Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

σας ευχαριστω κοριτσακια μου! ξεχασα να σας πω οτι η κουζινα μου μαλλον πουληθηκε! με πηρε ενας κυριος απο τη Λεσβο προχθες και μου ειπε οτι τη θελει! επισης βρηκα φορεμα απο μια φιλη σουπερ και τσαμπε! ειμαι πολυ χαρουμενη και αρκετα ξαλαφρωμενη.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

peny να χαιρεσαι τον κωσταντη!!!

αννα μου τελεια ολα, θα στο ξαναπω!!!!να χαιρεσαι κι εσυ την ελενιτσα σου, αν και αβαπτιστη. να χαιρομαι κι εγω τους γονεις μου!!!!

πως τα πατε?εμεις τα εχουμε σχεδον ολα ετοιμα!!!αυριο θα φτιαξουμε και τα βαζακια!!!εγινε τελειο το γλυκο!!!!πηρα και το νυφικο μου και καθε φορα που το βλεπω, ολο πιο υπεροχο μου φαινεται!!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

love4four σ' ευχαριστω πολυ. το ιδιο κι εσενα Χριστινακι. χαιρομαι που σας αρεσε το σετ "ανεμοβλογια" χαχα! εγω τελειωσα με τα παντα! το εχεις καταλαβει οτι μενουν 2 εβδομαδες; σαν ψεμματα μου φαινεται. ολον αυτον τον καιρο ελεγα εχουμε ακομα και ξαφνικα συνειδητοποιω οτι θελουμε ακομα 15 ημερες και μ' επιασε ενας πανικος μηπως ο παπας δεν το σημειωσε κι εχει κλεισει κι αλλη βαφτιση ή μηπως με ξεχασουν απο τα γλυκα και το στολισμο. στο ανθοπωλειο πηγα κι ολα οκ, θα παρω την επομενη εβδομαδα κι αυτην με τα γλυκα να το επιβεβαιωσω. στην εκκλησια ειναι βλακεια να παρω; λετε να με περασουν για τρελλη;

Διαφημίσεις

Άννα,πάρε στην εκκλησία,να σου φύγει η ιδέα.Τόσοι περίεργοι πάνε και ρωτάνε διάφορα,εσένα θα παρεξηγήσουν??Νομίζω ότι πρέπει να πας και κάτι χαρτιά από πριν,εδώ τουλάχιστον έτσι έχω ακούσει.Εκτός και αν ο παπάς τα θέλει εκείνη την μέρα.

Αννουλα εμας μας ζητησε να παμε απο τη μητροπολη να πληρωσουμε το παραβολο και να παμε ενα χαρτι απο εκει πριν τη βαπτιση(για να δει οτι πληρωσαμε μαλλον...)δεν παιρνεις να τον ρωτησεις καλου κακου μην τρεχεις τελευταια στιγμη?

Α,ξεχασα να σου πω...γιουπιιιιιι που βρηκες φορεμα!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!Πριν απο λίγο τελειωσα τα ποπ κεικς που έφτιαξα να κεράσει ο Κωσταντής μου στο σχολείο τη Δευτέρα.Να του φανεί και αυτού κατι γιατί φέτος γιορτή δεν κάνω.Εχω πολλές τύψεις για τον μικρό μου που άλλες χρονιές το σπίτι ήταν γεμάτο αλλα δεν έχω όρεξη και κέφι για πολλά πολλά.Μεταξύ μας θα ψήσουμε ένα μεζε το βράδυ ίσα ισα για το παιδάκι.

Χρονια πολλά στη μελλουσα Ελενίτσα και στους γονείς της Χριστινας!!!

Με τη δίαιτα δεν σας έχω ξεχάσει έψαξα και δεν τη βρήκα αρχικά αλλά θα ψάξω καλύτερα και θα τη βρώ μόλις περάσει η μπορα της αογραφής που τελιώνει άυριο και έχω ένα κάρο να γράψω!!!!!!

