Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

καλημερα Ποπη! και πανω που ειχα αρχισει να ανησυχω και για σενα! στο Αττικο παρκο ειναι πολυ ωραια, αλλα θες και πολλες ωρες. οποτε πρεπει να πας μια μερα που δεν εχει πολυ ζεστη, γιατι δεν εχει πουθενα σκια, παρα μονο σε δυο σημεια που εχει τραπεζακια και μια καντινα. συμπτωματικα ειναι κι ογιος μου σημερα εκει. εχει παει εκδρομη με το σχολειο.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα Ποπη! και πανω που ειχα αρχισει να ανησυχω και για σενα! στο Αττικο παρκο ειναι πολυ ωραια, αλλα θες και πολλες ωρες. οποτε πρεπει να πας μια μερα που δεν εχει πολυ ζεστη, γιατι δεν εχει πουθενα σκια, παρα μονο σε δυο σημεια που εχει τραπεζακια και μια καντινα. συμπτωματικα ειναι κι ογιος μου σημερα εκει. εχει παει εκδρομη με το σχολειο.

Αννούλα μου ευχαριστώ για τις πληροφορίες!Μην ανησυχείς καλε,μια χαρά είμαι αλλά έχω τεντώσει να σιδερώνω,να πλένω να συμμαζεύω!

Επίσης,ερχονται κ επισκέψεις όσοι δεν μπόρεσαν να έρθουν στη βάπτιση...ε,που να προλάβω η γυναίκα!

Τωρα μου μένει να πλύνω το μπαλκόνι και τα χαλια:-(:sad:ωχ η μεσούλα μουυυυυ!!!

Εσυ πως πας με τις μπομπο?Τελειωσες?Εγω νιώθω μεγάλο κενο μετα τη βάφτιση,σαν να μην εχω τι να κανω!Το ιδιο ενιωθα και μετα το γαμο,εκανα τοσες ετοιμασιες μαζι και μετα...τελος...χμ κατι πρεπει να σκαρφιστω;)

Οι υπόλοιπες τι κάνετε?

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!

Πόπη,στο Αττικό είναι τέλεια,είχα πάει με τον Χάρη πριν 2 χρόνια περίπου και φάγαμε ένα 4ωρο.Πήγαμε πολύ πρωί και δεν είχε κόσμο,γιατί μια άλλη φορά είχε 50 λεωφορεία απ'έξω και ήταν καλύτερα,γιατί μπορούσαμε να δούμε ό,τι θέλαμε,χωρίς να έχει μπροστά μας άλλους 20. Το κακό με τον ήλιο δεν είναι μόνο ότι σκας,αλλά ότι και τα ζώα κρύβονται στις φωλιές τους και δεν βγαίνουν με τίποτα.

Εσυ πως πας με τις μπομπο?Τελειωσες?Εγω νιώθω μεγάλο κενο μετα τη βάφτιση,σαν να μην εχω τι να κανω!Το ιδιο ενιωθα και μετα το γαμο,εκανα τοσες ετοιμασιες μαζι και μετα...τελος...χμ κατι πρεπει να σκαρφιστω;)

Οι υπόλοιπες τι κάνετε?

αν θες μπορω να σου καλυψω εγω το κενο. εχω δουλειες με φουντες! χαχαχα!

Διαφημίσεις

Εσυ κάνεις επαγγελματική δουλεια,το μόνο που θα μπορούσα να κάνω είναι να σου μετράω τα κουφέτα!

Χωρίς πλάκα πάντως αν είμασταν λιγάκι κοντά,πολύ ευχαρίστως να βοηθούσα σε ο,τι ήθελες.

sDmPp3.png

QVD3p2.png

το ξερω μωρε. κι εγω οταν εφτιαχνες τις δικες σου αυτο σκεφτομουν, οτι δεν μπορω να σε βοηθησω. οσο για την επαγγελματικη δουλεια που λες, δεν ειναι τιποτα. αφου το εκανα εγω, μπορει να το κανει ο καθενας!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Τι κάνετε?Είπα να σας πω ένα γεια λίγο πριν φύγω για δουλειά!!Τι νέα???Από μενα μην περιμένετε και πολλά γιατί μόνο δουλειά κάνω όλη μερα. Το κακο είναι ότι έιμαι γνωστή σε όλους εδώ και μου πιάνουν την κουβέντα και δεν μπορώ να βγάλω ποσότητα!!γκρρρρ

Σε εσας πως πάνε οι ετοιμασίες?????

Χριστινάκι εσύ τα κατάφερες να έρθεις κατω?

Αυτά...φιλάκια!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

καλημερα κοριτσακι. υπομονη, 10 μερουλες ειναι και θα περασουν. προφασισου αναγουλες και ναυτιες της εγκυμοσυνης για να ξεμπερδευεις γρηγορα. φουσκωσες καθολου; εγω φτιαχνω μπομπο πυρετωδως και με πανε πισω τα προσκλητηρια που εχω να μοιρασω. ευτυχως καποιοι συγγενεις που μενουν λιγο μακρια, θα ερθουν τη Κυριακη στο μνημοσυνο του παππου μου και γλιτωνω τουλαχιστον αυτη τη διαδρομη. καλη συνεχεια!

Καλημέρα!!Τί κάνετε κοριτσάκια??

Τώρα τελευταία έχω απίστευτη υπνηλία και αρχή αλτσχάιμερ.Χτες το βράδυ δεν μπορούσα με τίποτα να θυμηθώ το όνομα κάποιου που είμαστε όλη μέρα μαζί,του είπα "Γεια σου...." και προσπαθούσα μισή ώρα να θυμηθώ το όνομά του,το παίδεψα από δω,το παίδεψα από κει,δεν μου ερχόταν με τίποτα.Επίσης με χαιρέτησε μια κυρία και δεν την έβλεπα καν,ενώ στεκόταν ακριβώς μπροστά μου....Πάει αυτό ήταν,θα πάω να παραδοθώ από μόνη μου.Περαστικά και να με χαίρεστε!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...