Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ! περιττο να σου πω οτι με πηραν τα κλαματα. κανε κουραγιο κοριτσακι μου. μικρη εισαι θα ξαναμεινεις εγκυος. παρε αγκαλια τον Κωσταντη σου και μια βαθια ανασα και αφησε το πισω σου.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν αγχώνομαι μήπως δεν κάνω παιδί (για κανένα μωρό δεν ταλαιπωρηθηκαμε) αγχώνομαι απο την ώρα που θα το μάθω και μετά σε όλη την εγκυμοσύνη.Θα τρελαθώ αν μου σταματήσουν οι εμετοί (γιατί κάποιο άλλο σύμπτωμα δεν είχα) και το υπερηχογράφημα κάθε μήνα για μενα θα είναι εφιάλτης μήπως και είναι η τελευταία φορά που ακουω την καρδούλα του και που το βλέπω να κουνιέται. Ο γιατρός μου είπε πως από τη στίγμη που έχω ήδη ένα παιδάκι με τελειόμηνη εγκυμοσύνη ήταν ένα τυχαίο γεγονός.

Περίμενα την ωρα και τη στιγμη που θα πήγαινα να δω το μωρό μου και τώρα το μυαλό μου έιναι κολλημενο σε εκείνη τη στιγμή που ο γιατρός κάνει σπασμωδικές κινήσεις πάνω στην κοιλιά μου και μου λεει ότι τα πράγματα δεν είναι καλα, που κοιτάω το μόνιτορ και περιμένω να το δω να κουνιεται,που δεν ακούω παλμούς...Σκατα

Για καλή μου τύχη είχα πάει με τους δικούς μου Αθηνα γιατί την προηγουμενη έιχα λιγο αιματακι και φοβήθηκα. Που να άκουγα μονη μου κατι τέτοιο...ακομα εκει θα ήμουν...

Αυτό που δεν μπορώ να διαννοηθώ είναι που το νοσοκομειο ήταν γεμάτο απο πιτσιρικες που πήγαιναν για εκτρωση με μια απάθεια.Εγώ εκλαιγα συνέχεια και δεν ήθελα να μου το πάρουν και εκεινες με μια αναισθησια πηγαιναν να σκοτώσουν ένα ζωντανό ανθρωπάκι.

Ο γιατρός μας είπε ότι σε 4 μηνες θα μπορούμε να ξεκινήσουμε ξανα προσπαθειες.Πως θα περάσουν τόσοι μηνες?

Ja5zp3.png

D42op3.png

μη σε παιρνει απο κατω τωρα. το αγχος και η στεναχωρια ειναι ανασταλτικος παραγοντας στη προσπαθεια που θα κανεις. εχεις ηδη ενα παιδακι κι οπως σου ειπε ο γιατρος ηταν κατι τυχαιο. αντε χαμογελα! μη σε βλεπει ετσι κι ο Κωσταντης!

Κοριτσάκι μου,ήταν ένα τυχαίο γεγονός,όπως σου επιβεβαίωσε και ο γιατρός,δεν σημαίνει ότι θα ξανασυμβεί.Ξέρεις σε πόσες φίλες μου έχει τύχει?Για την ακρίβεια,αυτή την στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια που να ΜΗΝ της έτυχε.Τέσσερις μήνες δεν είναι τίποτα,σα νερό θα περάσουνε, θα ξαναπροσπαθήσεις και την άλλη φορά θα πάνε όλα καλά.Όσο για το άγχος που λες ότι θα έχεις...και ποιά έγκυος δεν έχει άγχος σε κάθε υπέρηχο?Εδώ εγώ που δεν είμαι και αγχώνομαι μόνο στην σκέψη.Άντε μην σου γράψω τώρα την περίπτωσή μου και δεις ότι υπάρχουν και χειρότερα...

Διαφημίσεις

Αχ,τί συγκίνηση!!!Να σε δω τώρα με τί θα ασχοληθείς!!!

