.Πεινάωωωωωω

Υπομονη το βράδυ θα φάω τα μπιφτεκακια μου!!!

Σήμερα εχω ξεπατωθει.Μαζευω , μαγειρεύω...θα ρθουν οι κουμπαροι μας και το σπιτι μου ήταν βομβαρδισμενο τοπιο.Τωρα ψιλομαζευτηκε αλλά εχω κάτι ασιδέρωτα...ενα κρεβατι ολοκληρο!!!Ποτε δεν τελειωνουν ρε γαμωτο...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Δεν μπορώ να πω ότι πεινάω και το κυριότερο είναι ότι δεν σκέφτομαι τα γλυκά.Δεν έφαγα κρέας γιατί είχαμε κοτόπουλο χτες και προχθές και δεν ήθελα άλλο,δεν τρελαίνομαι για κρέατα.Αύριο όμως θα το φάω το μπιφτεκάκι μου!Γιατί πρέπει να τα τρώω όλα?Το θέμα είναι να μην φάω περισσότερα από αυτά που λέει.Δεν πειράζει μωρέ,ας μην χάσω 20 κιλά,ας χάσω 10.Και πάλι θα είμαι πολύ ευχαριστημένη!Απλά το καθυστέρησα για άλλη μια φορά και ακόμα ένα καλοκαίρι με έχει βρει τροφαντή!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου! Ευτυχώς ήρθε από νωρίς η μαμά μου και πήγε το μικρό στην παιδική χαρά και μετά τον πήρε σπίτι της! Θα μου τον φέρει το βράδυ! Και έχω μια ωραία ησυχία και κάνω τις δουλειές μου! Χωρίς το Γιώργο να ανακατεύει κουβάδες και σκούπες! Λείπει και ο Μπάμπης ακόμα στη δουλειά, οπότε έχω μέλλον με σφουγγαρίσματα και ξεσκονίσματα.. (τώρα αυτό καλό είναι;;;))

EkcAp3.png

κι εγω στην ιδια φαση ειμαι. εχει παει ο Παναγιωτης τα παιδια στις κουνιες κι εγω μαζευω τα σιδερωμενα, εβαλα πλυντηριο κι εχω αρχισει δειλα δειλα να κατεβαζω τα καλοκαιρινα μας. ειδες τι ωραια που εκμεταλευομαστε τις στιγμες ηρεμιας; χαχα!!

Aς συμπαρασταθώ κι εγώ.Μόλις κοιμήθηκε η μικρή και έχω να πλύνω το μπάνιο και να σιδερώσω:(Εχω την ελπίδα να τελειώσω νωρίς και να έχω ακόμη όρεξη να κάνω το αφρολουτράκι μου και να βάψω κανα νύχι...

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Α,Αννούλα ήθελα να σου πω για την κουζίνα.Βαλε εσυ την αγγελία απο τώρα καλύτερα γιατί δεν ξέρεις πότε θα την δει ο ενδιαφερόμενος..Εγώ πουλούσα το ψυγείο μου κ πόσο καιρό δεν το ζητούσε κανείς.Αλλά ανανέωνα συνεχώς την αγγελία στην χε και την έβαλα κ στο παρεντς κ ξαφνικά το ζητούσαν τρεις!!!Και περίμεναν να παραλάβω και το καινούριο για να το δώσω.

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Aς συμπαρασταθώ κι εγώ.Μόλις κοιμήθηκε η μικρή και έχω να πλύνω το μπάνιο και να σιδερώσω:(Εχω την ελπίδα να τελειώσω νωρίς και να έχω ακόμη όρεξη να κάνω το αφρολουτράκι μου και να βάψω κανα νύχι...

α καλα! εσυ το χοντρυνες! αφρολουτρο και νυχια; περασμενα μεγαλεια και διηγωντας τα να κλαις!

ευχαριστω για τις συμβουλες. θα τη βαλω τωρα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...