Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Άννα,αν πας στην Καλαμιώτου,που είπαν τα κορίτσια ότι έχει ωραία και πάμφθηνα υφάσματα?Δεν προλαβαίνεις να παραγγείλεις και από κανένα σάιτ,αν και βλέπω ότι και αυτό έχει το ρίσκο του.

Χριστινάκι,σχετικά με το αυτοκίνητο,έχω δει στην Θεσσαλονίκη να νοικιάζουν λιμουζίνες με 50 ευρώ την ώρα,πολλά σας ζητάει αυτός.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα εδω μας ζητανε κατι ατρονομικες εγγυησεις το λιγοτερο 1000 ευρω σε πιστωτικη!!!!

Για ένα αυτοκίνητο??Αν είναι δυνατόν!Ας έρθουν και αυτοί μαζί,για να είναι σίγουροι ότι δεν θα τους το πάρετε!:tongue:

Διαφημίσεις

θα ειναι ωραιο λες για τη βαφτιση; δεν ειναι φτωχο, ε; εμενα αλλο με ενθουσιασε, αλλα δεν εχει στο νουμερο μου. αμα το ειχε χαλαλι τα λεφτα τα παραπανω που εχει.

http://www.mandco.com/dresses/scroll-print-maxi-dress/invt/1204920ivory/

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Τι κάνετε κοριτσάκια μου? Όχι, ακόμα δεν έχω ίντερνετ στο σπίτι, μπήκα από της αδερφής μου να σας πω ένα γεια! Πώς περνάτε? Εμείς καλά, αν και σήμερα νώθω λίγο αρρωστούλα. Λες και έχω δέκατα.. Ίσως με πειράζει λίγο κάποια αλλεργία, έχω πολλή ατονία.. Κατά τα άλλα όμως καλά, ο Γιώργος κλασικά συνεχίζει τις παλαβομάρες και τις ζημιές του. Φυσικά δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα νέα σας, έριξα μόνο μια ματιά! Την άλλη εβδομάδα ελπίζω να τα λέμε κανονικά! Φιλάκια σε όλες!! Μου λείψατε πολύ!

Ματς μουτς!!!

:):):)

EkcAp3.png

κοριτσια σκοτωνω ανθρωπο! παω σημερα να παραλαβω τα βαφτιστικα και δεν τα ειχε ετοιμα! μου λεει κανε καμμια βολτα κι ελα σε καμμια ωρα. στο μεταξυ εγω δεν μπορουσα να περιμενω γιατι ειχα κανονισει και η μικρη νυσταζε κι ειχε γκρινια. μην ανησυχεις μου λεει, θα σου τα φερω εγω. απλα μπορει να παει κι εντεκα το βραδυ. οκ του λεω δεν πειραζει. λοιπον οχι μονο δεν ηρθε, αλλα δεν σηκωνει και κανενα τηλεφωνο! του εστειλα μηνυμα στο κινητο οτι θα παω αυριο πρωι πρωι απο εκει να τα παραλαβω. η ολη ιστορια εχει γινει γιατι αυτον μου τον συστησε μια κοπελα, η οποια με προειδοποιησε οτι την ταλαιπωρησε μεχρι τελευταια στιγμη. ετσι κι εγω του ειπα οτι η βαφτιση ειναι αυτην την Κυριακη. φανταζεστε να ηταν οντως τωρα η βαφτιση; πολλαπλο εγκεφαλικο θα ειχα παθει!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Και θέλουν να λέγονται και επαγγελματίες...σα δεν ντρέπονται,λέω εγώ...

Αυτό που μου την σπάει πιο πολύ είναι ότι και έχουν λερωμένη την φωλιά τους και δεν σηκώνουν το τηλέφωνο,να σε καθησυχάσουν λίγο,βρε παιδί μου.Δεν λες καλά που έχεις χρόνο μπροστά σου?

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!! Τι κάνετε??? Βλέπω τα ωράρια μας δεν ταιριάζουν καθόλου!!!Εσεις της νύχτας και εγώ του πρωινού πρωινου!!!Εγώ σήμερα είμαι μόνη στο σπίτι.Ο άντρας μου πηγε στο κτημα και ο γιος μου ξενοκοιμήθηκε απόψε!! Πηγε στη γιαγια του για να πάνε εκκλησία σήμερα. Και αντί να κοιμηθώ μεχρι τις 10 το μάτι γαρίδα από τις 7:30!!

Δεν ξέρω αυτές τις μέρες είμαι πολύ χαρούμενη χωρίς λόγο. Που είμαι παντρεμενη, που έχω το γιο μου ,που ειμαι έγκυος....Δεν ξέρω τι με εχει πιασει μπορει να παιζει ο γιος μου στον κήπο και εγώ να κλαίω από χαρά!!! Ανυπομονώ να γεννηθει και το μπουμπουκι μου το μικρό και να είμαστε μια ευτυχισμένη οικογένεια!!!Πάντως τη δεύτερη εγκυμοσύνη τη βιώνεις πολύ καλύτερα από την πρώτη.Στην πρώτη φοβόμασταν την ευθύνη, δεν ξέραμε τι μας περιμένει και δεν το απολαυσαμε νομίζω τόσο όσο τώρα.