Φιλιά πολλά πολλά σε όλες

Ja5zp3.png

D42op3.png

Ουφ, έσκασα, σιδερώνω. Ατέλειωτα είναι τα άτιμα.. Να τελειώνω, να κάνω ένα μπανάκι και θα πάμε για καφεδάκι μετά με τον αντρούλη μου. Θα αφήσουμε το μικρό στους γονείς μου και θα πάμε τα δυο μας. Ο μικρός θα πάει αύριο πάλι βόλτα. Πήγαμε και νωρίτερα στην παιδική χαρά και ξέσκασε! Κυνηγούσε κι ένα κοριτσάκι! Να μαθαίνει από μικρός! Χριστίνα νότια να χαίρεσαι τους γονείς σου! Και καλοφόρετο το νυφικό! Είμαι σίγουρη ότι είναι υπέροχο! Αχ, έχω τρέλα με τα νυφικά!!!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Άννα,δεν ξέρω ακριβώς τί χαρτί είναι αυτό,αλλά στην εκκλησία που έχω γνωστούς κλείνουν πολλές φορές ημερομηνίες για να καπαρώσουν την ώρα και μετά δεν πάνε.Αυτό λοιπόν το καταλαβαίνουν οι άνθρωποι εκεί τελευταία στιγμή,γιατί δεν τους έχουν φέρει τα χαρτιά λίγες μέρες πριν το μυστήριο.Τώρα τί χαρτιά είναι αυτά,δεν έχω ιδέα.

Πένυ μην μας ξεχάσεις!!Είσαι η τελευταία μας ελπίδα!!!:P

Δεν πειράζει που δεν έκανες φέτος γιορτή.Του χρόνου θα εξιλεωθείς!Κοίτα να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις και έχει μπροστά του πολλές γιορτές που θα του μείνουν αξέχαστες.;)

εχω μια διατροφη που μου την εδωσε μια κοπελα απο το parents. ειναι απο διαιτολογο. εγω βεβαια δεν αξιωθηκα να την αρχισω ποτε. ευχομαι να πιασει τοπο σ' εσας.

Πρωινα(εχεις 5 επιλογες,διαλεγεις εσυ ποιο θελεις να φας καθε μερα)

1 επιλογη:

1 ποτήρι γάλα με 1,5%λιπαρα ή ενα γιαουρτακι 2%

4 κουταλιες δημητρικα ή βρωμη ή 3 φρυγανιες ολικης

1 φρουτο ή χυμο απο ενα πορτοκαλι

2 επιλογή:

2 φετες ψωμι ολικης ή 3 φρυγανιες

1 κουταλακι ταχινι ή μαργαρινη

2κουταλακια μελι

3 επιλογη:

60 γρ τυρι με λιγα λιπαρα

1/2 κουλουρι θεσσαλονικης

4 επιλογη:

2 φετες ψωμι ολικης ή 3 φρυγανιες

2 κουταλια απο το εξης μιγμα(παιρνεις ενα ταχινι σκετο προσθετεις 2-3 κουταλιες αλεσμενους αναλατους ξηρους καρπους λιγο μελι+2 κουταλιες ελαιολαδο το ανακατευεις καλα)

5 επιλογη:

1 τοστ με 1 φετα τυρι με λιγα λιπαρα+1 φετα γαλοπουλα

Δεκατιανο:

1 φρουτο ή 1/2 ποτηρι χυμο ή 2 δαμασκηνα/βερικοκα ξερα

1 κουταλια ωμους &αναλατους ξηρους καρπους(ειναι περιπου 5 κομματια,δεν ξερω αν εχεις δοκιμασει αναλατους ξηρους καρπους εγω τωρα πρωτη φορα δοκιμασα κ μου αρεσανε παρα πολυ ,υπαρχουν κασιους ,αιγινης κ αλλα)

ή 1 μπαρα δημητριακων

1 μερα

Μεσημερι:

120γρ ψαρονεφρι

100 γρ ρύζι ή φετα ψωμι

1 σαλατα

Απογευματινο:

2 φρουτα

1 γιαουρτακι 2% ή 5 ξηρους καρπους

Βραδυ:

1)επιλογη

1 τοστ με μια σαλατα ή με ενα φρουτο

2 επιλογη

1 ποτηρι γαλα 1,5% ή 1 γιουρτακι 2%

3 κουταλιες δημητρικα

1 φρουτο

2 μερα:

μεσημερι

250 γρ λαχανικα γιαχνι

60γρ τυρι με λιγα λιπαρα

1 φετα ψωμι

1 σαλατα

βραδυ

2 φετες του τοστ

ψητα μανιταρια

30γρ τυρι

(αντι για μανιταρια μπορεις να φας σαλατα)

3 μερα:

200 γρ οσπρια

1 φετα ψωμι

60 γρ τυρι

σαλατα

βραδυ:

1αλαδωτη πιτα ή κυπρικη πιτα

με 1 σουβλακι κοτοπουλο κ ντοματα κρεμμυδι μουσταρδα(εγω ετρωγα γυρο χιχιχιχιχι απλα εβγαζα το λιπος)

4 μερα

μεσημερι

1 μεριδα ψαρι

1 φετα ψωμι ή 100 γρ πατατα

1 σαλατα

βραδυ

1)επιλογη

2 επιλογη

3 κουταλιες δημητρικα

1 φρουτο

5 μερα

μεσημερι

200γρ ζυμαρικα (εγω τρωω ολικης ειναι ποιο νοστιμα)

