Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:oops:

Καλημέρα!!Τί κάνετε κοριτσάκια??

Τώρα τελευταία έχω απίστευτη υπνηλία και αρχή αλτσχάιμερ.Χτες το βράδυ δεν μπορούσα με τίποτα να θυμηθώ το όνομα κάποιου που είμαστε όλη μέρα μαζί,του είπα "Γεια σου...." και προσπαθούσα μισή ώρα να θυμηθώ το όνομά του,το παίδεψα από δω,το παίδεψα από κει,δεν μου ερχόταν με τίποτα.Επίσης με χαιρέτησε μια κυρία και δεν την έβλεπα καν,ενώ στεκόταν ακριβώς μπροστά μου....Πάει αυτό ήταν,θα πάω να παραδοθώ από μόνη μου.Περαστικά και να με χαίρεστε!

Καλά βρε Χριστίνα και ανησυχείς γι'αυτό ????

Εμένα έτυχε πριν 3 χρόνια να με σταματήσει κοπέλα (συμμαθήτρια στο Δημοτικό ήμασταν, μόνο αυτό θυμάμαι) που με πέτυχε κάτω παραλία να κάνω καροτσάδα τον Νικόλα.... μου μίλαγε μου μίλαγε (ονομαστικά εννοείται) κι εγώ την κοίταζα σαν την αγελάδα... Είπα τα κλασικά "Γεια σου τί κάνεις ? Πω πω δικό σου είναι? το 1ο ? Να σου ζήσει" και η κοπέλα γούρλωσε τα μάτια της "Δεν με θυμάσαι?????" ¨Τί λες καλέ? Πώς ? Δεν σε θυμάμαι ΕΓΩ εσενα ?"

χι χι ... ακόμα αν με ρωτήσετε ΔΕΝ ΞΕΡΩ ποιά ήταν....

Ναι,αλλά εγώ και αυτό το παιδί βλεπόμαστε κάθε μέρα,δεν είναι το ίδιο με σένα που είχες να την δεις χρόνια.

Επίσης κοιτάζω τί ώρα είναι και αυτομάτως το ξεχνάω,με αποτέλεσμα να κοιτάω το κινητό τριάντα φορές.(Ρολόι δεν φοράω από τότε που έδινα πανελλήνιες,ήταν η λύση που είχα βρει ενάντια στο άγχος!)

Και ήθελα να μάθω και πέμπτη ξένη γλώσσα,τρομάρα μου...εδώ δεν θυμάμαι καλά καλά ποιά είμαι.

Πάντως,έχω αποφασίσει να φτιάξω μια ταυτότητα για τον λαιμό,με τα στοιχεία μου και απαραιτήτως διεύθυνση,να ξέρει όποιος με βρει πού θα με επιστρέψει!

Διαφημίσεις

στην ηλικια σου δεν κανει. μπορει να τις δωσω στη νοσοκομα και να σου δινει ενα κομματακι με το απογευματινο χαπι. χαχαχα!

Με σκοτώνεις τώρα...και σε νόμιζα φίλη...:P:p:p

Πάντως,έχω αποφασίσει να φτιάξω μια ταυτότητα για τον λαιμό,με τα στοιχεία μου και απαραιτήτως διεύθυνση,να ξέρει όποιος με βρει πού θα με επιστρέψει!

το θεμα ειναι να μη σε επιστρεψουνε Χριστινακι! εκτος κι αν γραψεις τη διευθυνση του Χαρη.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

γεια σας κοριτσακια!!!!τι κανετε?βολταρατε τελικα το σ/κ?εγω τελικα ουτε βαψιμο εκανα, ουτε τιποτα, εχω αγχωθει ποτε θα τα προλαβω ολα!!!!η μεγαλη μερα πλησιαζει, τι θα κανω???

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

καλως το εταιρο Χριστινακι. δυστυχως ουτε εγω θα βγω με τη Σαντυ, γιατι θελει η μαμα μου να τη βοηθησω σε κατι δουλειες. μην αγχωνεσαι. θα δεις που θα τα προλαβεις ολα στο τελος. κι εγω ετσι πελαγωσα στην αρχη με τις μπομπο, αλλα εχω φτιαξει ηδη τις μισες κι εχω ηρεμησει απο αυτο. βεβαια εχω αλλα 300 πραγματα στο κεφαλι μου σχετικα και μη με τη βαφτιση, αλλα αρνουμαι να αγχωθω κι αλλο. φιλια και καλο βραδυ σε ολες!

Διαφημίσεις

Ουφ εδωσα το παρόν παντού!!!! Τι κανετε κουκλες????

Εγώ εδω έχω παρει σβαρνα τους αγρούς!!!! Σημερα με επιασε απελπισία στην αρχή γιατί δεν έβρισκα κανέναν στα σπίτια τους.Εχουν πάει όλοι στα κτηματα!! Ετσι βγήκα στον κάμπο και όποιον έβλεπα γνωστό τον τσάκωνα.(τρελή θα λετε είμαι....) Τον άλλο τον πέτυχα στο δρόμο την ώρα που γύρναγα από τον παιδικό και τον σταματησα στη μέση του δρόμου και τον απέγραψα χαχαχα Ο Κωσταντής στο πίσω κάθισμα για να κάθεται φρόνιμα του είχα δώσει την τσάντα μου και αυτόας είχε παρει τις τσίχλες και με τάιζε!!! Το αδειασε το κουτί και εγώ τι να κανω τις ετρωγα!Αφού δεν πνίγηκα με τόσες τσίχλες... χαχαχα

Τωρα έχω πάρει το λαπτοπ και δίνω το παρόν σε όλα τα τοπικ!!!

Εχω ένα νεροχύτη γεματο από χτες και λεω να παω να τον αδειάσω!!!

Φιλια και τα λεμε μετά!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

καλα παμε. εχω τελειωσει τις μισες μπομπο κι επειτα κατι ψιλα, δηλαδη τα κερακια της κολυμπηθρας και να τελειωσω το λαδομπουκαλο. αυριο το βραδυ παραλαμβανω και το φορεμα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...