Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Αν και είμαι ο πιο απαισιόδοξος άνθρωπος στον πλανήτη νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να δείξει κάτι το τεστ με τα ούρα. Αν κανονικά είσαι για Κυριακή ακόμα και το Σάββατο νωρίς είναι. Εγώ σου εύχομαι μια θετική χοριακή γιατί αυτό είναι το μετρήσιμο. ❤️ 

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από τον γιατρό μου και έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Έχω ξεκινήσει διέγερση από την Δευτέρα και η οιστραδιόλη μου είναι σχετικά χαμηλή (κάπου στα 200). Η μία μου ωοθήκη έχει ένα μικροσκοπικό ωάριο και η άλλη έχει 4 μετρήσιμα και άλλα 3 πιο μικρά. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα για να μου πει με σιγουριά και θα με δει πάλι τη Δευτέρα αλλά είναι πολύ συγκρατημένος. Γενικά είναι πολύ συγκρατημένος πάντα. Επειδή είναι η πρώτη μου διέγερση είναι καλά αυτά τα νέα ή τζάμπα βαράω ενέσεις; Ο γιατρός μου λέει πως πάμε καλά και στοχεύει στα 6, συγκεκριμένα μου είπε αν πάρω 6 θα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μου άλλαξε και τις ενέσεις αντί για Gonal θα κάνω Meriofert τώρα και τον ανταγωνιστή. Βραχύ πρωτόκολλο ανταγωνιστών κάνουμε. 

Κοριτσι καλησπερα. Ειναι νωρις για να δεις τον πραγματικο αριθμο. Στον πρωτο υπερηχο ξεκιναμε με ενδειξεις. Στον δικο μου πρωτο υπερηχο ειχα 5 μικρουλια σε καθε ωοθηκη. Μεχρι την ωοληψια ξεπερασαμε τα 30. Ειχαν γινει "μη μετρησιμα". Πηραμε 20. Ωριμα τα 18, γονιμοποιηθηκαν τα 15. Αποτελεσμα: 8 βλαστοκυστες. Οπως καταλαβαινεις.. δε χρειαζεται να λαβεις καν υποψιν σου αυτο τον υπερηχο. Ευχομαι να πανε ολα τελεια.. Καλη επιτυχια!❤

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

αυτο ειπα κι εγω. αλλα ειναι και η απογοητευση που σου μενει. να ειμαστε 10 χρονια φιλοι και να σου λενε οτι τους κοιτας στη τσεπη, πως να μη τα παρω στο κρανιο; κι ολα αυτα επειδη εφαγα κολλημα με το συγκεκριμενο φορεμα. οταν της ειπα οτι ρωτησα τιμη και ειχε 300 ευρω αρχισε το πανηγυρι. μεσα μια νυχτα αποφασισαν να μη βαφτισουν το παιδι κι ας πηρα πρωτη εγω τηλεφωνο και ζητησα συγγνωμη που την επρηξα με το φορεματακι κι ας της ειπα οτι θα τα φτιαξουμε ολα μονες μας και θα μας ερθουν πιο οικονομικα. η απαντηση ηταν "δεν ξερω αν θα βρω χρονο να συναντηθουμε να τα φτιαξουμε"! και οι συζητησεις αυτες εγιναν πριν 11 μηνες.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και πάλι!!

Πένυ,φοβερή η δίαιτα,μια χαρά χορταίνεις με αυτά και μάλιστα είναι πράγματα που μπορώ να φάω και δεν με πειράζουν λόγω ευερέθιστου εντέρου.Θα την αρχίσω αμέσως!Βέβαια είναι αστείο να την κάνεις και εσύ μαζί μου,μια και είμαστε η μέρα με την νύχτα στα κιλά!!