Θα εύχεσαι να ήταν περισσότερες!!!

Άντε και στους γάμους των παιδιών σου,να τις κάνεις πάλι εσύ!!Θα έρθω και εγώ για βοήθεια,τί στο καλό,δεν πιστεύω να είμαι ακόμα στην Θεσσαλονίκη....

Α....και θέλω μαρτυρικόοοοοοοοοοοοοοοοο!!Το έχω ερωτευτεί κεραυνοβόλα!!!!:D:D

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου, τι κανετε; εγω τα γνωστα τρεχω για χιλια δυο πραγματα. αντε να περασει κι ο Ιουνιος να μπουμε σε μια σειρα και να μου μενει μονο η μετακομιση. να σας πω και κατι. επειδη στο σπιτι της μαμας μου εχει εντοιχισμενη κουζινα, λεω να πουλησω τη δικια μου. αν ακουσετε κατι, εχετε το νου σας please γιατι δεν εχω τι να την κανω. η αγγελια ειναι εδω: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2027798#post2027798

Καλημέρα αγαπημένες μου! Επέστρεψα δριμύτερη! Και είμαι καλά! Ταλαιπωρήθηκα, είχα για μέρες πυρετό που έφτασε το 40 και σε συνδυασμό με τη γαστρεντερίτιδα, με αποτέλειωσε! Δεν μπορούσα να φάω τίποτα, ανακατευόμουν πολύ, έτρωγα μόνο φρυγανιές και στο τσακίρ κέφι καμιά βραστή πατάτα. Ήμουν τόσο χάλια που ούτε γλυκό δεν ήθελα να φάω! Απαπα.. Εξαντλήθηκα, έχασα και 3 κιλά και τώρα θα προσέχω για λίγες ακόμα μέρες, μην πέσω με τα μούτρα στα φαΐ! Εσείς τι κάνετε; Μου λείψατε πολύ!

Πένυ μου στεναχωρήθηκα πολύ με αυτό που συνέβη, ό,τι και να πω είναι λίγο. Είναι λογικό να χρειάζεσαι λίγο χρόνο να συνέλθεις, αλλά θα συνέλθεις, θα περάσει γρήγορα κι ο χρόνος που απαιτείται και θα έρθει το αδερφάκι του Κωσταντη! Κοριτσάκι μου να είσαι δυνατή!

Άννα μου τα βαφτιστικά είναι τέλεια!

Κατά τα άλλα τι κάνετε; Σας έλειψα λιγάκι;

Φιλάκια!

EkcAp3.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!Τί κάνετε όλες???

Σάντυ,μας έλειψες και πολύ μάλιστα!Στα είπα και στο τηλέφωνο!!!Κι εγώ χάλια είμαι,αλλά το να χάσω 3 κιλά είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας!

Άννα,πολύ όμορφη η κουζίνα σου,εύχομαι να την πουλήσεις πολύ γρήγορα!

Σήμερα έκανα την απογραφή τηλεφωνικά,ήρθε χτες ο τύπος,εγώ έλειπα και η θεία μου έκανε κάτι στην μάνα μου με ένα μηχάνημα που κάνει πολύ θόρυβο και δεν άκουσε.Μας άφησε σημείωμα και όταν τον πήρα το πρωί μου λέει "θέλετε να το κάνουμε τηλεφωνικά?"....χμμμμ...κάπως ακούγεται αυτό...την απογραφή εννοούσε ο άνθρωπος!!!χαχαχαχα

Έτσι ξεμπερδέψαμε εύκολα,όχι τίποτα άλλο,αλλά έπρεπε να συμμαζέψω το σαλόνι,αν ερχότανε στο σπίτι.Τώρα μπορώ να συνεχίσω να το έχω με την δική μου εικαστική παρέμβαση,σαν βομβαρδισμένο τοπίο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...