Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Καλημερα κορίτσια.Μπήκα στα γρήγορα πριν ξεκινήσω δουλειά να σας γράψω.Ολο γύρω γύρω το φέρνω για να μην κάνω δουλεια...Αννα μου καλές οι δίαιτες των διαιτολογων αλλά χανεις πολυυυυ αργά.Τόσο που κάποια στιγμή χανεις την υπομονή σου.Πηγαινα σε διαιτολογο και εγώ μετά την εγκυμοσύνη και αφού εχασα τα πρώτα 4 κιλά μετά επαιζα με τα γραμμαρια καθε 15 μέρες. Μετά από 6 μήνες έχασα 6 κιλά ενώ εκεινη μου υποσχονταν 10 σε 4 μήνες!! Ετσι απογοητεύτηκα και τα παράτησα. Σε αυτή τη δίαιτα χανεις πολλά στην αρχή σε κάποια φάση κολλάς όπως σε όλες τις δίαιτες μπορεί και για μηνα αλλά αμα ξεκολλήσεις πέφτουν παλι βροχή τα κιλα!!!

Σαντυ καλες βόλτες!!!

Φιλιά τα λέμε μάλλον το βραδάκι πάλι!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

love4four σ' ευχαριστω πολυ. το ιδιο κι εσενα Χριστινακι. χαιρομαι που σας αρεσε το σετ "ανεμοβλογια" χαχα! εγω τελειωσα με τα παντα! το εχεις καταλαβει οτι μενουν 2 εβδομαδες; σαν ψεμματα μου φαινεται. ολον αυτον τον καιρο ελεγα εχουμε ακομα και ξαφνικα συνειδητοποιω οτι θελουμε ακομα 15 ημερες και μ' επιασε ενας πανικος μηπως ο παπας δεν το σημειωσε κι εχει κλεισει κι αλλη βαφτιση ή μηπως με ξεχασουν απο τα γλυκα και το στολισμο. στο ανθοπωλειο πηγα κι ολα οκ, θα παρω την επομενη εβδομαδα κι αυτην με τα γλυκα να το επιβεβαιωσω. στην εκκλησια ειναι βλακεια να παρω; λετε να με περασουν για τρελλη;

χαχαχα!!!κι εγω θα παρω στην εκκλησια!!!!!χιχιχιχιιχιχι!!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

καλημέρααααααα:D:D:D:D

Ποια δίαιτα λέτε καλέ?Τωρα είναι η εποχή του παγωτού,δεν είναι καιρός για δίαιτες!;)

Εγω στην εγκυμοσύνη πήρα 13 κιλά,στο 6μηνο πάνω τα έχασα όλα χωρίς δίαιτα-γυμναστική ή το οτιδήποτε και μετά με τις γουρουνιες μου να τρωω γλυκά συνέχεια πήρα 3 κιλάκια:shock:

Τωρα νομίζω οτι είμαι πάλι στα κιλά μου,δεν έχω ζυγιστεί βέβαια:tongue:Λετε να παθω κανα σοκ αν ανέβω στη ζυγαριά?:lol::lol:

Το θέμα με μενα είναι οτι δεν ζω χωρίς σοκολάτα!Σοβαρά...νιώθω άρρωστη αν περάσει μια μερα χωρίς να φαω εστω ενα μικρό σοκολατάκι.Ειμαι chocoholic(ετσι λέγεται??)

Το αστείο είναι οτι μια φορά μικρή ειχα λιποθυμήσει και τι μου βρήκαν λέτε???Υπογλυκαιμία!!!:shock::shock::shock::shock::shock:Αν είναι δυνατόν!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

καλημερα κοριτσακια μου. τι κανετε; ηρθε πριν λιγο η πεθερα μου και πηρε τα παιδια και θα τα παρω το βραδυ! ο,τι πρεπει για φασινα, γιατι το σπιτι μου εχει γινει της ντροπης. το παρατησα στο ελεος του το καημενο με τις μπομπονιερες και τα αλλα. οποτε σας φιλω για την ωρα, παω να πιω δυο γουλιες καφε στο μπαλκονι μου και αρχεται η συνεδριασις! θα σας παρακολουθω στα διαλλειματα μου. φιλιααααααααααα!!!!!!!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Γεια σας κόρες!!!Τί κάνετε??Τελικά όλο για παγωτά,σοκολάτες και τα σχετικά μιλάμε...την βάφλα Σάντυ δεν θα την σχολιάσω...

Πήγα σε μια βάφτιση το πρωί και πήρα μια τέλεια μπομπονιέρα,χειροποίητη κορώνα για να την κρεμάσεις στον λαιμό.Μάλλον από ορείχαλκο είναι και είναι και σφυρήλατη.Ενθουσιάστηκα!!Περιμένω και το αγγελάκι της Άννας, τελικά τώρα τελευταία πιο πολύ χαίρομαι με αυτά,παρά αν μου δίνανε ένα κολιέ από διαμάντια!(Αυτό δεν θα το φορούσα με τίποτα...)

