Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Κορίτσια μού έδωσε ο μικρός μια κουτουλιά με το κεφαλάκι του κατά λάθος, πέθανα στον πόνο! Με βρήκε στο στόμα, στο πάνω χείλος και μάτωσε πολύ, πρήστηκε το στόμα μου, λες και έφαγα μπουνιά, σαν το Ρόκυ είμαι! Ο Γιώργος φυσικά ούτε που κατάλαβε τίποτα, έχει γερό κεφάλι!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κοριτσάκια:)

Σαντυ μου καλοσώρισες και πάλι!γερή και σιδερένια βρε κοριτσάκι!Η γαστρεντεριτιδα οσο απαίσια κι αν είναι,εχει και τα υπερ της εν οψει καλοκαιριου(3 κιλακια μειον στο αψε σβησε!)

Οι υπόλοιπες που είστε χαμένες?

Αννα μπράβο για τις μπομπο.Τι σου μένει ακόμη,θύμισέ μου

Η Πένυ μας πως είναι?Ελπίζω να ανέκτησε τις δυνάμεις της και να ξαναβρήκε το χαμογελο της!

Εγώ μετά τα χαλιά,σφουγγαρίζω μανιωδώς το σπίτι...πφφφ βαρεθηκα με το νοικοκυριο!:(

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Άννα λες να βάλω κανένα μάτι? Ακόμα πρησμένη είμαι, μου σκίστηκαν τα χείλια κι ο μικρός τρόμαξε και με κοιτούσε απορημένος!

Πόπη μου καλώς σε βρήκα κι εσένα! Όντως τα μείον 3 κιλά δε με χάλασαν καθόλου! Με χάλασε όμως ο καιρός σήμερα, χειμώνιασε πάλι; Αχ κι εγώ έχω δουλειές, πρέπει να βγάλω και τις κουρτίνες και να βάλω άλλες, να φτιάξω τη ντουλάπα, πώς βαριέμαι..!!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν,βάζω μια αγγελία εδώ:

Ζητείται επειγόντως μικρόβιο γαστρεντερίτιδας,με σκοπό την απώλεια κιλών.Κάθε προσφορά δεκτή.ΕΠΕΙΓΕΙ!!!!!!!!!!!!!!

θελω κι εγω Χριστινα. να τα παρουμε μαζι να μας κανουν καλυτερη τιμη!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

αχ τα κοριτσια μου χαζεψανε!!!βρε πατε καλα?ξερετε τι ευχεστε?να τρεχετε καθε δυο λεπτα στην τουαλετα!!!!απαπαππαα!!!!!οταν χασω εγω θα χασετε κι εσεις!!!μουχαχαχαχα!!!!!

Βρε,ας χάσω κανένα κιλό και ας στρατοπεδεύσω στην τουαλέτα!!

Εσύ πότε ακριβώς σκοπεύεις να χάσεις,για να ξέρω δηλαδή!!!

Βάλτε καμιά καλή δίαιτα,είμαι σε απόγνωση!!!!!!!!!!!!!!!!

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Καλησπέρα.Τι βλέπω μας έπιασε το καλοκαιρι και αρχισαμε τις δίαιτες?Εγω αυτές τις μέρες πολύ φαι και γλυκα.Παω με την απογραφή σε σπίτια και με κερνανε γλυκα τα τρώω αλλά αντι να με χορταίνουν με ξελιγώνουν στην πεινα και μετά τρώω και φαι

Χριστινάκι έχω μια δίαιτα αλλά θα πεινασεις πολυ....Α!!και δεν έχει ουτε μια μερα γλυκο δεν ξερω πως θα το αντεξεις αυτό...

Πάντως χάνεις πολλά κιλά και σου αναπτερωνεται το ηθικο στις πρώτες 15 μερες κιολας

Αν σε ενδιαφέρει στη σκαναρω και στη βάζω

Πολύ καλά λόγια μου έχουν πει και για τα παππουτσια step gym απο το telemarketing.Γυμναζεις ποπο και πόδια μονο με το περπάτημα. Ειναι δερματινα τα δοκιμασε η μανα μου και όντως ένιωθε να γυμναζονται ποδια. Το θέμα έιναι αντέχεις το καλοκαιρι με αθλητικα? Εγώ όχι γι αυτό θα τα πάρω το χειμώνα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλώς το κορίτσι μας! Αλήθεια γυμνάζουν αυτά τα παπούτσια; Εμένα μούφα μου φαίνεται και δεν είναι και φτηνά. Και είναι και άκομψα πανάθεμά τα, χα χα!

Τη δίαιτα βάλτη να την έχουμε υπόψιν, αχρείαστη να είναι!

EkcAp3.png

πειραζει που την εχω ψωνισει πολυ μ' αυτη τη βαφτιση; τελος ολα λοιπον! εφτιαξα τα κερακια της κολυμπηθρας και αποτελειωσα το λαδομπουκαλο! το μονο που μενει ειναι να στολισω τα καφασια, αλλα αυτο δεν ειναι τιποτα. ιδου λοιπον, αποθεωστε με τη ψωναρα!

012.jpg

005-3.jpg

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...