Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ! χτυπησες φλεβα τωρα! ειχα ψωνισει ενα γκρι παντελονι, μ' ενα ασπρο πουκαμισο και κοκκινες γοβες. οταν τα πηρα μου αρεσαν πολυ. σημερα πηγα στη μοδιστρα να μου τα φτιαξει πανω μου κι απελπιστηκα. δεν μου αρεσαν καθολου. μου φαινονταν οτι με παχαινανε, οτι ηταν πιο χειμωνιατικα κι οτι ηταν φτωχα για μητερα της μελλοφωτιστης. και δεν ηταν η ιδεα μου. πανω κατω τα ιδια μου ειπε και η μοδιστρα που εχουμε ενα ψιλοθαρρος. σκεφτηκα λοιπον να παω να μου ραψει ενα απλο μαξι φορεμα. τη ρωτησα και μου ειπε οτι θα μου κοστισει γυρω στα 50-60 ευρω. μετα ομως, πρεπει να παρω και παπουτσια και αξεσουαρ. δηλαδη το καβατζαρουμε το 100αρικο. ασε και το αλλο. το ξυλο απ' τον αντρα μου ποιος το τρωει; χαχαχα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Κι εμένα μου αρέσει το αυτοκίνητο!!Η ώρα η καλή Χριστινάκι μου!!

Άννα,οι γόβες που έχεις πάρει,δεν πηγαίνουν με το φόρεμα που θα ράψεις??Και συμφωνώ κι εγώ για το παντελόνι,είναι όσο να πεις πιο πρόχειρο σαν ρούχο και εκείνη η μέρα είναι σημαντική και πρέπει να λάμπεις!

Καλημέρα

Αννούλα αν καταλήξεις σε στυλ φορέματος και μας πεις στο περίπου πως θα'ναι,θα σε βοηθήσουμε με τα παπούτσια-αξεσουαρ.Ολο και κάτι θα εχει πάρει το μάτι μας!Μπορεί να τα βρεις οικονομικά,που ξέρεις!

beloved πολυ ωραίο το αυτοκίνητο και σκούρο χρωματάκι πιο καλά...ειναι τυπου τζιπ ή ετσι μου φαίνεται?Και εγω με τζιπακι πηγα στο γάμο μου(καλα,οχι κανενα 4Χ4 πιο κυριλέ ήταν:))

sDmPp3.png

QVD3p2.png

καλημερα σας. μπραβο Χριστινακι, αυτα ειναι νεα! εγω παλι πηρα μια απογοητευση, γιατι νομιαζα οτι η τιμη που μου ειπε η μοδιστρα ειναι με το υφασμα. και θελω μου λεει πολλα μετρα. δηλαδη οπως το υπολογιζω θα μου βγει πανω απο 100 ευρω μονο το φορεμα και ειμαστε πολυ στριμωγμενοι αυτο το μηνα γαμωτο! πρεπει να παρω τους δρομους μηπως βρω κατι ετοιμο οικονομικο. ειμαι και βοοειδες και δεν εχω πολλες επιλογες!

Διαφημίσεις

αννα βγες μια βολτιτσα και κατι θα βρεις σιγουρα!!!!

χριστινα δε θα σε προλαβω? φευγω 6 και γυρναω 14!!!

τελικα ακυρο το αμαξι, μου ζητησε 250 ευρω και χωρις να μας γυρισει σπιτι μετα απο το εστιατοριο!!!!!ελεος!!!!!με 250 γυαλιζουμε του πατερα μου το αυτοκινητο, του φτιαχνουμε κι ενα σπασμενο φαναρι που εχει και θα γινει τελειο!!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

το υφασμα μου ειπε να παω να το παρω εγω. το θεμα ειναι οτι δεν εχω ιδες απο υφασματα κι απο τις τιμες τους. φοβαμαι οτι θα μου στοιχισει οσο ενα ετοιμο. πρεπει να βρω χρονο να παρω τους δρομους.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...