Κορίτσια,καλά κάνετε και βάζετε για νονές τις αδερφές σας.Και εμένα η θεία μου με βάφτισε,αυτή που μένει μαζί μας και φυσικά μου έχει σταθεί παραπάνω κι από μάνα όλα αυτά τα χρόνια.Τον Χάρη πάλι που τον βάφτισε ένας άσχετος,έχει να τον δει από τότε που του έβαλε λάδι.Και το καλύτερο είναι ότι ο τύπος είναι παπάς και θα έπρεπε να μετράει αλλιώς η έννοια του πνευματικού παιδιού γι'αυτόν...

Καλή εβδομάδα εύχομαι σε όλες!!

Γεια σας! Πολύ ωραία περάσαμε σήμερα, το πρωί παιδική χαρά, καφεδάκι και φαγητό. Το απόγευμα στα γενέθλια ήταν πολύ ωραία, είχε και πολλά παιδάκια και ευχαριστήθηκε ο Γιώργος παιχνίδι και χορό! Φυσικά ευχαριστήθηκε και φαΐ και γλυκά, αλλά κι εμείς δεν πήγαμε πίσω. Αστεία, αστεία, αν εξαιρέσω τις μέρες που ήμουν άρρωστη και δεν έτρωγα, γενικά το έχω παρακάνει τελευταία με τη μασαμπούκα, πρέπει να βάλω φρένο, σε κανένα μήνα θα πάμε και για μπάνιο..

Τώρα σίγουρα όλες κοιμάστε, οπότε όνειρα γλυκά!

Παρεμπιπτόντως κι εμένα το Γιώργο η αδερφή μου και μια καλή μου ξαδέρφη τον βάφτισαν!

EkcAp3.png

Γεια σας και πάλι!!

Πένυ,φοβερή η δίαιτα,μια χαρά χορταίνεις με αυτά και μάλιστα είναι πράγματα που μπορώ να φάω και δεν με πειράζουν λόγω ευερέθιστου εντέρου.Θα την αρχίσω αμέσως!Βέβαια είναι αστείο να την κάνεις και εσύ μαζί μου,μια και είμαστε η μέρα με την νύχτα στα κιλά!!

Α!! Πολύ θετική σε βλέπω!! Εγώ απο τώρα σκεφτομαι την Τριτη και το Σαββατο με τα φρούτα...Εγώ θυμαμαι την είχα ξεκινησει μεσα στα Χριστουγεννα.Πηγαιναμε σε γιορτες και δεν έτρωγα τιποτα εγώ ουτε και ο Πανούλης μου για συμπαράσταση (τι γλυκας). Ελεγα ότι θα τη χαλασω του Αι Γιαννιου που θα πηγαιναμε στον θειο μου.Μολις φτάσαμε και μου έλεγαν ολοι πως έχω αδυνατίσει πήρα τα πανω μου και τελικά εφαγα μόνο μαρουλι!!Την πρώτη βδομαδα θα πεινασεις αλλά μετά απο 15 μερες (που θα χεις χάσει και 5 κιλά εγώ τόσα έιχα χασει και την ξεκινησα στα 75).Καθε φορά που τη χαλας έρχεσαι 3 μερες πίσω. Μετά το δευτερο δεκαπενθήμερο κάνεις 15 συντήρηση δηλ τρως πάλι τα ίδια πράγματα αλλά με τυχαία σειρα και μετά πάλι το ίδιο προγραμμα.Αν δεν βαρεθείς και δεν σιχαθεις τα φαγητά θα χασεις πολλα κιλά. Η μανα μου έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης έτσι (50) , η θεια μου 30, η αδερφή μου 20 ,η ξαδέρφη μου 20 και εγώ 17.Στα λέω για να πάρεις τα πάνω σου!!!Από τότε δεν έχει παρει καμια τα κιλα μόνο εγώ λογω εγκυμοσύνης.Ειναι ιατρική σκαρντεϊλ λέγεται και την παραδεχτηκε και η διαιτολογος μου αν και μου ειπε οτι έιναι αρκετά αυστηρη.Από σήμερα ξεκινάω και εγώ.Το παρακανα με τα γλυκα και τα σουβλάκια!!