3 κουταλιες σαλτσα

2 κοφτες κουταλιες παρμεζανα

1 σαλατα

βραδυ

1 επιλογη

1 σαλατα με 70 γρ τονο ή με 80γρ κοτοπουλο ή με 60 γρ τυρι

1 φετα ψωμι

2 επιλογη

1 ολοκληρο αυγο+2 ασπραδια κ μπορεις να βαλεις μεσα μανιταρια,κρεμμυδι,πιπερια

1 φετα ψωμι

σαλατα

6 μερα

1 μεριδα ψαρι

1 φετα ψωμι ή 100 γρ πατατα

1 σαλατα

(μπορεις να φας κ ψαροσουπα αν σου αρεσει)

βραδυ

1)επιλογη

2 επιλογη

3 κουταλιες δημητρικα

1 φρουτο

7 μερα

κοτοπουλο με μανιταρια,κρεμμυδια πιπεριες(συνταγη)

150 γρ στηθος κοτοπουλο χωρις την πετσα

1 φετα ψωμι 1 φλιτζανι λαχανικα

(αντι για ψωμι μπορεις να φας ρυζι)

βραδυ

1)επιλογη

2 επιλογη

3 κουταλιες δημητρικα

1 φρουτο

συνταγη:

1 κοτοπουλο

κρεμμυδια

πιπεριες

μανιταρια

4 κουταλιες ελαιολαδο

σκορδο

1?2 ποτηρι κοκκινο κρασι

1 κουπα χυμο ντοματας

μαιντανο

πελτε

καροτο

Βγαζουμε την πετσα απο το κοτοπουλο κ το σοταρουμε σταδιακα με το λαδι,τις πιπεριες,τα μανιταρια κ τα κρεμμυδια

Σβηνουμε με το κρασι.Ριχνουμε το χυμο ντοματας τον πελτε το καροτο κ το μαιντανο,αλατι πιπερι 1 φυλλο δαφνης

Το μαγειρευουμε σε χαμηλη φωτια χωρις να προσθεσουμε νερο γιαμια ωριτα περιπου

Οπως βλεπεις δεν σου γραφω δεκατιανα κ απογευματινα της καθε μερας γιατι ειναι τα ιδια για καθε μερα!!!!!

Επιτρεπονται 2 κουταλιες της σουπας λαδι ημερισιως(αν σου πεσει κ μιση κουταλια παραπανω δεν χαθηκε κ ο κοσμος)

Επισης επιτρεπονται 2 κουταλιες την ημερα ζαχαρη ή μελι(εγω επειδη ειμαι γλυκατζου το τρωω ειτε με το απογευματινο γιαουρτι ή το πρωι με το μιγμα απο ταχινι)

Αυτό είναι δίαιτα???Με τόσα πολλά πράγματα??Εγώ τρώω απειροελάχιστα μέσα στην μέρα,αν εξαιρέσεις τα γλυκά.Θα κάνω μια επιλογή από όλα αυτά,γιατί το γιαούρτι,για παράδειγμα,εγώ το τρώω για μεσημεριανό.Για βραδινό ούτε λόγος βέβαια,το δεκατιανό επίσης είναι άγνωστη λέξη.Έτσι όπως τα περιγράφω,θα έπρεπε να ήμουν σκελετωμένη.Πραγματικά είναι κρίμα να έχω επιπλέον κιλά εξαιτίας των γλυκών,αλλά αποφάσισα να το παλέψω.Σήμερα έφαγα μόνο ένα πουράκι και μια σοκοφρέτα.Για αρχή μια χαρά είναι.

Άννα μου,σε ευχαριστώ που την έγραψες!Για να δούμε τί θα καταφέρουμε!

Τι κάνετε; Κοιμάστε; Εγώ πριν λίγο ξάπλωσα. Πήγαμε για καφέ, αλλα τελικά τσακίσαμε μια θεϊκή βάφλα! Με μερέντα, μπισκότο, σαντιγί και παγωτό! Κάναμε και βόλτα μπας και χωνέψουμε, αλλά δεν! Να δω πώς θα κοιμηθώ τώρα! Καληνύχτα!

EkcAp3.png

Καλημέρα! Σηκώθηκα νωρίς σήμερα, για να προλάβω να βάλω πλυντήριο. Μετά θα πάμε βόλτα οικογενειακώς! Το απόγευμα έχουμε να πάμε σε γενέθλια, οπότε θα τα πούμε το βραδάκι πάλι!

Φιλάκια, καλά να περάσετε όλες!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...