Χτες έκανα μια διαπίστωση.Επειδή μένω κοντά σε εκκλησίες,άκουγα πάντα τις κόρνες των αυτοκινήτων που μεταφέρουν τις νύφες.Λοιπόν,από το Πάσχα και μετά επικρατεί μια ησυχία,άλλο πράγμα.Ο κόσμος δεν παντρεύεται πια,μια και δεν υπάρχει ρευστό.Μόνο βαφτίσεις γίνονται,μια και αυτές δεν μπορείς να τις αποφύγεις.

Πένυ,περιμένουμε και την δική σου δίαιτα και...ο σώζων εαυτόν σωθήτω!!!

Σας φιλώ πολύ!

Διαφημίσεις

μολις τελειωσα τη φασινα. εκανα το μισο σπιτι, αλλα ξεστρωσα το σαλονι κι επλυνα και το χαλι. βαριεμαι να κανω το υπολοιπο τωρα. λεω να ευχαριστηθω την ηρεμια του σπιτιου. παω να ξαπλωσω και να χαζεψω τηλεοραση. Σαντυ κι εγω τη βαφλα οπως ειδες την αφησα ασχολιαστη γιατι εδω τρεις ημερες το εχω βουλωσει λιγο το στοματακι μου. οχι τιποτα ιδιαιτερο, απλα αποφευγω τις πολλες "κακοτοπιες". δεν ειμαι ακομα σε φαση να μπω σε προγραμμα. αυτα για την ωρα. καλο μεσημερι!

Πενυ, για τις ιστολογικες που ρωτησες στο fb, εκανα μια μικρη ερευνα κι απ' ο,τι καταλαβα θα σου δειξουν το αιτιο που το μωρακι σου δεν τα καταφερε. δηλαδη αν υπηρχε προβλημα στην κυκλοφορια του αιματος ή αν υπηρχαν καποιες χρωμοσωματικες ανωμαλιες. το καλυτερο ειναι βεβαια να περιμενεις τα αποτελεσματα και να δεις τι θα σου πει ο γιατρος σου.

που είστε φιλεναδίτσες?

Εμεις κάναμε μια βολτούλα το μεσημεράκι για καροτσάδα και γυρίσαμε...τώρα κοιμηθηκε και η μικρή οπότε κάνω ησυχία!Αν δεν ήταν Κυριακή,που γίνεται χαμός,θα πηγαίναμε για μπανάκι.

Αννούλα τι έκανες με τον παπα κ την εκκλησία?Ξαναμιλήσατε?

sDmPp3.png

QVD3p2.png

δεν τους πηρα ακομα. αυριο μαλλον θα παρω. ωραια μερα ειχε σημερα. πολυ ζεστη. μπορει να μην πηγα βολτα, αλλα ειχα την ευκαιρια να καθαρισω το βρωμερο σπιτι μου και ειμαι εξισου ευχαριστημενη. οταν ειναι τακτοποιημενο και καθαρο το σπιτι εχω αλλη διαθεση.

Διαφημίσεις

Σε καταλαβαίνω...εγω απο τότε που έπλυνα τα χαλιά σαν να μην μπορώ να συμμαζευτώ!Επλυνα το μπαλκόνι και τα χαλιά,έκανα τα τζάμια,σκούπισα σφουγγάρισα ξεσκόνισα και πάλι μες τη μπίχλα νομίζω οτι ζω!Επειδή τωρα με τη ζεστούλα εχω συνέχεια ανοιχτά,μπαίνουν μες το σπίτι κάτι χνουδωτά απο τα δέντρα και γεμίζω σκόνες...εχω και σκούρα έπιπλα(τι το θελα!?)και κάνει μπαμ η σκόνη σαν να εχω να καθαρίσω χρόνια!

Αντε πήγαινε αύριο στην εκκλησία να ηρεμήσεις και συ.Αλήθεια,ποιος θα βαφτίσει την κουκλίτσα σου?

sDmPp3.png

QVD3p2.png

μου ειχε προτεινει να βαφτισει και το Νικο, αλλα τοτε ειπαμε οτι ετσι κι αλλιως ειναι θεια και παντα θα εχει καλη σχεση με το παιδι. στην περιπτωση της Ελενης παλι ενα αλλο φιλικο ζευγαρι ηταν να τη βαφτισει, αλλα οι ανθρωποι και οι αληθινες σχεσεις φαινονται οταν μπουν στη μεση τα οικονομικα. ετσι τα τσουγκρισαμε, χαλασαμε τη φιλια μας (που τελικα σκατα φιλια ηταν) και μπηκε νονα η αδερφη μου.

ναι και μεις το λεγαμε αυτο,οτι πάντα θα είναι η θεια της όμως επειδή εγω έχω μια νονα η οποία μέχρι και φέτος μου έφερε λαμπάδα(σοβαρά!),ετσι θέλω και το κοριτσάκι μου κάθε Πάσχα να έχει τη λαμπάδα της.Ειδικά στα μικρά παιδάκια αυτό μετράει πααααρα πολύ.

Θυμάμαι απο τη νονα της αδερφής μου που την είδαμε μόνο...στη βάφτισή της!Αφαντη μετα...πολύ κρίμα.

Και αν μπουν και τα οικονομικά στη μέση...αστα!Καλύτερα που τα τσουγκρίσατε τώρα,πριν τη βάπτιση παρά μετά!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...