Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!!

Χρονια πολλα σε ολες και στις μαμαδες μας και μακαρι ολες οι κοπελες που το επιθυμουν να γιορταζουν κι αυτες του χρονου!!

Peny,με το καλο το μωρακι σου!!Τωρα παρατηρησα το νεο τικερακι!Τα καρτποσταλ μας ειναι ματ,οποτε σιγουρα θα πιασει καλα το μελανι!!Οσο για την λαμπαδα καλα που μου το ειπατε...δεν ημουν σιγουρη...οποτε θα παω να παρω μια απλη απο ενα κηροπλαστειο και τερμα!!

Beloved,εμας θα μας κοινωνησει η γιαγια γιατι ο νονος δεν θα μπορει οποτε την τριτη φορα θα την αφησει εκεινη στην εκκλησια!Και τα λαδοπανα κλπ θα τα ξεπλυνουμε στο ποταμι...θα το συνδυασουμε με πικνικ...να δω πως θα μαζεψουμε τα νερα μετα το μπανακι της...θα γελασουμε!!:tongue:

Ευχομαι,να περασετε ολες μια υπεροχη Κυριακη!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μωρε...το ιδιο θε εκανα κι εγω...αλλα ελα που τον Ιουνιο τα νερα ειναι ακομη πολυ κρυα εδω γυρω κι ετσι δεν το ρισκαρω....

Αλλιως....η καλυτερη λυση ειναι αυτη...δεν το συζητω!!:D

Διαφημίσεις

αυτα ειναι μεγαλεια! τα λαδοπανα του Ιωαννη θα ξεπλυθουν στον Ταμεση!

η Σαντυ μολις επικοινωνησε. ειναι μια χαρα, απλα εχει ενα προβλημα με το internet. ρωταει για το Σαββατο τι θα κανουμε. θα παρουμε παιδια μαζι μας τελικα;

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

ξερεις τι γινεται?μαλλον θα ερθει ο μαστορας να μου βαψει το ταβανι που εκαψα. ο αρης θα δουλευει, οποτε θα πρεπει να ειμαι εγω στο σπιτι. το θελω παρα πολυ αλλα ειναι πολυ δυσκολη περιοδος γιατι πρεπει να προλαβω να τα κανω ολα μαζι. φαντασου πως εφτιαξα απο σημερα cake pops για τα γενεθλια του ιωαννη στις 3 ιουνιου και τα εβαλα καταψυξη!!!!ουφ!!!!αγχωθηκα παλι!!!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

σε καταλαβαινω. κι εγω στην ιδια φαση ειμαι. πρεπει να κανονισω βαψιματα και κουφωματα για το καινουργιο σπιτι, να δω τι θα κανω με την εγγραφη του Νικου στο σχολειο εκει και φυσικα τις μπομπο και κατι αλλες τελευταιες λεπτομεριες της βαφτισης. οποτε κανονιζω εγω με τη Σαντυ κι αν τα καταφερεις ερχεσαι. σε αφηνω τωρα γιατι ειμαι πτωμα. παω στο κρεββατακι μου να φτιαξω λιγες μπομπο ακομα και μετα νανι. φιλακια και καλη εβδομαδα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!

Σας έχασα, αλλά έτρεχα!!

μωρε...το ιδιο θε εκανα κι εγω...αλλα ελα που τον Ιουνιο τα νερα ειναι ακομη πολυ κρυα εδω γυρω κι ετσι δεν το ρισκαρω....

Αλλιως....η καλυτερη λυση ειναι αυτη...δεν το συζητω!!:D

Εγώ τα ρούχα του γιου μου τα έπλυνα πολλούς μήνες μετά. Τον βαφτίσαμε Νοέμβριο και τα έπλυνα... καλό Μάρτη νομίζω...

αννα η φωτογραφια του ιωαννη ειναι σημερινη!!!

χριστινα ουτε εμενα μου αρεσει ο ρουβας, συμφωνω απολυτως!!!

πενυ γουρουνιασε τωρα που μπορεις!!!!και ταμ ταμ ταμ ταμμμμμ!!!!!!!σου'χω εκπληξη!!!!

ετοιμα τα χωνακια!!!!!

των γενεθλίων...

και της βαπτισης...

Απλά τέλεια!!!!

Για μενα μην πάρεις ακριβή λαμπαδα γιατί την τελευταία Κυριακή που θα πας στην εκκλησία την αφήνεις εκει.Τζαπα τα λεφτά οπότε!!

Εμείς χτες βράδυ είχαμε μαζευτει στην πεθερά μου γιατί γιορταζε και έφαγα του σκασμού!!!

Εγώ έβγαλα τα στολίδια από τη λαμπάδα για να τα κρατήσω και η πλάκα ήτανε ότι ρώτησα στην εκκλησία και μου είπανε... να την πάρω μαζί...

σ'ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου!!!!!

τι συνθεσεις θα σου στοιχισουν 200 ευρω?90 ευρω ειχαμε πληρωσει πριν απο τρια χρονια για τα μπαλονια της μαρκελλας, 2 μεγαλες μαργαριτες και δυο μικρες!!!!

Δύο μεγάλες συνθέσεις απλές για την εκκλησία και μου έβγαλε καμιά 10αριά μικρές, μία για το κάθε τραπέζι. Anyway, θα δω τις μικρές να τις μειώσω...

δηλωσα κι εγω συμμετοχη για το καροτσι. το λατρευω, αλλα ειναι πανακριβο.

Ποιο καρότσι;;;

Λοιπόν, πήγα να ψάξω για φόρεμα για τη βάφτιση και βρήκα κάποια "καλά" αλλά κανένα να μου αρέσει πολύ... Θα δω και αυτές τις μέρες και βλέπουμε...

Μάλλον κατέληξα σε παπούτσια για τον γιο μου και έχουν μείνει πλέον λίγα πράγματα...

Εχθές πήγαμε βόλτα στον Εθνικό Κήπο και περάσαμε πολύ ωραία με τα δύο τέκνα μας!!

Φιλάκια και καλή εβδομάδα!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλημέραααααα:):)

χρονια πολλά για χθες,να σας χαίρονται τα παιδάκια σας!

Εχω παρει πολλές απουσιες αυτες τις μέρες αλλά όλο κ κατι προκύπτει κ δεν έχω χρόνο!

Τωρα που ψιλοεστρωσε ο καιρός σκέφτομαι να παω στο Αττικο παρκο.Εχει παει καμια?Εντυπώσεις?

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...