Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχει αδερφη μου λευκα τελαρα απο το γαμο της και πηρα αφρολεξ, το εβαψα με χρυσο σπρεϋ, το εβαλα μεσα στα τελαρα και τα καρφωνω εκει. παντως τα παω καλυτερα. πηρε λιγο το χερι μου και μπορω να φτιαχνω 20-25 κομματια καθε μερα. θελω να πιστευω οτι σε μια εβδομαδα θα τις εχω τελειωσει.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλημερα!!!!! Βλέπω πάλι το ξενυχτήσατε χτες βράδυ. Τι ωράρια είναι αυτά....Γιατί τα δικά μου μάτια με το που θα παει 9 αρχίζουν και κλείνουν?Ουτε την Ξένια δεν προλαβαίνω να δω μερικές φορες. Τι καιρό έχετε ?Εμείς ήλιο σήμερα!!!Γιουπι!!!Αλλά από βδομάδα πάλι βροχές έχει πει.

Λοιπόν σας περιμένω όλες κάτω όποτε θέλετε!!!!!!

Αννούλα μου υπομονή!!Θα δεις πως όταν γίνει η βάφτιση θα λες ότι μπορούσα να κάνω και άλλα και δεν τα έκανα!!!Εγώ στου Κωσταντη μου είχε βγει ο πάτος αλλά μόλις τελείωσε ελεγα ότι δεν είχα κάνει και πολλά πράγματα. Αν ξαναέκανα τώρα πάλι τη βαφτιση του γιου μου ,που είμαι πιο ψαγμενη, τα τριπλάσια θα έκανα!!

Εμεις έχουμε πάθει πλακα από χτες το βράδυ...Κλέψανε του κουμπάρου μου το αυτοκίνητο στην κυριολεξία μεσα από τα χέρια του,ενα Audi S3!!Το έιχε βάλει σε αγγελία στη Χρυσή ευκαιρία και δύο τύποι ήρθαν να το δουν.Του συστήθηκαν Κορίνθιοι. Αρχικά το πήγε ο κουμπάρος μου μια βόλτα να τους το δείξει και μετά θέλησε ο ένας να το οδηγησει και αυτός για να το δει. Μέχρι ο κουμπαρος μου να μπει στο κάθισμα του συνοδηγου έβαλαν μπροστά και έγιναν καπνός!!Ο άνθρωπος πάει να τρελαθεί, μιλάμε για αυτοκίνητο των 50.000?!!!!Το κακό είναι οτι ενω του είχε μικτή ασφάλεια μεχρι τα Χριστούγεννα την έκοψε γιατί ήταν πανάκριβη και στην καινούργια απλή δεν έβαλε καν κλοπη μεσα!!Μακαρι να το θέλουν για καμια ληστεία και να το παρατήσουν πουθενα.

Χριστινάκι εγώ θα σου έλεγα να τους πάρεις κατι πρακτικό. Καμια σαλατιέρα, μαχαιροπίρουνα ,σετ ποτήρια με κανατα.Οσα να χεις ποτέ δεν σου φτάνουν.Τουλάχιστον εγώ όσα δώρα άλλαξα από το γάμο μου πήρα πρακτικά πράγματα και τα έχω καταχαρεί και καθημερινά και στα τραπεζια που κάνω.Και τότε δεν μου φτάνουν ούτε τα δικά μου με της μανας μου μαζι!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

τι λες βρε παιδι μου; και νομιζεις οτι μονο στις ταινιες γινονται αυτα! δεν ξερεις απο που να προφυλαχθείς πια! πιστευω παντως οτι θα το βρει. αφου ειναι τοσο ακριβο αυτοκινητο, δεν θα κυκλοφορουν και πολλα. και τις πινακιδες να αλλαξουν, τα αυτοκινητα εχουν ενα μοναδικο σειριακο αριθμο το καθενα.

