Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

πενυ τι πιο ομορφο απ'το να βλεπεις το παιδι σου να παιζει, στα σπλαχνα σου να μεγαλωνει ενα αλλο και τον ανθρωπο που τα δημιουργησατε μαζι?

Nα βλέπεις τον George Clooney και τον David Beckham μπροστά σου,να σε παρακαλάνε να γίνουν ο πατέρας του παιδιού σου και να μην ξέρεις ποιόν να διαλέξεις!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αντε καλέ,τι πιάνουν αυτοί μπροστά στους αντρες μας???χαχαχα

Χριστίνα πολύ ωραίο το αυτοκίνητο,καλύτερο κι απο το πρώτο!Και η ανθοδέσμη πολύ χαρούμενη,η ωρα η καλή!

Αννα τι νεα με τα βαπτιστικά?

Απο τα δυο φορέματα που έδειξες πάντως και εμενα το πρωτο μου άρεσε περισσότερο.Θα ράψεις τελικά ή θα ψάξεις στην αγορά για κάτι?

Πένυ σε έπιασε η ανοιξη μου φαίνεται.Αφου διάβαζα αυτα που έγραψες και μου έφτιαξες κ μενα τη διάθεση!Πάντα ετσι να είσαι μες τη χαρά!

Σάντυυυυυυ????Περαστικά κοριτσάκι!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

καλημερα, εστω και τετοια ωρα, κι απο μενα. λοιπον αυτος δεν απαντουσε ουτε το πρωι στο κινητο του και πηρα στο μαγαζι οπου ειχε στειλει η κοτα τη γρια μαμα του να μου αραδιασει ενα σωρο ψεμματα. το καλο ειναι οτι ευτυχως ηταν ετοιμα και το κυριοτερο οπως τα ηθελα. απο τη δουλεια του ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Επισης ημουν ολη μερα στον Κορυδαλλο να δω για ρουχα, μια απογοητευση! ο,τι μου αρεσε δεν μου εμπαινε κι ο,τι μου εμπαινε δεν μου αρεσε. ευτυχως μου ειπε μια φιλη οτι εχει ενα φορεμα που πρεπει να μου κανει. μακαρι, γιατι αυτα τα αμπιγιε τα θεωρω πολυ πεταμενα λεφτα.

Χριστινακι ειδες που καθε εμποδιο για καλο; τελικα πιο ωραιο αυτοκινητο και τσαμπε! κι ο στολισμος του παει γαντι!

Πενυ ποτε εχεις το ραντεβου με το γιατρο; οι ορμονες σου βλεπω εχουν πιασει ταβανι! εμενα μου εχει μεινει και κλαιω και μονο που τα κοιταζω να κοιμουνται.

Φιλια σε ολες. το βραδυ που θα ερθει το αντρακι μου απο τη δουλεια θα σας βαλω και φωτο απο τα βαφτιστικα, γιατι τα εχει στο αυτοκινητο.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλησπερα κοριτσια..

τι κανετε??Πως πανε οι ετοιμασιες??

Κορνηλια..εχεις πολυ δικιο που τα πηρες κρανιο!!Εγω εχω εδω και τοσο καιρο που ειπα σε μια με βαφτιστικα να μου φτιαξει το κουτι-μια απλη καπελιερα με διακοσμηση-και το λαδομπουκαλο και με εχει συνδεδεμενη με Καιρο!!

Μιλαμε...θα παω την Τριτη που ερχεται κι αν δεν ειναι ετοιμη θα της πω δεν πειραζει..αντε γεια!!Σιχτιρ..υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες!!Αμαν οια!!

Τα προσκλητηρια απο Αμερικη ηρθαν μεσα σε 5 μερες:shock:Θεες οι κοπελες,μου εβαλαν δωρο κι ενα μικρο καθρεφτακι γλυκουλικο!Εχω γραψει τα περισσοτερα,ωραια γινονται κατα την γνωμη μου!

Το καπελακι που σας ειχα δειξει,ηρθε κι αυτο πολυ γρηγορα αλλα ο αντρας μου τσινισε...επειδη ειναι βαμβακερο του φανηκε λεει πολυ απλο λες και θα παει για μπανιο το παιδι και το λουλουδι του θυμιζε λεει την Ντενιση στον γαμο της...γκρρρρρρρρρρρρρρρρ:evil::evil:

Με νευριασε λεμεεεεε...τα μαλα!!

Οποτε..αντε να τα σκασουμε να παρουμε και μη απλο καπελακι αφου ο μπαμπακας εχει και αποψη....ελεος σε τι κολλησε!

Βεβαια χαμενο δεν παει...μια χαρα θα το βαλει πριν το μυστηριο και θα ειναι τελεια...αλλα σε δουλεια να βρισκομαστε καταλαβες???:confused:

Nα βλέπεις τον George Clooney και τον David Beckham μπροστά σου,να σε παρακαλάνε να γίνουν ο πατέρας του παιδιού σου και να μην ξέρεις ποιόν να διαλέξεις!!!!!:tongue::tongue::tongue:

σιγα μωρε...προτιμω να δω ετσι τον αντρα μου να με παρακαλαει να κανουμε κι αλλο παιδι!!!:tongue:

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Διαφημίσεις

Το καπελακι που σας ειχα δειξει,ηρθε κι αυτο πολυ γρηγορα αλλα ο αντρας μου τσινισε...επειδη ειναι βαμβακερο του φανηκε λεει πολυ απλο λες και θα παει για μπανιο το παιδι και το λουλουδι του θυμιζε λεει την Ντενιση στον γαμο της...γκρρρρρρρρρρρρρρρρ:evil::evil:

Κι έλεγα,τί μου θυμίζει,τί μου θυμίζει το καπελάκι...

