Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας!

Τι κανετε κοριτσακια?Βολτες στη ζεστουλα?Εμεις πριν λιγο μαζευτηκαμε...αχ δεν ηθελα να ερθω σπιτι αλλα τι να κανουμε...

Αννα τα βαπτιστικα ειναι τα ομορφοτερα που εχω δει χωρις υπερβολη ομως!Κουκλακι θα ειναι!:)

Πειτε μου τα αποτελεσματα γιουροβιζιον.Εμαθα μονο πρωτη θεση και τη δικη μας.Με πηρε ο υπνος οταν λιγο πριν το τελος και δεν εμαθα τι εγινε!Μπραβο παντως στους δικους μας,νομιζω ειχαμε ωραια συμμετοχη:)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

hello girls! τι ομορφη μερα σημερα; ηταν πραγματικα για βουτια στη θαλασσα. το πρωι ειχαμε το χρονο του παππου μου κι επειτα πηγαμε ολοι μαζι στη Ν. Μακρη και φαγαμε. Χριστινιω κι εμενα το σπιτι μου βομβαρδισμενο ειναι παλι. το εχω παρει αποφαση. μεχρι να μεγαλωσουνε λιγο ετσι θα ειμαστε. τωρα που εχουμε και τις προετοιμασιες ασ' τα να πανε. φιλακια!!!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Γειαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Κι εγώ όλη μέρα τριγυρνούσα,είχε τέλειο καιρό και περπατούσα να κάψω θερμίδες!!!

Τώρα βλέπω ένα θρίλερ και ξέρω ότι όταν πάω για ύπνο θα το μετανιώσω...:P

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου τι κανετε; που εισαστε χαμενες; μου εστειλε μηνυμα η Σαντυ. ακομα εχει προβλημα με το internet και ειναι απο τη Παρασκευη χαλια με γαστρεντεριτιδα. στελνει φιλια σε ολες.

Ελα Αννουλα μου τι κανεις?

Δεν ξέρω για τις υπόλοιπες,εγώ πάντως απο το πρωι ειμαι ξυπόλυτη στο μπαλκόνι και πλένω τα χαλιά!:(

Ειμαι τεζα σου λεω,ήθελα να φτιάξω κοκκινιστό και τελικά εστειλα τον άντρα μου να φέρει σουβλάκια...

Αν ξαναμιλήσεις με τη Σαντυ να της πεις τα περαστικά μου

sDmPp3.png

QVD3p2.png

χαλια ε; μεσα σ' ολα εχω κι αυτη τη δουλεια να κανω. αν δεν τελειωσω τις μπομπο, βεβαια, δεν κανω τιποτα! μου εχουν μεινει γυρω στις 45 απο τις 200. πολυ μανικι σου λεω. μου εχουν βγαλει τη ψυχη. ετσι και δω κανεναν να τη πεταει σε κανενα καδο, εχω φυγει απο τη χαιρετουρα και τον εχω αρπαξει απο το λαιμο! χαχα! αμα πανε σπιτι τους ας τη κανουν ο,τι θελουν. εγω να μη το δω!

Γεια σας κορίτσια!!!Χτες όλη μέρα εξαφανιστήκατε!

Να πεις περαστικά στην Σάντυ μας,Άννα,αν ξαναμιλήσετε.Βασικά,στείλε μου με πμ το τηλέφωνό της,να την πάρω κι εγώ.

Από χτες είμαι χάλια,μάλλον κρύωσα και πονάει πολύ η κοιλιά μου.Ευτυχώς δεν με έπιασε πάλι δυνατά,όπως άλλες φορές που δεν μπορώ να κουνηθώ από τον πόνο.Και είχα σκοπό να κατέβω στο κέντρο για δουλειές,αλλά πού...

Την μπομπονιέρα σου δεν θα την πετάξει κανείς,όλο και κάπου θα την καρφώσουν!Αλήθεια,απορώ πώς τις πετάνε βρε παιδί μου,εγώ έχω κρατήσει τα πάντα και τα χαίρομαι σαν παιδί.Μάλιστα,όποιος πάει σε βάφτιση μου φέρνει και τις δικές του,γιατί λένε ότι θα πάνε για πέταμα,οπότε τις δίνουν σε μένα,που ξέρουν ότι έχω πετριά στο κεφάλι!

Διαφημίσεις

οι περισσοτεροι τις πετανε αμεσως ή τις στολιζουν ενα διαστημα και μετα φουντο! η αληθεια ειναι οτι κι εγω δεν τις κραταω ολες. κραταω μονο αυτες που μ' αρεσουν.

Εμένα μ'αρέσουν και τα πιο απλά πράγματα,γι'αυτό και δεν υπάρχει μπομπονιέρα που να μην μου αρέσει!!Ξέρω,είμαι άρρωστη!!:P:p

Απορώ όμως...αφού θα τις πετάξουν,γιατί λυσσάνε να πάρουν από 4 ο καθένας?

α, δεν ξερεις και το καλυτερο που μου ειπε μια φιλη που βαφτισε το γιο της εκει πριν λιγο καιρο. καθε σ/κ που ειναι τιγκα στα γαμοβαφτισια, πανε οι γριες της γειτονιας και στηνονται στις ουρες για να παρουν μπομπο και γλυκο! κοντεψε να γινει τσακωμος γιατι τις εδιωχνε η κοπελα που μοιραζε τις μπομπο κι αυτες ξαναχωνοντουσαν! εγω θα πω στα παιδια μου, αμα με δουνε να γερναω και να κανω τετοια καραγκιοζιλικια και κατινιες... ευθανασια χωρις δευτερη σκεψη!

Καλά,αυτές υπάρχουν σε κάθε εκκλησία!Σε μια μάλιστα στην περιοχή μου περιμένουν από ώρα καμιά 10ρια συγκεκριμένα άτομα κάθε φορά και σε γάμο και σε βάφτιση.Επίσης,όποιος περνάει από εκεί,μιας και δεν υπάρχει αυλή,αλλά επικοινωνεί η εκκλησία με έναν πεζόδρομο,πάει και παίρνει ό,τι του αρέσει.Το ίδιο κάνουν και τα παιδιά του λυκείου,ειδικά σε γάμους και βάζουν τα τούλια στο κεφάλι τους σαν πέπλα.Μετά αρχίζουν να φωνάζουν όταν βγαίνει το ζευγάρι "να ζήσετε!!!" και λέω,μα τί καλά παιδιά είναι αυτά...και συνεχίζουν "και του χρόνου να χωρίσετε!!!" και τότε λέω, α,τα τσογλάνια!!!:P

Χτες ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου και σήμερα είναι η πιο άδεια μέρα της ζωής μου...Το χάσαμε το μωρό μας...Βλέπετε ήμουν και εγώ μία στις πέντε γκαντέμες που χάνουν τα μωρά τους έτσι απλά χωρις κανένα λόγο...παλλινδρομη κύηση...

Χτες ενώ ξεκίνησα μες στην τρελή χαρά που θα έβλεπα το μωρό μου ο γιατρός που μου έκανε την αυχενική μου είπε πως το μωρό ήταν νεκρό εδώ και 15 μέρες...(τότε που μου σταμάτησαν οι εμετοι,όλα)

Το μόνο ανακουφιστικό στην όλη υπόθεση είναι ότι δεν έκανα εγώ κακο στο μωρό μου... τουλάχιστον δεν θα έχω από αυτό τυψεις.Σήμερα μου έκαναν απόξεση και τώρα είμαι σπίτι

Ειμαι σκατα....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...