Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πένυ μου,χαίρομαι που σε βλέπω λίγο καλύτερα!Βάλε την δίαιτα και ας πεινάσω,ούτως ή άλλως φαγητά δεν πολυτρώω.Είσαι η τελευταία μου ελπίδα!!!

Άννα,όλα είναι τέλεια!Καλά,αυτά τα αγγελάκια θα αφήσουν εποχή!!Εγώ πάντως θα το κρεμάσω μετά στον λαιμό,στο λέω από τώρα!!

Πολύ ωραία Αννα όλα!!Μπράβο!! Ποσο ωραία δένει η δαντέλα με τα πουπουλα!!Ανυπομονω να τα δω όλα μαζί!!Ε ρε φωτο που εχουμε να δούμε στο πρώτο δεκαημερο του Ιουνιου. Να βγάλετε και μόνες σας μην περιμένετε τον φωτογράφο

Χριστινακι είμαι λίγο καλύτερα απο χτες.Βγηκα για δουλειά χτες και μαζέυτηκα βράδυ στο σπιτι. Πιανω την κουβέντα με όλους και ξεχνάω τα δικα μου.Στο σπιτι αποφεύγω να έιμαι μόνη μου γιατί μου τη δίνει.Παντως εχω αρχίσει και γίνομαι πολύ νευρική με το παιδί και δεν ξερω γιατί. Δεν με γεμιζει τιποτα να κάνω.Θα δω την άλλη βδομάδα λέω να πάω κομμωτήριο μπας και φτιάξει λίγο η διαθεση μου.

Σημερα λέω να φτιάξω ποπ κεικς για να κεράσει τη Δευτερα ο Κωσταντης στον παιδικό.Δεν του κάνω γιορτή φέτος.Δεν έχω όρεξη μετά απο αυτό. Να κεράσει τουλάχιστον στον παιδικο να του φανει κάτι του παιδιου

Σαντυ άσε έχω καταστραφεί με την απογραφή!Χτες το ποσα γλυκά έφαγα...Από σήμερα ξεμπερδεύω και έτσι σταματανε και τα γλυκά

Χριστινα νοτια τα δοκίμασε η μανα μου τα παπουτσια και όντως κάνουν δουλεια. Εμεις το χειμώνα θα τα πάρουμε οικογενειακώς.Τα είδα τα φόραγε μια κοπελα στο νοσοκομειο δεν είναι και πολύ σουλουπωμενα αλλά αν κάνουν δουλεια και είναι χειμώνας κρύβονται κάτω απο τις φόρμες. Το καλο έιναι ότι έιναι ανετα και δερματινα όσο αθλητικά.Γιατί έγω τα φοράω συνέχεια τα αθλητικά και αν δεν έιμαι άνετη τα παρατάω.μου έιπαν όμως ΄ότι υπάρχουν και σε μαυρο γιατι αυτό το χρωματακι είναι μπλιαχ που έχουν στο site

Οσο για τη δίαιτα θα σας τη βάλω αλλά έχει πεινα σας προειδοποιω αλλά μόνο την π΄ρωτη βδομαδα μετά μπαινεις σε σειρα....Αν θέλεις την ξεκιναμε μαζί Χριστινα!!Οταν ήμουν 75 κιλα που την έιχα κάνει στις 15 μέρες έχασα 5 κιλα.Και απο Γενάρη μέχρι Ιουνη που την έκανα είχα πάει 58 κιλα. Θα την ανεβάσω μέχρι το βράδυ

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα !!!

Glitter,

Το τί κουτουλιά έχω φάει κι εγώ κι ο άντρας μου από τον μεγάλο ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΆΦΕΤΑΙ.... Σε νιώθω ! Μερικά σημεία ακόμα πονάνε ! Ευτυχώς όμως, φάση ήταν, και πέρασε....

Πένυ βάλε σε παρακαλώ την δίαιτα καμάρι μου μπας και ανέβει λιγάκι η ρημάδα η ψυχολογία μου της βαρέλως.... Να δω λίγο την ζυγαριά κάτω να έχει μπροστά το 6... μπας και αναθαρρήσω λιγάκι για να μπορώ να συνεχίσω...Και κάτι άλλο: είναι μόνο για 15 ημέρες ή μπορείς να την κάνεις συνεχόμενα ?????

κορνιλία,

Πολύ ωραία φάινονται όλα !!! Γειά στα χεράκια σου !!! Με το καλό !

Γειααααααααααααααααα!!!!!!!!!!Τί κάνετε τσούπρες??

Πένυ,όταν μπορέσεις βάλτην,δεν πειράζει αν πέσει πείνα,μόνο τα γλυκά με ενδιαφέρουν εμένα,οπότε αν το πάρω απόφαση τελείωσε.Άντε και έχω συνάντηση με τα κορίτσια μου σε λιγότερο από ένα μήνα και δεν θέλω να τρομάξουν όταν με δούνε!!!(Καλά,μην φανταστείτε,δεν είμαι και φάλαινα, αλλά όταν κάποτε ήσουν κορμάρα,σε πονάει να είσαι τώρα βοδάρα!!!)

Εσύ τί δίαιτα να κάνεις πουλάκι μου??Αφού είχες χάσει και άλλα με τους εμετούς.Δεν είπαμε να εξαφανιστείς στο τέλος!

Λοιπόν,την επόμενη φορά που θα βάλω "αγγελία",θα ζητήσω να τρώω και να μην παχαίνω!!

Για πρώτη φορά το σύμπαν έλαβε το μήνυμά μου και μου έστειλε την γαστρεντερίτιδα πακετάκι στην πόρτα μου!!!Ήδη έφυγε το πρώτο κιλάκι, απίστευτο και όμως αληθινό και πάω για τα επόμενα!Δεν ευχόμουν και τίποτα άλλο???:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Χριστίνα πλάκα κάνεις έτσι?(είμαι και ολίγον ξανθιά!)

και σου το'πα να προσέχεις βρε τι εύχεσαι!

Καθόλου!!!Μιλάω ειλικρινά!!!Μακάρι όλα όσα ευχόμουν να έβγαιναν αληθινά,αλλά μήπως αυτό σημαίνει ότι το σύμπαν έβαλε καινούρια κεραία και έχει καλύτερο σήμα??Δεν εξηγείται αλλιώς ότι αμέσως με άκουσε!!!Θα ζητήσω και άλλα και θα σας πω αποτελέσματα!!!:P:p

Καλημέρα! Χρόνια πολλά Πένυ μου στον Κωσταντή σου, να τον χαίρεσαι!

Άννα μου, επειδή ακόμα δεν έχεις βαφτίσει τη μικρή, θα σου ευχηθούμε επίσημα χρόνια πολλά του χρόνου! Ωστόσο να τη χαίρεσαι και με το καλό να πάρει το όνομά της!

EkcAp3.png

Καλημέρα!!!

Χρόνια πολλά στον Κωνσταντή μας και την Ελένη μας!!!Δεν έχει σημασία που δεν έχει βαφτιστεί ακόμα.Να είναι χιλιόχρονοι και γεροί και οι δυο τους και να οργανώσουμε και τους γάμους τους!!!

Πένυ,σου εύχομαι του χρόνου τέτοιο καιρό να έχεις φουσκωμένη κοιλίτσα και να πλησιάζει η ώρα της γέννας!!!Και για μάντεψε...θα σε παίρνει χρονικά να κάνεις και την χριστουγεννιάτικη βάφτιση που ονειρεύεσαι!!!:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...