ΑΠΑΙΧΤΟΣ ο άντρας σου!!!!!!!!:P:p:p

σιγα μωρε...προτιμω να δω ετσι τον αντρα μου να με παρακαλαει να κανουμε κι αλλο παιδι!!!:tongue:

Κάτσε καλέ να ξεπεταχτούν τα δύο που έχεις και μετά πας για τρίτο,που λύσσαξες να γίνεις πολύτεκνη!!:P:tongue:

Καλησπέρααααα!!! Πριν απο καμια ώρα μαζεύτηκα σπίτι!!Ειχα πάει για καφέ σε μια φίλη μου που σε λίγες μερες θα γεννησει!!

Αννα μου δεν έχεις άδικο για τις ορμόνες μου!!! Εχω γίνει πολύ ευσυγκινητη!!Δεν ήμουν έτσι...Οσον αφορά τα ρούχα ενα θα σου πω.Αυριο έχω ένα μνημόσυνο και μεθαύριο το ραντεβού στον γιατρό. Ειχα βγάλει όλη τη ντουλάπα έξω και εψαχνα εψαχνα.Στο ένα πετάει η κοιλιά το άλλο κονταινει λογω της κοιλιάς. Το ένα πολύ καλοκαιρινο το αλλο πολύ χειμωνιάτικο.Το ένα με ενοχλει στην κοιλιά το άλλο δεν μου μπαινει καθόλου!!Ασε απελπισία!!!Να φουσκώσει η κοιλιά να φαίνομαι επιτέλους έγκυος!!Να καλοκαιριάσει να φοράω τα φουστανακια μου.

Τελικά τη Δευτέρα θα φυγω κατευθείαν από Αθήνα δεν περνάω καθόλου απο τη γιαγιά μου γιατί μενει λίγο πιο πάνω από το Στ.Λαρίσης και γίνεται χαμός εκει γύρω και φοβάμαι.Καλύτερα να ταλαιπωρηθώ λίγο...Και ούτε από το Στ Λαρίσης θα πάρω τον προαστιακο.

Εχω μια ορεξη για φαϊ τις τελευταίες μερες άλλο πράγμα... Τρώω συνέχεια!!Ελπίζω να είναι ξέσπασμα που τόσο καιρό δεν μπρούσα να φάω τίποτα και να μην κρατήσει για πολύ.Αντε να αρχίσουν τα καλοκαιρινά φρουτάκια, τα καλοκαιρινά λαχανικά.

Το άλλο το ακούσατε? από την επομενη Παρασκευή αρχίζουν καυσωνες!!!Αντε θα πάμε για μπανακια!!!

Χριστινιώ πολύ ωραίο το αυτοκίνητο και ο στολισμός!!!Τι ωραίες που είναι αυτές οι ετοιμασίες αλλλά και το άγχος μεγάλο!!!

Τι θέση λέτε να πάρουμε στη Eurovision?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

η φωτο το αδικει κιολας. φαινεται πιο σκουρο και θολο. αντε περιμενω το β επιπεδου σου να δουμε στα σιγουρα το φυλο του μωρου, για να αρχισουμε τα σχεδια για τη βαφτιση!

Κι έλεγα,τί μου θυμίζει,τί μου θυμίζει το καπελάκι...

ΑΠΑΙΧΤΟΣ ο άντρας σου!!!!!!!!:P:p:p

εε...δεν εχει κι αδικο!:rolleyes::D:DΑλλα τουλαχιστον η κορη μου ειναι 12 μηνων μωρακι...και της παει τρελλα...η Μιμη τι παιδουλα το επαιξε??

Τεσπα...ελπιζω να βρω κατι που να μου αρεσει γιατι δεν τα παω τα πολυ φρου-φρου...κατι απλο τουλαχιστον!!Ενταξει..τοσα καταστηματα..κατι θα ανακαλυψω του γουστου μου!!

αννα ειναι τελεια τα βαπτιστικα σας!!!!αγγελικα!!!!

χριστινα ναι εχω λυσσαξει να γινω πολυτεκνη!!!!εγω ποτε θα ξαναγινω μανα????θελω η τεραστια κοιλια μου να ειναι τουλαχιστον γεματη!!!για ακομη μια φορα χθες σηκωθηκε στο μετρο ενας παππους για να κατσω!!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Για μένα κανένας δεν σηκώνεται...:mad::-x:-x

Μόνο μια κυρία την προηγούμενη Κυριακή με πέρασε για έγκυο,αλλά έτσι όπως είχα κουμπώσει αυτό που φορούσα ήταν φυσικό,γιατί πετούσε και ήμουν όντως σαν ετοιμόγεννη!

Άννα,τα βαφτιστικά σας είναι φοβερά,στο είπα και δίπλα.Μου αρέσει που είναι διαφορετικά από τα συνηθισμένα!

Πένυ,πώς πάει η απογραφή?Σε εμάς δεν ήρθαν ακόμα,μακάρι να ήσουν εσύ εδώ και να ερχόσουν για καφέ!

Σας φιλώ γλυκά!

κοριτσακια μου χαιρομαι που σας αρεσε το φορεμα μας! εχει και το παπουτσι το λουλουδι του φορεματος. λοιπον η eurovision τελειωσε, πολυ καλη και αξιοπρεπεστατη η 7η θεση, τωρα σας αφηνω γιατι νυσταζω! φιλιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...