Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

αμαν πια με το Ρουβα. ολοι το ιδιο μου λενε! χαχαχα! σιγα τα αυγα! πιο ωραιος ειναι ο αντρας μου αμα το φοραει. αμ πως!

Μην με πάρετε με τις πέτρες,αλλά εμένα ο Ρουβάς δεν μου κάνει και ιδιαίτερη εντύπωση...μην σας πω και το αντίθετο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελα γεια σου κοριτσι μου! δε λεω κουκλος ειναι, αλλα ειναι πολυ τελειος για τα δικα μου γουστα. ασε που μου δινει την αισθηση του ψιλογκαου.

Και ψιλοφλώρος για μένα,επίσης.Τέλειο και κούκλο πάντως,δεν τον βρίσκω.Ελπίζω αν τα διαβάσει αυτά,να μην παρεξηγηθεί!!!:P

Και επίσης,στην βάφτιση της κόρης του είχε και ψιλοχάλια μπομπονιέρα.Ό,τι πιο απλό υπάρχει.Με τόσα λεφτά,θα μπορούσε να έχει τις καλύτερες,αλλά βλέπεις,δεν διαβάζει το parents!!!

χαχαχα

Ουτε εμενα με τρελαίνει ο Ρουβάς και ειδικά όταν βλέπω πως κανουν οι πιτσιρίκες όταν τον βλέπουν ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!

Στον Κωσταντή έιχα πάρει ένα μαρσιππο της chicco που όμως το παιδί δεν καθόταν καλά.Επεφτε πολύ χαμηλά και το κεφαλάκι του ήταν κολλημένο πάνω μου. Το έβλεπα και ασφυκτιούσα εγώ πόσο μαλλον εκεινος.Επίσης με έπιανε η μέση μου μετά από λίγη ώρα.Εχω και ένα θεματάκι!!! Στο σλινγκ έχω διαβάσει ότι το βάρος μοιράζεται και δεν σε ποναει η μεση. Τερμα θα τον πάρω....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Άσχετο,αλλά γιατί με δείχνει offline??

Λοιπόν,πριν από χρόνια,μια γνωστή μου στην Ιταλία είχε το μόλις ημερών μωράκι της σε sling και το παιδί είχε εξαφανιστεί.Μόνο ένα πόδι έβγαινε έξω.Είμαι σίγουρη ότι το μωρό ήταν έτοιμο να σκάσει εκεί μέσα,γιατί προφανώς δεν ήξερε κι αυτή να το βάλει σωστά.

χαχαχα! οχι καλε, ετσι ειναι οταν ειναι πολυ μικρα. κι εγω οταν εβγαλα την Ελενη απο το μαιευτηριο δεν φαινοταν απο μπροστα. επρεπε να ερθει καποιος κοντα και να κοιταξει απο πανω για να τη δει. μη φοβασαι, δεν σκανε.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Αχ κορίτσια!!!Σήμερα συνειδητοποίησα ότι δεν έχω πλέον λιγούρες τάση για εμετό, ξινίλες.Δεν ξέρω αν έιναι καλό αυτό...Σας γράφω αγκαλιά με το μπωλ παγώτο και τρώω η γουρουνα!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

αννα η φωτογραφια του ιωαννη ειναι σημερινη!!!

χριστινα ουτε εμενα μου αρεσει ο ρουβας, συμφωνω απολυτως!!!

πενυ γουρουνιασε τωρα που μπορεις!!!!και ταμ ταμ ταμ ταμμμμμ!!!!!!!σου'χω εκπληξη!!!!

ετοιμα τα χωνακια!!!!!

των γενεθλίων...

P5070004.jpg

και της βαπτισης...

P5070007.jpg

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...