Αντε και όταν συναντηθούμε (μακαρι να τα καταφέρω και εγώ) δεν θα χουμε και πολυ διαφορά γιατί εγώ δεν θα χάνω με τετοιο ρυθμο που θα χανεις εσύ.

Σημερα πάω Κορινθο να παραδώσω την απογραφη.Ουφ να φύγει και αυτό απο πάνω μου...Θα πάω και μια βόλτα στα μαγαζιά μπας και μου αλλαξει η διαθεση λιγο. Χτες το βράδυ είχα πάει στα ανιψάκια μου και με πήρε πάλι απο κάτω....Που θα παει θα συνέλθω...

Φιλακια!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα !

Πένυ,

ευχαριστούμε για την δίαιτα... κάτσε να την μελετήσω να ειδώ τί πρέπει να ψωνίσω...

...είμαι αδιάθετη και πονάωωωωωω ) εκτός βέβαια από τη νύστα που με έχει χτυπήσει "κατακούτελα" !!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου και καλη εβδομαδα να εχουμε!

εχω μια χαρα σημερα, αλλο τιποτα! μπηκα για μπανιο το πρωι και οπως με ειδα στον καθρεφτη μου φανηκα λιγο ξεπρησμενη. ανεβαινω στη ζυγαρια και τι να δω; 3 κιλα κατω η δικια σου! δεν εχω ιδεα πως τα εχασα, αλλα ελπιζω να μη τα βρω πουθενα!

καλημερα κοριτσακια μου και καλη εβδομαδα να εχουμε!

εχω μια χαρα σημερα, αλλο τιποτα! μπηκα για μπανιο το πρωι και οπως με ειδα στον καθρεφτη μου φανηκα λιγο ξεπρησμενη. ανεβαινω στη ζυγαρια και τι να δω; 3 κιλα κατω η δικια σου! δεν εχω ιδεα πως τα εχασα, αλλα ελπιζω να μη τα βρω πουθενα!

....Άννα εδώ είναι τα κιλά σου βρε !!! Τα βρήκα εγώ !!!!:-P:razz::-P

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!Τί κάνετε??

Κι εγώ 2 κιλά μείον και αυτό επειδή δεν έφαγα πολλά γλυκά αυτές τις μέρες.Πού να ξεκινήσω και την δίαιτα!!

Πένυ,τώρα που είπες το όνομά της,έχω το βιβλίο του τύπου που την έγραψε.Μάλιστα έχει και εναλλακτικές για αυτούς που αγαπούν το κρέας, για όσους είναι καλοφαγάδες και για τους γκουρμέ τύπους!Οι μέρες με τα φρούτα μια ιδέα είναι,όπως και όλα στην ζωή,ειδικά όταν το αποτέλεσμα σε ανταμοίβει!!

Κατά τα άλλα,πρέπει να βγάλω τα καλοκαιρινά και να κάνω και πεντικιούρ, γιατί ακόμα με τις μπότες κυκλοφορώ.:mad:

καλημέρα!Μάλλον είναι η εποχή της απώλειας!!!

Χθες πήγα στο γιατρό μου και με την ευκαιρία ζυγίστηκα και....ναι έχασα τα τρια επιπλέον κιλά που είχα πάρει!!!!ΓΙΟΥΠΙ!!!!Είμαι και πάλι όπως πριν μείνω έγκυος!Βέβαια το σώμα άλλαξε αλλα οκ δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας...

Πάντως απορώ πως τα έχασα γιατί,χωρίς πλάκα, τρωω καθημερινά δυο παγωτά ξυλάκια!...

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Ποπη ασε με στον πονο μου! το μονο γλυκο που δεν μπορω να αντισταθω ειναι το παγωτο κι ακομα δεν εχω φαει ουτε μισο! λοιπον οποια βρει τα κιλα της να τα καψει αμεσως γιατι εχω και τον κιλομαγνητη και μου φαινεται θα τα βρω μαζεμενα εγω.

Καλημερα ειπα; δεν ειπα! συγχιστηκα με τα ξυλακια πρωι πρωι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...