Αννα μόλις είδα τα χρήματα που σου ζήτησε η μοδίστρα αρχικα μου φάνηκαν πολύ λίγα αλλά χωρίς το υφασμα δικαιολογείται. Σημασία έχει ότι θα έχεις κάτι που θα σε κολακεύει θα είναι μπαμ πάνω σε σενα. Αλήθεια τελικά θα το κάνεις?

Αν πάντως αποφασίσεις για έτοιμο γιατί δεν κοιτάς σε κανα factory ή στο στοκ του Βαρδα που έχει φοβερά κομματια και σε πολύ καλες τιμες? Οσο για τα βαφτιστικα πάλι καλά που δεν έιναι αύριο η βάφτιση!!! Το αγχος και μόνο που θα είχες δεν λέγεται!!!!Να μας τα δείξεις μόλις τα παρεις!!!

Του χρόνου θα διοργανωνουμε τη δική μας βαφτιση....Τι καλά...

Χτες ήμουν τζαμπο και ειδα κατι μωρουδιακα φορμακια!!! Ειδα και ένα κοριτσιστικο με φρουφρουδάκια στο βρακακι φοβερό!!!Λεω να το παρω για γουρι?? Αλλά τελικά δεν το πηρα!!!Φυσικά χάζευα κυριως στα κοριτσιστικα...Αλλά και τα αγορίστικά γλυκουλια ειναι... καλά να ναι το παιδάκι μου και ότι θέλει ας είναι.

Σαντυ περαστικά !!! Αντε να φτιαχτει το ιντερνετ να μπουμε στους ρυθμούς μας!!!

Χριστινακι νότιο πολύ ωραιο το αυτοκίνητο αλλά νομίζω ότι τα κάμπριο για καλοκαίρι είναι καλύτερα. Εμεις πριν 6 χρόνια στο γάμο μου είχαμε νοικιάσει μια BMW Z3 ή Z5 δεν θυμαμαι διθέσια 600? τότε.Θέλαμε να νοικιασουμε porche boxter αλλά δεν αναλάμβανε κανενα γραφείο να μας την φέρει.Επρεπε να παμε Αθηνα να την πάρουμε και τέτοια ώρα τετοια λόγια!!Για την porche μας είχαν ζητήσει 1200? για μια μερα και παραλαβή και παραδοση από Αθήνα. Πάντως ηταν πολύ ωραία.Φωτό βγήκαν φοβερές και αυτό που μου άρεσε ήταν ότι φυγαμε οι δυο μας και δεν μας πήγαινε κάποιος. Αν νοικιάσετε τελικά να διαλέξετε σκουρόχρωμο αυτοκίνητο.Γραφει πιο καλα στις φωτο!!

Χριστινιώ Σαλονικιό αντε να κατεβεις στα μέρη μας!!! Αντε και στο επόμενο ραντεβου με τον γιατρό λέω να έρθω απο το πρωί αν τα καταφέρω και αν μπορειτε και εσεις να πάμε για κανα καφεδάκι. Εκτός και αν οργανώσετε εσεις την εξόρμηση στη εξοχή που λέγαμε!!!!

Αυτά τα νεα μου ας με σταματήσει κάποιος...σας ζάλισα!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

καλημερα κοριτσακια μου!!!!

τελικα ακυρο το αυτοκινητο, θα στολισουμε αυτο που μας το εδωσε με πολυ χαρα μια απλα γνωστη!!!δεν το περιμενα καν!!!!ειναι τελειο!!!!το χρωμα που ονειρευομουν!!!!!

DSC00152-1.jpg

και ο στολισμος μας

DSC00146.jpg

δεν ειναι τελειος ο συνδιασμος???

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Καλημέραααααααααα!!!!!!!!!

Χριστινάκι,πολύ χαίρομαι που σου προέκυψε έτσι το θέμα,τελικά έχουν δίκιο που λένε κάθε εμπόδιο για καλό.Αυτό το αυτοκίνητο είναι καταπληκτικό και ο στολισμός που διαλέξατε υπέροχος,κάνει φοβερή αντίθεση!Η ώρα η καλή αγάπη μου(έχεις βαρεθεί να το ακούς)!!!!!!!!!!

Πένυ,καλά κάνεις και χαίρεσαι για όλα,η ευτυχία είναι στιγμές και είναι πολύ όμορφο να είσαι ευτυχισμένη για όλα όσα έχεις,την στιγμή που οι περισσότεροι γκρινιάζουν γι'αυτά που δεν έχουν...Ορίστε,τώρα συγκινήθηκα κι εγώ...

Πλησιάζει και η μέρα που θα μάθεις τί μωράκι έχεις ή κάνω λάθος?

σε ευχαριστω κοριτσακι μου και στα δικα σου συντομα!!!!!

αννα τον βρηκες σημερα?περιμενουμε νεα!!!

πενυ τι πιο ομορφο απ'το να βλεπεις το παιδι σου να παιζει, στα σπλαχνα σου να μεγαλωνει ενα αλλο και τον ανθρωπο που τα δημιουργησατε μαζι?

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...