Διαφημίσεις

εχει αδερφη μου λευκα τελαρα απο το γαμο της και πηρα αφρολεξ, το εβαψα με χρυσο σπρεϋ, το εβαλα μεσα στα τελαρα και τα καρφωνω εκει. παντως τα παω καλυτερα. πηρε λιγο το χερι μου και μπορω να φτιαχνω 20-25 κομματια καθε μερα. θελω να πιστευω οτι σε μια εβδομαδα θα τις εχω τελειωσει.

Πολύ ωραία!!Αν φτιάχνεις τόσα κομμάτια την ημέρα,θα τελειώσεις γρήγορα.Μετά θα λες τί καλά που θα ήταν να είχες και άλλες!

Πένυ,ελπίζω ο κουμπάρος σου να το βρει,Τέξας έχουμε γίνει πια... Φαντάζομαι τί γίνεται στην Αθήνα...Υπάρχει περίπτωση να το ήθελαν για κάποια ανταλλακτικά και να το παρατήσουν κάπου??

Σχετικά με το δώρο,αυτά σκέφτηκα και εγώ στην αρχή,όντως πάντα χρειάζονται αυτά τα πράγματα,όσα και να έχεις,αλλά έχουν και πολύ μικρό σπίτι και δεν ξέρω πού θα τα χωρέσουν...

Οντως κορίτσια μόνο στις ταινίες μπορείς να τα δεις αυτά!!!!!

Χριστινάκι μπορει να το ήθελαν και για ανταλλακτικά έχει μια μηχανή πάνω που θα την ήθελαν πολλοι!!!! Το καλό έιναι ότι δεν είχε μέσα βενζίνη ούτε για δεκα λεπτά διαδρομή!!Μήπως τους ξέμεινε πουθενά και το παράτησαν.Τι να πω....Ψαχνουν όλοι...Μακάρι να σταθεί τυχερός μες στην ατυχία του...Αφού δεν του έκαναν κανα κακό για να του το πάρουν πάλι καλα. Εχει βγει ένας διαγωνισμος για ένα καρότσι στο fb.Το θελωωωωωωωωωω!!!!Λέτε να σταθώ τυχερή για μία φορά στη ζωή μου?????Μία και καλή!!!Κάθομαι και το χαζεύω και το φαντάζομαι με το μπεμπε μέσα.Μακαριιιιιιιιι.....

Αννα σε έχει βολέψει το sling?Λέω να πάρω και εγώ ένα. Είναι ευκολο να το φορέσεις και να το βγάλεις?

Ja5zp3.png

D42op3.png

δηλωσα κι εγω συμμετοχη για το καροτσι. το λατρευω, αλλα ειναι πανακριβο. δεν ειναι τελειο το μπεζ-πουα υφασμα; το sling, οπως ειπα και προχθες, το εχω κανει δευτερο δερμα! με εχει βολεψει πααααρα πολυ! ειναι πανευκολο στο βαλε-βγαλε και το κυριωτερο το εχει λατρεψει και η Ελενη. αφου, αμα το δει πανω στον καναπε, μου το φερνει και μου δειχνει τη πορτα η γυριστρω. βεβαια μου αρεσει κι εμενα πολυ η αισθηση οτι την εχω αγκαλιτσα και επικοινωνουμε στη βολτα μας. εχω ακουσει, ομως, αλλες μαμαδες που λενε οτι δεν το βολευτηκαν γιατι δεν καθοταν το παιδι. ισως ειναι και οπως το μαθεις. εγω το χρησιμοποιω απο τη πρωτη μερα. μ' αυτο την εβγαλα κι απο το μαιευτηριο.

Διαφημίσεις

Είναι τέλειο το σλινγκ πένυ!πολύ βολικό!

καλως το κοριτσι μας. η φωτο του γιου σου στη στρατα ειναι προσφατη; ενας κουκλος ειναι! το θεμα με τα τηλεκοντρολ το εχει και η δικη μου απο μηνων. το αγαπημενο της παιχνιδι ηταν ενα χαλασμενο που της ειχαμε δωσει και το μασαγε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...