Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Χριστινάκι,τέλεια τα χωνάκια!!Δεν θα σου αφήσουν ούτε ένα!Και μπράβο στην Πένυ που τα έφτιαξε!!

Άννα,αυτό ήθελα να σας πω το μεσημέρι,μήπως να ανοίξουμε επιχείρηση με διοργάνωση γάμου-βάφτισης??Κάποιες θα κατεβάζουν ιδέες,άλλες θα τις υλοποιούν και άλλες θα στολίζουν!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια μη το γελατε. μας εχει μπει ηδη το μικροβιο με την αδερφη μου. λεμε οταν μετακομισω με το καλο μηπως το δουμε λιγο πιο επαγγελματικα το θεμα. ειναι κι εκεινη πανω απο χρονο χωρις δουλεια, μολις τελειωσε και το ταμειο ανεργιας της κι εχει απελπιστει. δεν ειναι ευκολο πραγμα ομως. για να αντεξεις τον ανταγωνισμο και δημιουργησεις ενα ονομα πρεπει να πουλας φθηνα κι αυτο προυποθετει πολυ ψαξιμο.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Εγώ πάντως κορίτσια θα το τολμήσω!!Μόλις κάνω τα παιδιά μου και ξεπεταχτεί και το μικρό λίγο θα ανοιξω ένα μαγαζάκι εδώ στα μέρη μου με χειροποιητα. Λιγο απ όλα φτιαγμένα απο μενα. Εχω τον άντρα μου που μου βάζει φωτιές από τη βάφτιση του Κωσταντη!Ετσι ξεκίνησα και τα βιβλία....ο άντρας μου με πριζωνε αλλιώς τίποτα δεν θα χα κάνει....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!

Ολα καλα??

Τελικα τα παρηγγειλα τα καρτποσταλ-προσκλητηρια...ειναι πολυ ομορφα και ηρθαν μεσα σε 5 μερες απο Αμερικη....σε χρονο dt...ουτε το πιστευα!!

Θα κατσω να τα γραψω με πενα και λεω να αγορασω και τα πιο φτηνα γραμματοσημα που θα βρω και να κολλησω στην ειδικη θεση...αν επειθα και την υπαλληλο του ταχυδρομειου να μου πατησει καμια σφραγιδα επανω...ωραια θα ηταν αλλα χλωμο το κοβω...

Περιμενω και το καπελακι...δεν πηρα τελικα αυτο που σας εδειξα αλλα ενα αλλο παρομοιο απο τον ιδιο πωλητη...απλα διαφερει το λουλουδι..ειναι ακομη πιο κομψο!

Πηρα και λαδοπανα-πετσετα...τα εσκασα λιγακι γιατι ηταν χειροποιητα και απο πολυ καλο πικε υφασμα...οσα αλλα εβλεπα δεν μου γεμιζαν το ματι!Αλλα..χαλαλι της της κορακλας μου...αει στον κορακα...αφου δεν ξοδεψα σε αλλα ας φυγουν εκει!!

Την αλλη εβδομαδα θα μου εχει ετοιμο και το κουτι+το λαδομπουκαλο..μια απλη καπελιερα με εναν μεγαλο φιογκο θα εχω...και τελικα αποφασισα να παρω μια λαμπαδα χειροποιητη απλη η οποια βγαινει λιγο ακριβουλα αλλα σκεφτηκα οτι θα την κρατησω στο σπιτι μετα να την καψω σαν κερι-πυρσο...

Τι λετε???Αξιζει τον κοπο ή ειμαστε υποχρεωμενοι να την αφησουμε στην εκκλησια μετα τις κοινωνιες???Δεν νομιζω αλλα αν ξερετε διαφωτιστε με!

Καλημερα κορίτσια!!!! Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!!!!

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για την καρτούλα μου!!! Χριστινάκι ναι με αυτό το εργαλειο που δεν μου άρεσε έκανα την τρύπα.Αν δεις το κομματι που έφυγε έχει 3 τρυπες σαν να έχεις βαλει καρφάκια!!!

Μαρσολαν πρόσεξε με την πένα γιατί μπορεί να μην απορροφηθεί το μελάνι.Το καρτποστάλ έιναι γυαλιστερα. Θα πρέπει να το αφήσεις να στεγνώσει πολύ καλά.

Οσο για την σφραγίδα σου έχω λύση!! Σε αυτό το μαγαζί http://sfragidomania.gr/

μπορείς να παραγγείλειςσφραγίδες όπως ακριβώς τη θέλεις.Οπότε μπορείς να κανεις μια ακριβως ιδια με των ταχυδρομείων.

Για μενα μην πάρεις ακριβή λαμπαδα γιατί την τελευταία Κυριακή που θα πας στην εκκλησία την αφήνεις εκει.Τζαπα τα λεφτά οπότε!!

Εμείς χτες βράδυ είχαμε μαζευτει στην πεθερά μου γιατί γιορταζε και έφαγα του σκασμού!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

χρονια μας πολλα μανουλες!!!!!χριστινακι κι εμενα η ευχη μου η ιδια με της αννας θα ειναι, να γιορταζεις κι εσυ μαζι μας του χρονου!!!

ελενη τη λαμπαδα πρεπει να την αφησεις στην Εκκλησια την τριτη κυριακη που θα κοινωνησεις (η νονα θα πρεπει) το μωρο σου.καθε φορα θα πηγαινεις και θα την αναβεις αλλα την τριτη κυριακη θα πρεπει να την αφησεις εκει!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Κοριτσια!! τι κανετε??? Εγώ έχω πάρει το κομπιουτεράκι μου και έχω βγει στον κήπο και λιάζομαι!!! Να πάρω ήλιο γιατι απο βδομάδα πάλι κακοκαιρία λεει!! Και να δω που θα τρεχω με την απογραφή μεσα στη βροχή!!Κανα νεο από τη Σαντυ έχουμε τελικα?

Με έχει πιασει τρέλα!!Φετος θέλω να φτιαξω το μπαλκονι μου!! Να παρω ένα τραπεζι και καρέκλες και να πίνω τα καφεδάκια μου στο μπαλκονι!! Το πρωί που έχει ίσκιο γιατί το απογευμα βραζει ο τοπος και κατεβαινω στον κηπο. Δεν έχω και τέντες.Αλλα το βραδάκι να τρως είναι φανταστικά!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...